Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו בי 2001 מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם עדיין אתם חושבים להמנע מהעסקה ולא לקחת למכון בדיקה (שאני אחליט עליו)?

שיקול אישי שלך. שוב אני חוזר ורושם, אם אוטו מצא חן בעיניך ואתה חושב שמצאת אקזמפלר טוב -בדוק אותו.

גם רכבים טובים מגעים למגרש. למשל BMW סדרה 7 שלי היגיע למגרש (ונמכרה תוך יום!).

רק אני יכול להגיד שיש להרבה אנשים סטיגמות:

"כל הסוחרים רמאים"

"רכב עם פחות קילומטרז' בהכרח טוב יותר"

"מראה מקורי ממפעל תמיד יותר טוב מהתאמה אישית (ג'נטים, חצאיות וכו')"

"אלפא זה לא אמין"

"צרפתיות לא אמין"

"1600 אוטומטית יפני הרכב הכי טוב בעולם במיוחד טויוטה קורולה (ולא משנה איפה הוא מיותר, בטורקיה למשל)"

"מנוע בנפח גדול יותר בהכרח שותה יותר דלק"

רק רציתי להוסיף, לא משנה אם אתה לוקח רכב מסוחר או פרטי, צריך מאוד להזהר ולבדוק באופן קפדני ביותר: לא חסרים רמאים.

עריכה: אתה יכול להגיד לסוחר שאתה חבר באחד מפורמי רכב הגדולים בארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא יודע אם החתימה שלו תיתן לך משהו כי אצלי למשל הוא חתם על אחריות לחצי שנה (לא עזר וחבל על הדף שהוא חתם עליו)

ואם אתה כל כך רוצה את הרכב אני מציע לבדוק אותו בציציות ואם לא תהייה בטוח לגבי הבדיקה אל תתפשר על הכסף ולך למוסך נוסף כי תמיד טובים השניים מן האחד!

שיהיה לך בהצלחה ותעדכן אותנו מה נסגר בסוף עם הרכב....

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

אחי אפילו שהמוכר מתחייב בכתב על החר כספי הבדיקה אם י בעיות בגיר או בלדה או במנוע הוא יכול לא להחיר לך הכסף כי הוא יטען שהבעיה לא חריגה ושאין בעית בטיחות ברכב,אני מציע לך אם תרצה לבדוק הרכב שהמוכר ישלם עבור הבדיקה והסכום ייקח בחשבון אם הרכב כשורה ותרצה לקנות אותו או במקרה של פשרה שהמוכר ישלם חצי ממחיר הבדיקה ואם הוא יסרב אז תבין שהרכב לא טוב ותתרחק ממוכר כזה ושלא תיפול לפח של רמאים..כמו שהזכרתי אני בדקתי רכב שיש לו תאונת שילדה קשה מאד והמוכר התחייב לי על הבדיקה ופרסום שלו ביד-2 רשם שהרכב נקי מתאונות וגם שהרכב שמור מאד וגם שהמוכר מתחייב בבדיקה,אני שלמתי 550 ש"ח עבור הבדיקה והמוכר סירב להחזיר לי את הכסף אחרי הבדיקה,מה שמעניין שהרכב עדיין עומד במגרש רכבים ISRACAR

פורסם

הרכב עם מכת השלדה עדיין מפורסם ביד-2 וכל יום מעדכנים את הפרסום ורשום שהרכב שמור מתאונות וגם שהמוכר מתחייב לבדיקה,אחי יש סוחרים שהם רמאים כוזבים ושלא רואים המשטרה ולא דופקים חשבון לחוק מכאן תבין כמה יש סוחרים מסוכנים ושצריך להתרחק מהם.

פורסם

soheel, יש לי סיפור דומה בשבילך. מישהו רצה להתחלף איתי על גולף V5 שנת 2001. הבחור אמר לי שגולף שייך לו. בפועל הסתבר שגולף שייכת לסוחר והבחור רצה בשיטוף סוחר לעשות עלי קומבינה. גולף הזה ניראה מבחוץ טוב (קצת כילופי צבע שהסתירו אותם יפה עם פוליש וקס), גיר עבד טוב וכד'.

רק שמתי לב שהמזגן עובד חלש, אפילו על מקסימום. הוא אמר לי "ככה זה בגולף". גולף שכרגע ברשותי, מזגן עובד הרבה יותר חזק אפילו על חצי מעוצמה ששמו שם כדי להרשים אותי.

בדקתי את הרכב במכון, התברר ששלדה שלו מרותכת (חדי עין יכלו לזהות את זה בעצמם כאשר רכב על ליפט - אישית ראיתי את הריתוך לפני שקיבלתי את הבשורה מבוחן). מצב עד כדי כך חמור שבוחן אחר אין טעם להמשיך בדיקה. הסתבר שגם המנוע לא בסדר - בורחת לו קומפפרסייה. מס סיבובי מנוע ברכב הזה לא עבד. עד עכשיו תופס בדיקה תלוי אצלי בחדר על קיר כדי להזכיר לי. מודעה של גולף הזאת הקפיצו במשך תקופה. עכשיו לא מצאתי אותה, ניראה לי מישהו נפל בפח. למכונית הזאת היו 4 צמיגים לא זהים וגמורים. דבר היחיד שהיה טוב לרכב הזה זה גיר - שעבר שיפוץ.

מדובר על סוחר שלא מסתיר שהוא סוחר אבל כמה שאני מבין אין לו מגרש, הוא סתם שם מכוניות בחניות ציבוריות.

במגרש שלקחתי את הגולף שלי הכל היה שונה. הסוחר הראה לי רישיון והראה באמצע שהוא סוחר ורישיון בהפקדת סוחר. קילומטרז' ברישיון וקילומטרז' באוטו (בסוף בדקתי גם לפי רציפות טיפולים). לא הסתיר ממני שרכב קיבל מכה בחזית, בסופו של דבר אומת אצל בעל מקצוע שאכן השלדה תקינה.

יש סוחרים ויש סוחרים - לא הכל שחור ולבן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתנצל על ההקפצה, אבל אני חושב שדבר שאני רוצה לציין חשוב.

מישהו רצה להתחלף איתי על גולף V5 שנת 2001.

.

.

מודעה של גולף הזאת הקפיצו במשך תקופה. עכשיו לא מצאתי אותה, ניראה לי מישהו נפל בפח.

החדשות שעדיין אף אחד לא נפל בפח. מצאתי את המודעה, היא עברה לאיזור מכירה אחר. אותו מספר רישוי, רק הפעם יד שמופיעה הרבה יותר נמוכה וניראה שאוטו הזה נסע לאותו איזור מכירה ברוורס - ירדו לו קרוב ל-30,000 ק"מ.

אני לא יפרסם מספר רישוי ויותר פרטים של אותה גולף כדי לא לסכן את עצמי. אבל מי שמחפש V5 אוטומטית - חובה לקחת למכון בדיקה אמין!

פורסם

טוב לסיכום,

בסופו של עניין קניתי את הרכב!

לקחנו את הרכב למכון בדיקה אותו אני בחרתי והוא יצא תקין.

אני מקווה שלא אגלה שרומיתי בעתיד אך לעת עתה לסיכומו של עניין הרכב תקין ונוסע מעולה.

מסתבר שלא כל סוחרי הרכב גנבים ורמאים...

פורסם

תתחדש וההנה עם הרכב! סע בזהירות ובאדיבות.

מסתבר שלא כל סוחרי הרכב גנבים ורמאים...

זה בדיוק מה שאני גם ניסיתי להגיד בשרשור הזה :)

נ.ב. אשמח ליראות תמונות ולקרוא סקירה שלך על הרכב.

פורסם

אתה לא תתאכזב כל עוד מדובר בידני. ותקפיד על נוזל קירור איכותי

אם היה מדובר באוטומט זה היה סיוט שלא נגמר. ככה זה ברנו

• תוכן חדש...