Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מעוניינת להשתדרג בסלולארי חדש ולהחליף את הסמסונג הענתיקה שלה. היא רוצה מכשיר פשוט וזול ככל הניתן, אך כזה שגם יהיה אמין. היא לא רוצה לגלוש באינטרנט ולא מחפשת גאדג'ט. מכשיר פשוט, אמין, ידידותי למשתמש ולא יקר, ואם אפשר שגם תהיה לו מצלמה ( 2 מגה פיקסל הם די והותר).

איזה מכשיר מומלץ ברשת אורנג'?

תודה לכולם :)

פורסם

קראתי בידיעות על נוקיה 2730. אמור להיות מאוד מאוד בסיסי.

היה כתוב שזה עולה כ-640 ש"ח בסניפים של דינמיקה, אבל קיים גם באורנג'.

פורסם
קראתי בידיעות על נוקיה 2730. אמור להיות מאוד מאוד בסיסי.

היה כתוב שזה עולה כ-640 ש"ח בסניפים של דינמיקה, אבל קיים גם באורנג'.

הוא דור שלישי. היא תחוייב על החבילה

פורסם

נכון לעכשיו,למכשירים מדור 2.5, אשר נמכרים דרך "אורנג'" , אין מצלמה של 2MP. מקסימום 1.3MP או מצלמת VEGA.

אני מצטרף להמלצה לקנות מכשיר לא דרך חברת "אורנג', לפי הצרכים, ולא לשלם סתם על חבילת אינטרנט.

לפני שנה חיפשתי את אותו הדבר, בדיוק את אותן הדרישות, רק בסלקום.

בסוף קניתי בחנות רגילה את נוקיה 7510 SUPERNOVA ומרוצה מאוד מהמכשיר (עברה כבר שנה).

http://www.gsmarena.com/nokia_7510_supernova-2445.php

תאמין לי, אימך תאהב את המכשיר הזה בזכות העיצוב שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עברתי לאורנג' לפני כחודש - לא תכננתי לרכוש מכשיר אך כחלק מהתוכנית שבחרתי יכולתי לקחת אחד מהפשוטים שלהם בחינם, אז לקחת את ה-Sony Ericsson Naite. ציפיתי למכשיר בסיסי ביותר שילך למגרה אך הופתעתי לטובה ובינתיים אני משתמש בו ולא רואה שום צורך בקניית המכשיר המתקדם יותר שרציתי.

פורסם

קניתי לבת שלי באי-ביי מוטורולה V3 חדש לחלוטין ב200 שקל כולל משלוח. בת שלי לא הסתדרה בלי עברית, אז שילמתי עוד 100 לצריבת קושחה עם עיברית. סה"כ 300 שקל למכשיר אמין, פשוט ויפה.

פורסם
תודה רבה על התגובות.

עמית - על איזה חנות מדובר?

http://eline.co.il/aecommerce/c202/105582.php

עוד יותר זול.

החנות הזאת מומלצת מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...