Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שכשעומדים והילוך משולב לדרייב\רוורס בלבד(בניוטרל אין בעיה) ומזגן פועל על אחד או שתיים יש חריקות מחזוריות (כל חצי שניה) או רעשים מתכתיים קלים. אגב, המזגן עובד מצוין. יכול להיות מדחס\מיסב\גלגלת או שזה סתם רגישות יתר שלי לכל "פיפס"?

אגב, תמיד היו רעשי לוואי במצב זה ולפני שהוחלף האלטרנטור הם היו חמורים יותר.

תודה!

פורסם

רצועת אביזרים הוחלפה ,לא עם האלטרנטור אבל באותה תקופה פחות או יותר.

שם היתה בעיה אחרת של חריקות בהנעה ראשונה וזה היה רעש של יובש.

במקרה הנוכחי זה מופיע כל הזמן, בהילוך משולב ומזגן פועל בלבד, יותר בהילוך רוורס וגם בדרייב. שומעים את זה אם עומדים במקום וכשהמזגן לא רועש מדי- יש חריקות מתכתיות בעוצמה נמוכה. השאלה אם זה יכול להיות מיסב או המדחס או שניתן להתעלם- כי בכל זאת תמיד היו רעשי רקע במצב זה והרכב אצלי כבר שנתיים וחצי.

פורסם

בעקבות "מבול" התגובות לנושא והפיכת הנושא שלי ל"חם ביותר" בפורום,:cry:

החלטתי פשוט על דעת עצמי להתעלם מהרשרושים וזהו!

עכשיו האוטו שלי מושלם:-D

• תוכן חדש...