Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה אירוע טוב מעניין ומהנה כן ירבו אירועים כאלו יישר כח למארגנים אשר עמלו קשה כדי שהאירוע יצליח.

לי כרגיל תמונות מזוית שונה ומעניינת.

פורסם

היי לכולם.

תודה לכל המשתתפים,במסע ברחבי העיר ובתצוגה הנפלא!

תודה לזמי לוין על הטיפול והארגון למופת,תאום מורכב, עם הרבה גורמים שעבר בהצלחה מרובה.

תודה ל-מתניה,דרור בריל, יוסי פרנקוס, צביקה מרגלית,אריאל עזיזי,קובי בן ניסן,ראובן נזירי על העזרה,תודה לגיא וליי על הצילומים הנהדרים.

אין ספק שהקהל הרב שבא לצפות נהנה מתצוגה מרהיבה ומארוע מיוחד במינו.

שוב תודה לכולם,להתראות בארועים הבאים.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
לכל מארגני הראלי והתצוגה בהרצליה באשר הם תודה על הכל. היה יפה מאוד. חבל שהחברים לא נשמעו לבקשה לבוא ברוח התקופה, היה יכול להיות יפה מאוד ומוסיף המון.וחבל שחלק מהחברים לא יודעים מה זה תצוגה ועוזבים באמצע ומשאירים רווח בתצוגה. זה ממש לא יפה.צריכים ללמוד מחוץ לארץ.לצלמים למיניהם תמונות יפות מאוד ותודה שצילמתם.:lol:ליאורה לב

ליאורה יקרה,

אם התמונות של אבישי בני ואנוכי, לא משקפות את רוח התקופה, לא נותר לי אלא להצטער.... השתדלנו. באמת שהשתדלנו.

ה"מסע" ברחובות הרצליה התחיל בדיוק בזמן. כמוביל את טור המכוניות המקסימות, מאחורי איציק קובל בלנד-רובר הממותקן במערכת מוזיקה נוסעת ולפני שלשה אופנועי אספנות מצוחצחים, יצא לי לשמוע את קצין המשטרה ברכב הפותח את הציר, מחלק הוראות לסגירה ופתיחת צירים, תוך כדי התקדמות, בכדי לפנות לנו את המסלול.

על כך מגיעה תודה ענקית למשטרת ישראל, שעשו עבודתם נאמנה, בעוד אנחנו נהנים ומזיעים...:?:wink:

Photo0956.jpg

Photo0955.jpg

Photo0958.jpg

Photo0954.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דורון סגל ידידי! ראשית לא אישרתי לך לעתיק את דברי שכתבתי ומה גם שלא בהדגש אדום.שנית אתה יודע יפה מאוד שאפילו אם שלושתכם הגעתם ב"תלבושת התקופה" זה לא אפילו פסיק קטן ממספר החברים ובנות זוגם שלא הגיעו. ויודע אתה שאני צודקת. אז תגובתך היתה ממש לא לעיניין וחבל.

פורסם
דורון סגל ידידי! ראשית לא אישרתי לך לעתיק את דברי שכתבתי ומה גם שלא בהדגש אדום.שנית אתה יודע יפה מאוד שאפילו אם שלושתכם הגעתם ב"תלבושת התקופה" זה לא אפילו פסיק קטן ממספר החברים ובנות זוגם שלא הגיעו. ויודע אתה שאני צודקת. אז תגובתך היתה ממש לא לעיניין וחבל.

דורון,כפי שראיתי בתמונות - לבשת מדי הצבא הצבא הבריטי בפלסטינה . היית צריך לצפות שתקבל תגובה של ר"סר , סליחה ר"סרית. ושלא מאשרים לך להעתיק דברים שנכתבו...... לא להעתיק . ב פ ק ו ד ה :snipersmi

פורסם
דורון,כפי שראיתי בתמונות - לבשת מדי הצבא הצבא הבריטי בפלסטינה . היית צריך לצפות שתקבל תגובה של ר"סר , סליחה ר"סרית. ושלא מאשרים לך להעתיק דברים שנכתבו...... לא להעתיק . ב פ ק ו ד ה :snipersmi

זה תת מקלע סטן אן טומיגאן (בסמיילי) ?

ברוח התקופה

פורסם

ליאורה,

לו היית מדייקת בדברייך, יכולת לכתוב שרוב החברים לא באו בלבוש תקופתי.... או למעט כמה חברים.... ולהתיחס לאלו שכן באו בלבוש תקופתי ואף השקיעו ממיטב כספם בתלבושת.:roll:

ולא ידעתי שאסור לצטט אותך כשאת מפרסמת דברים בפומבי.... כנראה שהשתנו החוקים בפורום.:?

Kobizz

לידיעתך, לבשתי בדיוק את הבגדים שלבשו חברי חטיבת גבעתי, בתקופה ההיא. מידי חקי, עם כובע "היטלמאכר" ועליו סמל צה"ל.

אם אתה לא יודע, אתה מוזמן לשאול את אבא שלי, שנוהג בג'יפ של שועלי שמשון במצעד ברחובות, זה התצלום שהפך ל"שנה טובה", או מחזיק את סמל חטיבת גבעתי, במצעד השני בתל אביב.

את שני הצילומים שלו , הצבתי על הג'יפ לאחר שהגענו לחניה.

דוד סגל מחזיק את סמל גבעתי במצעד הראשון בתל אביב..jpg

Photo0036.jpg

מצעד גבעתי 13.9.48ברחובות.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

האם בין כל הצלמים למיניהם יש איזה צלם שאולי צילם אותי ואת בעלי יחד או כל אחד בנפרד עם התלבושת.אם כן אשמח מאוד לקבל. ואת המייל אפשר לבקש במזכירות המועדון. כי בין כל התמונות היפות של כל מיני צלמים לא ראיתי אפילו תמונה אחת שלנו עם הלבוש.אז תודה מראש ומצפה בכליון עינים. ליאורה לב עם הקאטר שבו האדומה:roll:

פורסם
האם בין כל הצלמים למיניהם יש איזה צלם שאולי צילם אותי ואת בעלי יחד או כל אחד בנפרד עם התלבושת.אם כן אשמח מאוד לקבל. ואת המייל אפשר לבקש במזכירות המועדון. כי בין כל התמונות היפות של כל מיני צלמים לא ראיתי אפילו תמונה אחת שלנו עם הלבוש.אז תודה מראש ומצפה בכליון עינים. ליאורה לב עם הקאטר שבו האדומה:roll:

attachment.php?attachmentid=204204&d=1276962055

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...