Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוהד-תקשיב איך שאני עובד ואיך שאתה עובד זה לגמרי שונה,לעבודה שלי צריך טיפה יותר ידע ואני צובר אותו לאט לאט תוך כדי.

נכון עדיף לצבור את היידע לפני ואז לקנות את המערכת ולעבוד כך,ואתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה בכלל להתקרב לרדיו דיסק שלי,אז למה אתה פתאום אומר לי כאילו אתה איזה מבין גדול בכל העסק הזה.

כל פעם מגלים משהו חדש ולומדים,לא ככה?

Scan Speak

פורסם

תעשה בדיקה פשוטה, תחבר את הטוויטרים עם הקרוס המקורי ותבדוק אם הסאונד משתנה לטובה\רעה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אוהד-תקשיב איך שאני עובד ואיך שאתה עובד זה לגמרי שונה,לעבודה שלי צריך טיפה יותר ידע ואני צובר אותו לאט לאט תוך כדי.

נכון עדיף לצבור את היידע לפני ואז לקנות את המערכת ולעבוד כך,ואתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה בכלל להתקרב לרדיו דיסק שלי,אז למה אתה פתאום אומר לי כאילו אתה איזה מבין גדול בכל העסק הזה.

כל פעם מגלים משהו חדש ולומדים,לא ככה?

דן אתה ממש מתחיל לעצבן אותי עם השטויות שלך

אתה לא מוכן להקשיב לאף אחד אתה עושה מה שבא לך מתקשר עשר פעמים ושואל את אותה שאלה

ואני תמיד עונה לך בסבלנות ומסביר לך הכל שלב בשלב ואתה תמיד חוזר ומדבר שטויות

אתה ואבא שלך עד היום לא התקנתם שום דבר כמו שצריך אין לך חצי מושג איך לחבר מה ואיך

בנתיים אצלי המערכת עובדת מצויין ואפילו פעם אחת לא היה לי קצר משום סיבה

המגברים שלי אף פעם לא ניכנסו לפרוקטשן ותמיד המערכת שלי עבדה בצורה חלקה.

ואל תשכח שלקח לי בדיוק 4 ימים התקנה מלאה של המערכת כולל הבניה שעשיתי בבגאז'.

ואצלך ההתקנה נמשכת בשלבים כבר מעל לחצי שנה.

אצלך כבר חצי שנה אתה רק מחפש ובודק לא הגעת עד היום לשום מקום אתה תמיד עם בעיות של סאונד וכיוונים

וגם עוד 5 שנים אתה לא תסיים עם המערכת.

כמה פעמים הצעתי לך דברים במחירים טובים כמו החיווט שבסוף הלכת וקנית חדש כמו פראייר

הצעתי לך את אותו חיווט שקנית ממריק רק יותר ארוך ובחצי מהמחיר שהוא מוכר.

בקיצור דן אני מאחל לך כל טוב אתה כבר ממש עלית לי על העצבים עם השטויות שלך

שיהיה לך בהצלחה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוהד תשמע אף אחד לא עושה דווקא לא לך ולא למישהו אחר לפי איך שאתה מדבר פה זה נשמע שאתה כבר בעסק הזה שנים על גבי שנים ואני בטוח שאתה לא מבין יותר גדול ממני זה שאתה חושב ככה זה לא נכון

אם היית כזה מבין גדול לא הייץ בא למערכת שלי ומגרד את הראש מה זה אומר ומה זה עושה...בגלל זה גם מאז אין לך הרבה מה לעזור לי לפחוץ בכיוונים.

בקשר לחיווט לא זכור לי שום דבר לגבי מריק וכל זה...

בקיצור אני אבי בא להגיד לך שעבודה אקטיבית יכולה להימשך גם 10 שנים וטובים בנינו אמרו את זה וחבל שאתה יוצא עלי ככה אם אני עולה לך עפ העצבים אין בעיה לא נדבר יותר על מערכות וכו..

שבוע טוב.

Scan Speak

פורסם

דן,

תנסה ללמוד כמה שיותר וליישם את זה על המערכת שלך.

תעשה דברים כי אתה מבין על מה הם משפיעים ומה הם אומרים ואיך הם באים לידי ביטוי, ולא כי חבר של אבא שלך אמר לך שזה טוב או כי ככה עושים בפורום.

תבין מה זה בכלל הגברה פאסיבית ומזה אקטיבית, מה אומר קרוס פאסיבי מול אקטיבי. תכיר את האלמנטים שלך, מה גרף ההיענות של כל אחד מהם, מהן נקודות החיתוך המומלצות לדרייברים שלך, מזה סלופ ואיך הוא משפיע על נקודת החיתוך.

אתה אומר שאתה מתכנן דברים לטווח הרחוק, אבל הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לרכוש- הוא ידע.

שבוע טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

דן לידיעתך אני בעסק כבר 6 שנים.

והמערכת הראשונה שהתקנתי אצל חבר טוב שלי, עד היום עובדת בצורה חלקה והוא מרוצה ממנה.

ואנחנו מדברים על מערכת שמותקנת, כבר מעל ל 5 שנים ומעולם לא בוצע תיקון או שינוי, גם לא בכיוונים.

ואני מבין דבר וחצי יותר ממך.

ועובדה קיימת זאת המערכת שעד יום שישי הייתה מותקנת אצלי ברכב!

בין אם זאת ההתקנה שביצעתי, או הבניה המיוחדת ובין אם זה הסאונד.

ואתה יכול להביא את מי שאתה רוצה, שיגיד שהמערכת שלי הייתה נישמעת חרא.

אני יודע ואני בטוח שהוצאתי את המקסימום ממה שהיה לי.

וזה בגלל שאני עיקבי ואני יודע מה אני עושה כי אני מציב לעצמי מטרה ואז פועל.

ואל תשכח את ההתקנה שהייתה אצלך במאזדה שאם היו רואים אותה בפורום היו מנדים אותך על טיפשות.

כל הכיוונים שהסברתי לך במגבר שלא ידעת, הקצר שעשית עם הבורג במפצל של ה +, העברות חוטים בצורה שגויה

בחירת חיווט לא מתאים ועוד.

אני יכול לכתוב תרד שלם על הטעויות שאתה עושה ותעשה ואין לי בעיה עם זה אלה להפך!

אני מאמין שרק מטעויות לומדים!

אבל אתה חייב קודם כל לשים לעצמך מטרה ורק אחר כך לפעול.

ולא להחליף חוטים כל שבוע כי יש לך קירקושים בדלת.

ואמרתי לך כבר המון פעמים שלהורים שלי, יש את אותו הדגם של הונדה סיוויק שיש לכם

ואני מכיר את כל הנקודות חולשה של הרכב, אבל אתה בוחר להתעלם מעצות של אנשים עם ניסיון

ופונה לפורום בכל בעיה הכי קטנה.

אז חברי הטוב, באמת שאני אומר את זה בצורה נעימה ולא בכעס, שיהיה לך בהצלחה במערכת ובחיים.

אני אפילו ישמח אם נישאר חברים, רק אל תשאל אותי יותר לגבי מערכות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

את האמת אני מבין אז למה קיים הפורום הזה אם לא לעזור לאנשים בבעיות? גם אם זה הכי קטנות..

ואני מעדיף לשאול 1001 אנשים ואז לפעול ולא משמועה פה ושמועה שם,כל טעות יכולה לעלות לי בעוד עבודה\כסף וכו'.

אני מבין אותך למה אתה מתעצבן כי אחרי שאנחנו מדברים אני עוד רוצה עצה של אנשים אבל זה לא אומר שאתה יכול לבוא אלי בטענות למה אני פותח תרד על כל "שטות".

ואם יש לך כבר טענה אלי אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי ולא לכתוב כאן את התגובות שכתבת מהתחלה.

עריכה:

אוהד כדי שלא ינעלו את הנושא אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי.

עידכון קטן-היום אחרי נסיעה קצרה הבחנתי שהטוויטר חתוך על 3.15K ובסלופ-18 ושומעים יותר טוב ממקודם שהוא היה חתוך כך.

מה שכן עדיין אם אני מנמיך את השירים ישנו רעש מהטוויטרים..מה עושים בנידון?

Scan Speak

פורסם

רעשי אלטרנטור יכולים לנבוע מ:

בד"כ בעיה במגבר.

סלילת חיווט לא נכונה.

תקלה בכבל RCA.

אלו הנפוצים במערכת אקטיבית.

תנסה להריץ את הRCA באויר, אם יש שיפור אז:

תנסה להחליף יציאות במגבר, פעם עם אותו RCA, ופעם עם הזוג השני. (כמובן לחווט את המגבר בהתאם).

מתחדשת*

פורסם

רומק הבעיה לא יכולה לנבוע מהרדיו דיסק?

אתה ממליץ לעשות את מה שאיתמר עשה במדריך עם הארקה?

ולא הבנתי את המשפט האחרון שלך..

תנסה להחליף יציאות במגבר, פעם עם אותו RCA, ופעם עם הזוג השני. (כמובן לחווט את המגבר בהתאם).:roll:

Scan Speak

פורסם

BMW - התגובות שלך עוינות, לא נעימות ולא נחוצות.

אם אתה לא רוצה לעזור לפותח השרשור או שאתה מאמין שזה חסר טעם לעזור לפותח השרשור, עדיף שלא תגיב.

לא נעים לראות ולקרוא את העלבונות השוטפים שאתה כותב לו בין אם נכונים או לא, פשוט לא נעים.

לפותח השרשור - הת'רד נשמע כמו בלאגאן אחד גדול וכבר לא ברור לי אם זו בעיה של רעש אלטרנטור, חיבור לא נכון של הרכיבים בין אם זה חיבור לא נכון בין יציאות של הHU לערוצים הנכונים במגבר, לא ברור אם נגרם כבר נזק לרכיבים או לא ולא ברור אם מדובר ברעש SNR או כל תופעה אחרת.

מציע לך ללכת למתקין מקצועי ולפתור את הבעיה.

מציע לך לעשות סדר בסלאט ולרשום בדיוק איך כל דבר מחובר ולאן, איך ואיפה.

איזה טוויטר מחובר לאיזה מגבר, לאיזה ערוץ במגבר, אם הפאזות החשמליות ישרות או הפוכות וכך הלאה לגבי כל רמקול ולרמקול.

להסביר בדיוק את התופעה - איזה רעש אתה שומע, האם זה קורה גם כשהווליום על אפס? האם זה קורה כשאתה מנתק את הRCA מהמגברים? האם זה קורה גם כשאתה מוריד את הגיין? וכך הלאה

בלי שנדע מאפס מה קורה אצלך - נראה לי שכולנו נלך לאיבוד.

אבל בין זה לבין התגובות הדורסניות של BMW - יש שנות אור שמפרידות בין הנסיון לעזור לך לבין הנסיון לדרוך עליך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדי אני יודע מה יש לי במערכת ואין צורך שמתקין יבדוק לי את כל זה.

המקרה שיש לי כרגע הוא רק הרעש מהטוויטרים,כשאני מכבה את הרדיו הוא נעלם,כשאני מוריד את הווליום של הרדיו ל0 הוא עדיין נשאר,עם עליית הטורים יש לי גם רעשי מנוע(עם עליית הטורים עולה הצליל)כשאני מכבה את הרדיו הצליל נעלם.

לגבי כל השאלות שלך:

הטוויטרים מחוברים למגבר JBL75.4 בעבודה אקטיבית,הם מחוברים בחיווט שלהם ישירות הפאזות החשמליות מחוברות רגיל לא הפוכות.

הרעשי אלטרנטור הסברתי למעלה בקצרה,לגבי הניתוק RCA אני אבדוק את הענין.

:roll:

Scan Speak

פורסם

רק תודא שאתה לא מנתק RCA כשהמערכת עובדת, יש מגברים רבים שרגישים לשטות הזאת.

מתחדשת*

• תוכן חדש...