Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה בבחירת מערכת לרכב במחיר עד 1500.(התקציב כולל התקנה)

מערכת הכוללת: מגבר, מערכת, סאב, קומפוננט קידמי ורמקולים אחוריים.

פתוח למוצרים יד שנייה .

הרכב הוא אוודי A3 2002.

מוזיקה שאני שומע בדר"כ ראגיי ,רוק .

תקציב גמיש.

בתודה עומר.

פורסם

התקציב שלך בעייתי אפילו ליד 2 בשביל כל מה שאתה רוצה לכלול בתוכו ועוד שהוא כולל התקנה ,

לדעתי או שתוסיף כסף או שתוריד בנתיים חלק מהחלקים ותוסיף יותר מאוחר.

פורסם

התקציב שלך לא קרוב ללהיות מציאותי, רק סאב מגבר וקומפוננט עוקפים את ה1500 בלי רדיו דיסק אחוריים והתקנה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

נראה לי שלא הבנת את הסדר גודל של החריגה שלך, אני אתן לך דוגמא לרכיבים הכי זולים ואיכותיים שתוכל למצוא.

רמקולים קדמיים מורל פולס

מגבר CS60.4 JBL

רדיו דיסק קלריון DB176

419+650+449 זה יוצא מעל 1500 וזה רק שלוש רכיבים הכי זולים שהצלחתי למצוא לך בלי לרדת לרמה של זבל סיני.

יש מצב שאתה לא מחפש איכות אלה עוצמה ואם זה ככה אפשר לארגן לך רכיבים סיניים שיעשו "רעש" ולא מוזיקה,אבל אני לא בעד האופציה הזאת אני בעד שתקנה מה שאתה יכול עכשיו ואז תחזור עם עוד כסף ותשפר כי חבל שתתבאס מאיך ששומעים אצלך באוטו.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מחזק את החבר'ה- התקציב שלך ממש נמוך בשביל הרכיבים שציינת, גם אם מורידים את הסאב.

אל תשכח שגם התקנה וחיווט עולים כסף, במינימום של המינומום כ- 500 ש"ח.

כפי שנאמר כאן- תחסוך עוד כסף ( לפחות עוד כ- 1000 ש"ח ), ואז תוכל גם להתקין את כל העסק ( אני מתכוון להתקנה טובה ולא זבל ), וגם לקנות רמקולים אחוריים 6X9 פשוטים ונורמאליים של JBL ב- 300 ש"ח.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

פותח השרשור:

קח בחשבון שהתקנה איכותית, כזו שתפיק סאונד טוב ותשמור על הרכב הלא זול שלך, תעלה בערך 700 ש"ח כולל חיווט.

קומפוננט בסיסי הוא הפולס או הטמפו שעולים 400-500 ש"ח, ולדעתי מה שמגיע עם האאודי לא נופל מזה (תלוי איזה רמת אבזור יש לך).

מגבר מיד שניה, גם אם תקח משהו מאוד פשוט, יעלה 500 ש"ח לפחות, סאב מיד שניה 300 לפחות, ר"ד סביר מיד שניה, 300 לפחות.

כמו שאמרו קודמיי, בסכום כזה, לא ניתן להכניס כ"כ הרבה רכיבים ולצפות לקבל תוצאה איכותית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לך מכשיר אקליפס ב400 ש"ח כמו חדש!

וכבר חסכתה הרבה מאוד כסף.

הוא ממש טוב.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

• תוכן חדש...