Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב חדש משפחתי בתקציב של כ 120K.

מבקש המלצות לדגמי רכבים כאשר הבטיחות היא בראש הסולם.

כמו כן אחזקה זולה.

בתודה מראש,

אלכס:grin:

פורסם

אם הייתי צריך לבחור רכב חדש ל 5 נוסעים, בטוח הייתי בוחר בסטיישן.

הכי פרקטי למשפחה.

קצת מעל התקציב יש לך את פוקוס סטישן עם מנוע 2000 סמ"ק (נדמה לי, 126 אלף ש"ח).

מכונית בטיחותית ביותר, מרווחת מאוד.

יש גם אותו הרכב עם מנוע 1600 סמ"ק, אבל לטעמי הוא חלש מדי.

אופציה נוספת - יונדאי I30 CW (סטיישן). כאן אפשר להסתפק במנוע 1.6

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

http://icar.co.il/

תעיין באתר הזה, יש שם את מה שאתה צריך.

תסתכל בטיחות, איבזור, ביצועים, בהתאם למחיר שלך.

ואני ממליץ אישית על רנו מגאן, בטוחה מאוד ונוחה. אנחנו 5 אנשים במשפחה ואנחנו מסתדרים איתה טוב מאוד, לעומת זאת הפלואנס מרווחת עוד יותר.

יש לך גם את המאזדה 3 , פורד פוקוס והקיה פורטה לטווח מחירים שרשמת, אך לא אתן עליהם שום דעה כי לא התנסיתי למרות שמפי חברי הפורום הם רכבים אמינים וטובים.

ד"א בשביל לראות את רשימת הרכבים באתר יש לך בצד שמאל למעלה 2 מלבנים שבראשון אתה מסמן את חברת הרכב ובשני את הדגם.

פורסם
סקודה אוקטביה... אולי לא חדשה מהחנות אבל שנת 2007 8..

סיאט טולדו..

הוא גם יכול לקנות את הסקודה אוקטביה החדשה עם טכנולוגית הMULTI AIR מנוע בנפח 1200 TSI.

עולה 120K בדיוק והיא גם מרווחת אבל מבחינת בטיחות היא קיבלה רק 4 כוכבים.

פורסם

הזכירו כבר את ה-I30 CW והיא נשמעת מאוד מתאימה.

היא מציעה מושב אחורי שונה ומרווח יותר משל דגם ה-5 דלתות וגם תא מטען גדול ושימושי בהרבה.

הדגם הרגיל זכה ב-5 כוכבים, אין סיבה שיהיה הבדל אבל ציון לדגם הספיציפי הזה אין.

האחזקה סבירה ביותר ולא יקרה משל המתחרות.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

רק אני יילך להציע לו מאזדה 3 חדשה מהסוכנות עם רמת בטיחות גבוהה, רגע כל מאבטחי אגודת האנטיליסינג הולכים להתקיף אותי?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא אנטיליסינג - אנטיקלסטרופוביה.

מאזדה 3 צפופה מדי במושב האחורי ל 3 נוסעים, יותר צפופה מהרכבים האחרים באותו הסגנון (משפחתית קטנה עם מנוע 1600 סמ"ק).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...