Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי שהחלפתי את המונו עשינו (אני ואבא שלי) סוג של בניה קטנה למגברים עם סידור בכל החיווט,אחרי כל החיבורים חזרה שמתי לב שהטוויטר נשמע פתאום משהו מוזר והוא מנגן ממש כמו טוויטר ב 20 ש"ח (אין לי ממש מושג אם הוא היה כזה מהתחלה או שזה נהיה ככה לא ממש שמתי לב לזה,ככה זה שאתה בצבא וחוזר פעם ב..)

בקיצור מכיון שאני עובד אקטיבי ניסיתי לחתוך אותו בתדרים שאכן מומלצים אליו ספציפי ועדין זה נשמע כאילו יש עליו חולות ולא נקי,שמתי אותו מ 2K עד 3.15K ואין שום ההבדלים עדיין זה נשמע אותו דבר.

אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות איתו כדי להגיע לאיך שהטוויטר הזה מסוגל בהתחלה חשבתי זה בעיה במידבאסים עד שהתמקדתי יותר בענין וניתקתי אותם ושמעתי רק את הטוויטרים פשוט זוועה.

אשמח לרעיונות ממכם מה אפשר לעשות איתם כדי שישמעו כמו MT23 אמיתים.

עריכה:

שכחתי לציין שמהמגבר לקטוויטרים עובר באמצע קרוס (לבן),האם להוריד אותו?

וכשאני מפעיל את המערכת (רדיו דיסק) עוד לפני ששומעים את השירים שומעים רעשים מהטווירים ושמתי לב שזה גם ממשיך גם כשהשיר מתנגן רק פחות שומעים אותו בגלל שיש מוזיקה..:?

Scan Speak

פורסם

קודם כל תבדוק שאתה באמת נותן לטויטרים את הסיגנל שלהם, כלומר לא בילבלת בין הRCA של האלמנטים השונים.

לגבי הרעש שאתה מתאר זה כנראה רעשי אלטרנטור, תעשה חיפוש בנושא- דובר על זה רבות.

מתחדשת*

פורסם

זה נשמע כאילו יש לך קצר.

בדוק שוב מההתחלה.חיבורים.RCA.החיבורים למגבר.ליציאות ההד יוניט.אולי אפילו פאזות.

לטויטרים האלה יש מקום של כבוד בפנתיאון הפורום כאן ורבים כאן יעקמו את האף .אולי יש איזה משיח שיזרוק לך פתרון,אבל בכל מקרה,בדוק שוב את עצמך,זה החשוב ביותר.

בהצלחה

ליאור

פורסם

בדקתי הכל והכל נראה תקין לעין,מה אתה אומר אולי להחליף בין ה RCA של המידבאסים לטוויטרים?

ה RCA של הטוויטרים הם אפשר להגיד בניה עצמית ע"י קבל איכותי וסופיות שלי.

ומה אתה אומר ליאור להוריד את הכבל שעובר באמצע ? בסה"כ הוא אמור להגן על הטוויטרים ולא להביא להם להגיע מעל תדר מסיום כדי שלא יקרה להם כלום,אולי הוא חוסם את התדר שאני מחפש לפי האוזן שלי או שאין סיכוי?

כמו כן יש לי גם רעשי אלטרנטור שאני צריך לתקן את זה

Scan Speak

פורסם

איזה קבל שמת באמצע?! גם אם תחתוך אותם ב 2K (ברירת מחדל של הרדיו) לא יקרה להם כלום בטווח הקצר.

תנתק את כל ה RCA, תעבור זוג זוג ותוודא שכל אחד מגיע למקום שלו.

מתחדשת*

פורסם

זאת הבעיה שאני לא ממש יודע..פשוט סתם השגתי נגד וחיברתי אליו,אמרו לי למי שלא יודע לעבוד עם הטוויטרים זה מומלץ אך אני רואה שעבר זמני להשתמש בו.

Scan Speak

פורסם

בחיאת זומזום, בבקשה תשתמש בבדיקת איות לפני שאתה מפרסם הודעה כאן, אי אפשר להבין אותך.

כבל או קבל? שמת נגד שאין לך מושג מה הערך שלו? למה בכלל עשית את זה? :shock:

מכל הניסויים שלך אני מאוד מקווה שלא שלחת את הטוויטרים האלה לעולם כולו טוב.

בי-אמפ לא מיועד למי שלא מבין מה הוא עושה. שנייה אחת או חיבור אחד לא במקום עלול לגרום נזק במאות שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אתה צודק ב 100% מתי שעשיתי את כל הפרוצדורה הזאת לא הייתי מבין בזה וסתם עשיתי טעות,מקודם ירדתי לבדוק את העניין והורדתי את שני הנגדים הללו,ובדרך גיליתי שכמה מהקבלים של הרמקולים RCA ה+ היו נורא צמודים אחד לשני.

כנראה שבגלל זה היו לי רעשי מנוע,עכשיו הפרדתי אותם אחד מהשני ונראה אם זה יעזור אם לא תמיד אפשר לעשות את השיטה שלך איתמר.

לגבי הנגדים אחרי שהורדתי אותם באמת הצליל פתאום "נפתח" לי ואני עוד לא ממש התמקדתי בזה שאם שומעים עדיין "חולות" אבל חתכתי אותם על 2.5K והם נשמעים טוב,אני מאמין שאם אני אתמקד עוד טיפה יהיה אפשר להביא אותם ל MT23 אמיתיים,אגב אני אחתוך אותם גג עד 3.15K זה בסדר לטוויטרים האלה?

עכשיו אחרי שהורדתי את הנגד הנ"ל צריך להיזהר איתם יותר,שזה אומר לגבי מה לא להביא יותר מדי ווליום עליהם או לא לחתוך אותם בתדרים לא נכונים?

תודה.

Scan Speak

פורסם

אני מקווה שהם כבר לא מוגברים ע"י הר"ד :)

אתה חייב להבין מה תפקידו של כל רכיב במערכת שלך, אחרת אתה סתם תעשה שטויות.

ברגע שאתה עובד באופן אקטיבי מהר"ד- אתה משתמש בקרוסאובר הפנימי של הר"ד ולכן אתה לא צריך שום קרוס חיצוני.

כנס לאתר של מורל, והיוועץ עם חברי הפורום לגבי נקודות חיתוך מומלצות ומינימליות, הן יהיו קשורות באופן ישיר גם לסלופ שבו תחתוך את האלמנטים.

וכמו שאיתמר אמר- אם אתה לא יודע מה אתה עושה- אתה עלול לגרום נזק.

אין שום רע ברצון לעבוד אקטיבי- זו חשיבה נכונה, אבל תעשה את שיעורי הבית שלך לפני שאתה מחבר את הכל ומתפלא למה לא שומעים טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

את האמת ידעתי מהתחלה כשעוד היה מחובר לרדיו עם הנגד שמתישהו אני אטצרך להוריד אותו,ואחרי שלא הבנתי למה הטוויטרים נשמעים כך נזכרתי רק שיש לי נגד שיכול להיות "חוסם" אותו,פשוט צריך לזכור דברים כאלה להבא.

יש לי שאלה קטנה הרגע,בין כמה K מומלץ להשתמש בטוויטרים האלה כדי שלא יהיה נזק? (אני יודע שזה גם אמור להיות לפי האוזן אך בכל זאת)

Scan Speak

פורסם

בחיי דן אתה לא מפסיק להפתיע אותי עם השטויות שלך

למה לעזזל אתה עושה שטויות אני גר 5 דקות מרחק הליכה ממך למה אתה לא מתקשר או בא אלי

הייתי יכול לחסוך לך כל כך הרבה כאבי ראש כבר חצי שנה אתה מתעסק עם המערכת המחורבנת הזאת

ואני לא מבין לאן אתה מנסה להגיע

תעשה לי טובה תחזור לצבא מחר תן לאבא שלך את המספר שלי ואני כבר יסדר לך את המערכת כמו שצריך פעם אחת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...