Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום מתחיל ה-PLAYOFF ב-NBA!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחצית ראשונה מעולה של קוין גארנט (19 נקודות, 12 כ"ח).

הזאבים מובילים ב-9, 51:42.

אני בטוח שהטי-וולבס לוקחים את המשחק הזה.

יש בשביל מה לקום ב-4:30.

קייב, 5:58.

1:0 לזאבים.

משחק מדהים של קאסל (40 נקודות) ומשחק רגיל של קוין (30 נק', 20 ריבאונדים!!!)

106:92

מחכים ל2:0 במשחק הבא.

1:3, עכשיו אני צריך ללכת לעבודה, אחרי שראיתי את המשחק כ-3 שעות..

במשחק הבא במינאפוליס הם יסגרו את הסדרה.

Піскун Святослав Михайлович

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פעם היתי קם ב5 בבוקר כי לא הרשתי לעצמי לפספס משחק,

היום אין לי מושג בכלל מי הגיע לפלייאוף

:mm_yeah:

כנ"ל.

אין לי שמץ של מושג מה הולך היום בליגה הזאת, מלבד העובדה שהלייקרס קנו את כל מי ששווה משהו....

הNBA הוא לא מה שהיה פעם. אין משחקים מותחים, אין שחקנים ששווה לקום בשבילם ב5 בבוקר.. אולי אתלטים ווירטואוזים אבל לא אגדות כמו ג'ורדן....

אני מתכוון לעקוב דרך העיתון אבל לא יותר מזה...

יש אתלטים יש מתח ויש עתיד........... קובי איברסון קרטר טרייסי כולם מדהימים. לברון, גארנט וכו' יש המון.

ראית את הסדרות של הלייקרס לפני שנתיים עם הסלים של רוברט הורי בשנייה האחרונה? אז יש מתח.

לבחור שאמר שהלייקרס קנו את כל הכוכבים? קארל מאלון וגארי פייטון הגיעו לליקרס מרצונם החופשי תוך כדי וויתור ענק במשכורת, מקבלים את המינימום שמאפשרת הליגה לשחקנים עם וותק כמו שלהם, הם הגיעו רק בשביל מטרה אחת, לא לפרוש בלי אליפות!

לדעתי הליגה מצויינת ומעניינת!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איזה כיף היה לראות את המשחק הבוקר-מעולה!

נשארו רק הלייקרס, קצת שעשועים בגמר עם קבוצה מהמזרח ואליפות ראשון לקוין גארנט (נתן משחק מדהים).

אם הם עוברים את הלייקרס, אני טס לארה"ב לראות את סדרת הגמר- אנא מכם, תעברו.

גיא

פורסם

נשארו רק הלייקרס, קצת שעשועים בגמר עם קבוצה מהמזרח ואליפות ראשון לקוין גארנט (נתן משחק מדהים).

גיא

אם מינוסטה תמשיך לשחק עם הלייקרס "חיובים" זו תהיה סדרה קצרה מאוד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גיא

אם מינוסטה תמשיך לשחק עם הלייקרס "חיובים" זו תהיה סדרה קצרה מאוד...

זה רק 1:0-אני לא מודאג.

גם הקינגס הובילו 1:0, ובסוף הזאבים בגמר.

פורסם

פעם הייתי קם כולי בהתרגשות לראות את הפלייאוף שעוד ג'ורדן היה משחק

אני לא ישכח את המשחקים ההם.

איזה כיף היה לקום אז בבוקר ולראות את המשחקים האלה.

היום זה כבר לא מה שהיה, אני עוקב מדי פעם דרך העיתון - לא יותר מזה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה לטי וולבס, מגיע להם להגיע רחוק.

Life is a ciggerate, smoke to the end

פורסם
מחצית, 37:51 מינסוטה. עוד 24 דקות אני מקווה שיהיה 1:1.

ת'שמע, אני לא אוהד לייקרס (או מינוסטה) אבל כשהם יחליטו שהם עושים קווץ' העסק ייגמר.

פורסם

ת'שמע, אני לא אוהד לייקרס (או מינוסטה) אבל כשהם יחליטו שהם עושים קווץ' העסק ייגמר.

אני דווקא אוהב מינוסטה :D וממש לא הבנתי על מה אתה מדבר.

פורסם

כוונתי היא שכשהלייקרס יעלו עם מספיק מוטיבציה למינסוטה לא תהיה תשובה. הבעיה עם הלייקרס היא שהם קצת מפונקים/שבעים ולא ממש עולים לקרוע את התחת בכל משחק. אבל, וכשהם עולים עם חיוניות, בייחוד שאקיל בהגנה, הקבוצה השנייה יכולה לקחת כדור שלה ולא קולעת פה בצבע יותר בחיים. שלא נדבר על ה-gang bang שהם עושים לפוינטים מעצבנים. עם מה שעשו לטוני פארקר עדיף לקאסל שישאר פצוע...

אבל האמת היא שאני הכי נהנה מהעובדה שסוף סוף יש כדורסל מהנה במקום הכדורסל היוגוסלבי של סאן אנטוניו.

איכס...

פורסם

כוונתי היא שכשהלייקרס יעלו עם מספיק מוטיבציה למינסוטה לא תהיה תשובה. הבעיה עם הלייקרס היא שהם קצת מפונקים/שבעים ולא ממש עולים לקרוע את התחת בכל משחק. אבל, וכשהם עולים עם חיוניות, בייחוד שאקיל בהגנה, הקבוצה השנייה יכולה לקחת כדור שלה ולא קולעת פה בצבע יותר בחיים. שלא נדבר על ה-gang bang שהם עושים לפוינטים מעצבנים. עם מה שעשו לטוני פארקר עדיף לקאסל שישאר פצוע...

אבל האמת היא שאני הכי נהנה מהעובדה שסוף סוף יש כדורסל מהנה במקום הכדורסל היוגוסלבי של סאן אנטוניו.

איכס...

אז שמים 3000 דולר על הסדרה?

פורסם

איכס...

אז שמים 3000 דולר על הסדרה?

3000?

הולך...

פורסם

אתה יודע מה, כדי שיהיה קצת לחץ, לפחות מצידי, נעשה את זה 10 אלף.

• תוכן חדש...