Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות ארוחה כל יום למשך 62 ימים בתקווה לזכות. נכון, הסיכוי לזכות קלוש ביותר, אבל בכל זאת החלטתי להשתתף. על הדרך אבצע בעצמי ניסוי. רשמתי את המשקל לפני המעבר לתפריט של מקדונלס וארשום את המשקל אחרי. קדימה, אבא צריך מנוע 3 צילנדרים! :lol:

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שנה שעברה היו איזה 3-4 פורש. השנה יש 62 אלטו.

תעשה חישוב קצר זו אותו הסכום פחות או יותר :wink:

כמו כן הם הבינו שאין תכלס מה לעשות עם פורש בארץ.

לגבי לאכול 62 המבורגרים בחודשיים.. אני באמת מקווה שקבעת תור לצינתור כי מחכים 3 חודשים לפעמים גם.

בהצלחה!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

חבל על הזמן שלך, על הכסף שלך ועל המשקל שלך - הרי ברור שלא תזכה באוטו מקניית ארוחות

(מדבר אחד שעובד במקדונלס)

פורסם

לא חראם? בכסף של הארוחות אתה יכול כבר לקנות אלטו, מה שלא היה נכון לגבי הפורש של שנה שעברה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
חבל על הזמן שלך, על הכסף שלך ועל המשקל שלך - הרי ברור שלא תזכה באוטו מקניית ארוחות

(מדבר אחד שעובד במקדונלס)

למה זה כ"כ ברור? יש לי חבר שזכה לפני 3-4 שנים בפיאט פנדה (כן, היה מבצע גם כזה).

פורסם
גם אני תמיד חושב שזה הכל קומבינות ורק "מקורבים" זוכים.

זה לא ממש נכון, בעוונותיי עבדתי בעבר במקדונלדס', והיו מפטרים במקום עובדים שהיו אוספים קבלות ומנסים להשתתתף במבצעים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
גם אני תמיד חושב שזה הכל קומבינות ורק "מקורבים" זוכים.

ואתה חושב שאבא של רונלד הליצן לא יבלוט בסוזוקי אלטו חדשה ונוצצת??? :twisted:

פורסם

איזה מקורבים אתם מדברים שטויות.

ב2001 או 2002 זכינו בגרנד ויטרה. 140K שקל אז.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...