Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך את עזרתכם בשאלה הבאה:

יש לי רנו מגאן 2 שנת 2008, דגם ביזנס.

לאחר כל התנעה, לאחר שמגיעים למהירות של 10 קמ"ש בערך (חד פעמי ורק לאחר הנעה ולא לאחר כל עצירה) יש מן רעש קל שמורגש מכיוון אזור הדוושות/ רגלי הנהג, שמרגיש כאילו מערכת מסוימת נכנסת לפעולה.

אין הדבר משפיע על שום דבר, זה רעש קל שאורך בערך 3 שניות ומפסיק, ולא חוזר עד לאחר ההתנעה הבאה, בדיוק באותו אופן.

במוסך של רנו לא מצאו לנכון לבדוק את זה לעומק, ולאחר נסיעת מבחן אמרו שאין שום בעיה.

מישהו מכיר את התופעה?

יודעים אם מדובר בבעיה או שאין להתייחס לכך?

אודה על תשובתכם.

אבינועם.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

גם לי זה קורה וזה די מעצבן, איך בשאר הרכבים הבדיקה מתבצעת בצורה שקטה \ אלקטרונית ובלתי מפריעה לנהג.

עוד סיבה שגורמת לי לשנוא את הרכב המתחכם יתר על המידה הזה. :evil:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

רק לי נראה מוזר ששני המגיבים מכירים את העניין הזה ובמוסך מורשה יבואן לא ? :roll:

אני לא בא בטענות למגיבים כמובן. 8)

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תמיר אם תרצה אני מזמין אותך לנסיעת מבחן ותגלה שלא רק אני מתלונן, :wink:

הבעיה ידועה ומקוטלגת תחת "הכל תקין ככה זה עובד !"

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תשמעו, חברים יקרים.

מילה אחת לי אליכם. שאפו!

במוסכי היבואן לא אמרו לי מה פשר הדבר, והנה - דווקא אתם נתתם לי הסבר שמניח את הדעת.

תודה רבה. הרגעתם אותי.

שאלה נוספת - היתה לי פעם מגאן 2 2004, ושם לא הרגשתי את הדבר.

יכול להיות שזה התחיל רק בהחלפת הדגם של 2007, שאז גם הוסיפו ESP?

ועוד שאלה אחרונה - אני די מרוצה מהמגאן. קצת מעצבן שאין חלונות חשמל מאחורה, אבל חוץ מזה היא נוחה וסבבה.

יש לי אפשרות לרכוש פוקוס 2008 שמורה מאוד במחיר סביר.

האם כדאי?

מבחינת המרווח, ראיתי שהמגאן יותר מרווחת מאחורה, השאלה איך ביחס ליתר הפרמטרים?

אודה על תשובתכם.

ושוב - תודה רבה!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני חושב שבדגם הקודם לא היה ESP.

ברמת מרווח וביטחון ההבדלים בין שני הדגמים שפירטת די מינוריים:

לגבי בטיחות לשניהן יש 5 כוכבים בריסוק כשבמגאן הנהג יוצא עם פגיעות קלות יותר באיזור כף רגל ימין ואילו בפוקוס לא,

מכות זהות בחזה לשניהן ,חוץ מזה מבחינת הרוחב של הרכב המגאן רחבה יותר בס"מ אחד [אם אני זוכר נכון מהמדידה שביצעתי בפנים].

במבחן שלושת הילדים מאחורה [בוסטר ,כיסא ילד ,וסלקל] ההרגשה הייתה די זהה בשניהם נאלצתי לטרוק את הדלת על הבוסטר כדי לדחוס את כולם פנימה 8) .

לגבי סחיבה שתיהן עגלות שזקן עם עגלה חשמלית יעקוף בסיבוב...

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...