Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני שבוע קניתי מאזדה 3 שנת 2005. בבדיקה הכל היה תקין חוץ מצמיגים וכיוון פרונט.

היום בבוקר ניסיתי להדליק מזגן והעיגול הזה שמסובבים לא הדליק לי את המזגן. ניסיתי מספר פעמים והמזגן לא נדלק.

פניתי למוסך מורשה של מאזה ביהוד איפה שאני גר ואמר לי שם הבחור במשרד שזאת תקלה "ידועה" וזה עולה 500 ש"ח + מע"מ

לפני שבכלל הוא הסתכל על הרכב. המזגן נדלק רק עם העיגול השני שמכניס אותו למצב אוטומט.

אשמח לקבל עזרה בנושא והמלצה איך לטפל בזה.

תודה רבה

שמוליק.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה

מאזדה 3 2004 קומפורט

אבל גם לי יש בעיה דומה, בביל להגביר את העוצמה ואת הטמפ' צריך לסובב הרבה פעמים בשביל שיזוז משהו..הכפתורים באמצע עובדים מעולה..

זה לא אמור להיות ככה נכון?

מה עושים??

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

העלות היחידה לתיקון המזגן היא

עלות בקבוק דבק 3 שניות

פשוט מאוד פותחים את היחידה של המזגן ואז את שני הבוררים ואז משניהם נופלים הפחיות הקטנות שאחראיות על המגעים

של הכפתורים ואז מדביקים אותם חזרה לפי הסימנים הישנים על הפלסטיק והכל חוזר לשלמותו.

עובד אצלי מצויין כבר שנה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

יש אצלי את הבעיה הזו עם הכפתור של המזגן - הצלחתי לפרק את המכסה של ידית ההילוכים וכן את המצת והמאפרה. אולם את הפנל של המזגן אני לא מצליח...

אודה לך אם תוכל להסביר לי כיצד אני עושה זאת.

יום טוב

פורסם

בהודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=485731

הסברתי לשואל איך מפרקים את המערכת.

אחרי שתשלוף אותה, תגלה מתחתיה עוד שני ברגים שמחזיקים את המגירה של בוררי המזגן.

פרק אותם ושלוף את המגירה.

(במקרה שלך מיותר לפרק את תא הכפפות).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בהודעה הזו:

...

הסברתי לשואל איך מפרקים את המערכת.

אחרי שתשלוף אותה, תגלה מתחתיה עוד שני ברגים שמחזיקים את המגירה של בוררי המזגן.

פרק אותם ושלוף את המגירה.

(במקרה שלך מיותר לפרק את תא הכפפות).

שלום,

גם אצלי קיימת תקלה עם הכפתור הימני של המזגן(טמפרטורה). הכפתור איננו מגיב לסיבובים ימינה או שמאלה.

ניסיתי לפעול לפי הוראות הפירוק שכתבתם.

כן הצלחתי לפרק את המערכת שמעל בוררי המזגן וצילמתי תמונות.

אולם לא הצלחתי לאתר(ולפתוח) את הברגים שמחזיקים את מגיקת בוררי המזגן.

חיפשתי גם סרטון יוטוב שמראה את הפירוק של בוררי המזגן ולא מצאתי, ולא מצאתי גם הסברים אחרים באנגלית שיעזרו לי לאתר את הברגים שהתכוונתם אליהם.

אני אודה לכם אם תוכלו לתת להסברים נוספים מפורטים יותר. באמת חבל לי לגשת לשלם 650-500 ש"ח על משהו פשוט שאני יכול לעשות לבד.

תודה

דרך אגב ניסיתי להעלות קישורים לתמונות.. קיבלתי כל הזמן שגיאה שכדי לפרסם קישורים מונה ההודעות שלי צריך לעמוד על 20 לפחות..

פורסם

גם אם תבקשו שאשלח תמונות בהודעה פרטית ראיתי שאי אפשר לשלוח הודעות פרטיות עד שלא יהיו לי 25 הודעות.. הפורום הזה לא ממש ידידותי למשתמשים חדשים ולאנשים שרק צריכים עזרה שלא על בסיס קבוע..

פורסם

הברגים של מגירת המיזוג נמצאים מתחת לפאנל המאפרה.

ראה בקישור הזה:http://www.justanswer.com/mazda/4htew-mazda-3-2004-mazda-automatic-shift-indicator-letters.html

איך מפרקים.

העניין של תמונות רק אחרי 25 הודעות, הוא מסננת טרולים מצויינת.

המודרציה פה היא סוד ההצלחה של הפורום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...