Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז התחרטתם...?

אז הבחור הזה לא התחרט. הוא מכר ה-כ-ל. קנה למבורגיני גאיירדו ויצא למסע של 100 אלף מייל (~160 אלף קילומטר) ברחבי ארה"ב.

מה אתם אומרים? מהלך חכם? ;)

http://jalopnik.com/5559767

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מאמין שזה לא אמיתי והוא לא באמת מכר הכל.

בכל מקרה יש אנשים שרוצים לרדוף אחרי החלום שלהם. אולי המסע הזה הוא בעצם התחלה של חיים חדשים..

פורסם

הייתי עושה בכיף את אוטו הדבר כמו הבחור, עם היית יודע שכל מה שיש לי שווה כמו למבורגיני שאפשר למצוא אפילו ב 100 אלף דולר בארה"ב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם אם אמכור הכל (לא כולל איברים) בקושי אוכל לקנות קורולה חדשה. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

על כליה מקבלים היום 50K דולר בלחץ, אחרי מיסים בסוף השנה תוכל לקנות פונטו :evil:

ולי בערך פעם בשבוע מתעורר היצר של למכור הכל ולקנות רכב, בייחוד שאני רואה איוו לבנה (מה לעשות, אין לי יותר מידי מה למכור :?)

פורסם

במקרה של משאית - יש ביטוח (אני מניח).

מי שקרא את כל הכתבה, יודע שכיום הרכב שווה פחות כסף מהחלק בהלוואה שהוא טרם החזיר לבנק.

ומה שעוד יותר מבאס - המנוע הלך ונדרש שיפוץ או החלפה שלו, סיפור של כמה עשרות אלפי דולרים - והבנק לא מוכן לתת לו הלוואה נוספת בשביל לממן את התיקון.

ככה שבינתיים הרכב משמש לתצוגה במקום העבודה החדש שלו (מוסך לייצור אופנועי קאסטום).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה, אחלה סיפור לפני השינה.

לילה טוב.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מ-ל-ך !

עזבו עכשיו מה אנחנו היינו עושים במקומו.

הבחור החליט ש"אין מחיר לחופש", זנח את כל רכושו ועשה את הדבר היחיד שעשה אותו מאושר,גם אם לנו זה נראה תמוה.

הלוואי שלי היה את האומץ הזה.

כמה פעמים יצא לנו לחשוב על מהלכים "עתידיים" שנראו שעוררו בנו חששות (למשל כמו החלפת עבודה) ובדיעבד לאחר שעשינו את המהלך גילנו שזה לא רק שלא היה כל כך נורא כמו שציפינו אלא אפילו יצאנו ממנו נשכרים ?

כמה פעמים כל כך חששנו לבצע שינוי כלשהו עד שלבסוף לא ביצענו אותו ופתאום בראייה לאחור לאחר כמה שנים הצטערנו שלא עשינו את זה ?

נכון, יכול להיות שאם כן היינו עושים את השינויי היינו נופלים, אבל אי אפשר לדעת בלי לקחת ריזיקה.

אני יכול להעיד על עצמי שבראייה לאחור, עשיתי טעות שלא עזבתי את הארץ מיד עם השחרור מהצבא, אבל אז היו חששות (איך אמצא עבודה נורמלית ? איך אחזיק את עצמי בחו"ל ? וכו') שהיום בדיעבד אני יודע שהייתי מסתדר בקלות, אבל אז זה נראה מאיים.

ועדיין, כשעזבתי את הארץ עשיתי את זה בהתראה של שבוע, החלק המשעשע היה שכשעזבתי את הארץ, זו היתה הפעם הראשונה שטסתי לחו"ל...

בקיצור, צריך לקחת ריזיקות בחיים, הוא שה"הימור" לא מצליח ואז עושים RESTART ומתחילים הכל מחדש, הוא שההימור מצליח ויוצאים ממנו נשכרים.

לטעמי הבחור בסיפור יצא נשכר, הוא אמנם חסר רכוש, אבל מצד שני אין לו אישה\ילדים להחזיק, והוא הגשים חלום שיש להמון אנשים בעולם, ויותר מזה, הוא הרוויח חוויה ששווה את כל הכסף הזה.

אז עכשיו הוא יתחיל שוב לצבור כסף לאט לאט, SO ?

מספיק שיפנה למו"ל מתאים, יעלה את הסיפור במלואו על כתב ויקטוף קופה יפה מסיפור שאני הייתי שמח מאוד לקרוא.

אפרופו, סיפרתי לאישתי את הסיפור הזה, התגובה הראשונה שלה היתה "זו סיפור שכל כך מתאים לך!!!".

משער שבתקופה אחרת או סיטואציה אחרת זה בהחלט מהלך שהייתי מסוגל לעשות..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...