Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היה מקרה דומה, עם אקליפס 7200 וסט פוקל K2P מחובר אקטיבי (הסטאפ הנוכחי שלי). היה רעש (Hiss) מעצבן מאוד.

חשדתי שמדובר בחיתוך תדרים לאחר חיפוש בגוגל, ואכן הבעיה הייתה שהם היו חתוכים על 2.15khz.

העליתי ל-4 והבעיה נפתרה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב נתקעתי, אני צריך לחבר את הרדיו שלי במערכת של מישהו אחר ולראות אם יש רעשים, אם כן-הרדיו,אם לא-המגבר.

לבדוק עם רדיו אחר על המערכת שלי, לא יתן לי תשובה וודאית כי ייתכן שהיציאות ברדיו שלי חזקות יותר מרדיו אחר שאני אבדוק איתו ואז זה הגיוני שהרעש יהיה שונה.

פורסם

מה קורה טל ?

אתה מתקדם לפתרון בבעיה של "הרעש הלבן" ?

חשבתי על משהו, במפגש כשחתכת את הטוויטרים, אוליי חתכת לא נכון וזה גורם לרעש ? תנסה באקו' הפרמטרי לשם על FLAT, ותאבחן האם עדיין קיימת התופעה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

בסדר גמור, מה שלומך ערן?

מחר, אם לא יצוץ משהו לא צפוי, אני אבדוק את הרדיו והמגבר.

ניסיתי לשנות חיתוך ולהעביר את האקולייזר אבל ללא הצלחה.

פורסם

טוב, עדכון טרי: מסתבר שזה לא הרדיו, סתם האשמתי אותו, גם עם רדיו אחר, אותה תופעה.

כנראה שמדובר במגבר תקול, אבל אני עדיין לא בטוח בזה.

פורסם

טוב טל, עדכון מהיום לגביי הרעש אצלי, אז ברגע שהורדתי קצת את הגיין נעלם גם הרעש.

את השיר ששלחת לי אני אבדוק מחר.

פורסם

תודה ערן!

ד"א, בגלל הפלטה שמותאמת ל1004 (חורים לכבלים), אני די כבול להחלפה של 1 ב-1 ולא לשדרוג למגבר אחר (אלא אם כן אני אשלם על פלטה חדשה).

פורסם

טל אני לא כך חושב שהפלטה תגביל אותך, תמיד אפשר לעשות שינויים בקיימת.

שמעתי את השיר ששלחת לי והכל שקט, אצלי היתה הבעיה שהעלתי את הגיין, וברגע שהורדתי אותו קצת זה חלף.

עזוב רגע את ה 75% של כיוון הגיין, תוריד אותו טיפה ותשמע מה קורה .

פורסם

כן, מקסימום הפלטה תראה קצת פחות טוב ומחוררת קצת וכשיהיה לי חשק (וכסף) אני פשוט אחליף אותה לחדשה.

מעולה! מה שאומר שהרדיו לא אשם!

בקשר לגיין, הורדתי למשהו כמו 20 אחוז ועדיין זה קיים ברגע שמרימים את הווליום ברדיו דיסק אבל זה ניתן להבנה, כי הוולטז' עולה והמגבר כנראה מתקשה עם העניין משום מה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבת לנסות לתקן את המגבר?

נשמע לי כמו איזה הארקה פנימית מנותקת...

פורסם

אני חייב להתעייץ עם כל מי שעזר פה.

התקנתי לפני שבועיים מגבר,קומפ' וסאב.

הכל חדש עם אחריות,על 0 ווליום אין רעש בכלל,מ 1-4 ישנו רעש כמו שתיארו פה.

לפני שאני חוזר למתקין(אני לא רוצה לסוע סתם כי זה נסיעה ארוכה של שעה וחצי כל צד).

מה הבעיה אצלי?איך פותרים את זה?יש לציין שהרדיו דיסק שלי הוא זול ולא איכותי

פורסם

כנראה מה שציינת זו הסיבה (גם לי זה היה והחלפתי בקבות כך HU), אבל יכולות להיות עוד סיבות רבות לדוגמא: התקנה לא איכותית ושימוש בכבלים פשוטים, גיין במגבר פתוח מידי, חיתוכים לא טובים.

אתה יכול לפרט אילו חיתוכים בוצעו במגבר, ועל כמה נמצא הגיין ?

• תוכן חדש...