Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון על הרכב הזה הוא לא כזה משעמם לנהיגה.

הוא מאוד נמוך ויש לו נטיה מועטה להרגשה של זוויות גילגול!

ועם צמיגים טובים הוא אוחז מצויין ואם אתה מכיר אותו טוב הוא יודע גם להוציא זנב החוצה,

נכון שהסמל שעל המכסה מנוע לא מעורר תשוקות מוטוריות אצל אף אחד אבל זו סה"כ אופל קדט,

שאני מאמין שאצל אנשים מסויימים כן מעוררת משהו.

בחו"ל הרכב הזה עבר כל מיני השתלות שונות מאופל שונות בעיקר מדגמי הGSI.

אז אל תזלזלו בשום רכב.

גילוי נאות: לנוס היתה המכונית הראשונה עליה נהגתי לאחר הטסט במשך זמן לא קצר ומאוד נהנתי ממנו,

וגם אני משתעשע לפעמים ברעיון להפוך אחת כזאת לסליפרית.

פורסם

ועם צמיגים טובים הוא אוחז מצויין ואם אתה מכיר אותו טוב הוא יודע גם להוציא זנב החוצה,

נכון שהסמל שעל המכסה מנוע לא מעורר תשוקות מוטוריות אצל אף אחד אבל זו סה"כ אופל קדט,

שאני מאמין שאצל אנשים מסויימים כן מעוררת משהו.

בחו"ל הרכב הזה עבר כל מיני השתלות שונות מאופל שונות בעיקר מדגמי הGSI.

אז אל תזלזלו בשום רכב.

גילוי נאות: לנוס היתה המכונית הראשונה עליה נהגתי לאחר הטסט במשך זמן לא קצר ומאוד נהנתי ממנו,

למיטב ידיעתי ה"השתלה" היחידה מה-GSI היתה לגבי הרייסר, שם שמו לדגם הסדאן את פס הפלסטיק הצבעוני שהמשיך את הפנסים האחוריים. המנוע ושאר המערכות היו כמו של כל קדט רגילה, רק באיכות גרועה יותר. והלאנוס היא לא קדט.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מתוך כללי פורום שיפורים:

תגובות נוסח "תשאיר את האוטו מקורי" או "לך תקנה אוטו אחר" לא ייתקבלו כאן בברכה אלא ייחשבו לטרוליות.

גם אם מישהו שואל על שיפורי כוח לסובארית או אחיזה בטויוטה פריוויה, השאלות הללו לגיטימיות לחלוטין לפורום הזה ואם אין לכם משהו להוסיף לתוכן של הטופיק, עדיף שלא תכתבו כלום.

מטרת הפורום היא לחנך לתרבות שיפורים, תגובות מסוג זה לא תורמות לחינוך של אף אחד.

לא נותר לי אלא לקוות שכעת כולנו מבינים את הכלל ומתנהגים בהתאם.

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתה מעוניין לשפר את רכבך הנוכחי, אז לדעתי מי שייתן לך את התשובות הכי טובות הם אנשי המקצוע שחלקם חברים בפורום, שלח ה''פ או גש לאחת הסדנאות מהפורום, תציג להם את התקציב שלך ותראה מה הם יכולים להציע לך, אם יש משהו בשבילך אז כנראה שהם יגידו לך, אם אין כלום בשום מקום אז תבין את הפואנטה לבדך, בלי עצות תמכור את הרכב וקנה בוגאטי ווירון 2006 שתיכנס לך בתקציב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מכיוון שהבחור פה לא דיבר על להפוך את הלאנוס למפלצת תאוצה\אחיזה אלא בסה"כ לשפר את האחיזה שלה אני חושב שאין שום בעייה עם כך שפתח את השרשור,נהפוכו.

מצטרף להמלצה לנסות לעלות למידה 14 בג'אנט מה שיאפשר מגוון גדול יותר של צמיגים.

בנוסף אולי לרענן נוזל בלמים וכיוון פרונט.

אני מאמין שדברים אלה כשלעצמם יתנו את השינוי המבוקש.

אם מחליטים להשתולל אפשר לשקול בולמים חדשים מקוריים\משופרים.

יחסית לסירת פדאלים בים גלי אתה מתכוון ?

ועם צמיגים טובים הוא אוחז מצויין.

שוב,יחסית למה ? נניח למצב שאתה הולך יחף על ריצפה שבדיוק שפכו עליה 15 ליטר של מים+סבון רצפות ביחס 1:1 ?

ידידי,

דייהו לנוס זו לא "סליפרית", זו "קומתית" (מלשון קומה=תרדמת בלשון זכרררר).

זה אחלה לשפר אחיזה ללאנוס, אבל כל עוד לוקחים את זה בפרופורציות המתאימות ומבינים מה מקבלים.

מזה שתשים רק צמיגים טובים היא לא תתחיל לאחוז "מצויין" כי אחיזה זה לא רק צמיגים, זה גם כל מה שמסביב (בולמים,קפיצים, מוטות מייצבים וכו').

השיפור שפותח השרשור רוצה לעשות,קרי החלפת צמיגים לאיכותיים יותר בהחלט יעשה שיפור לטובה, הוא עדיין לא יהפוך לו את הלאנוס למכונית "אוחזת".

לאחר שאתה עובר טסט גם טוקטוק תאילנדי יראה לך מהנה מאוד לנהיגה.

ואז תנהג ברכב "נורמלי" ותבין שיצאת חציל כשחשבת שהטוקטוק מהנה לנהיגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מחזק את מה שבאגירה אמר. כל מי שמציע לחסוך ולהחליף את הרכב, אתם מודעים לכך שאולי הנהג מחובר לרכב? טוב לו איתו ? ההוצאות סבירות והוא רוצה להמשיך להנות מהרכב איך שהוא ואולי עם טיפה יותר פלפל?

שיפורי מיתלים, בולמים והקשחת השלדה באופן כללי יכולה לעורר פלאים בהרבה רכבים רגילים שביום יום הייתה חולק מלהסתכל עליהם ברמזור.

אני אומר:

-בולמים \ קפיצים, או סט קויל-אובר איכותי.

-לבדוק מצב בלמים, להחליף לסט רפידות איכותי.

-להגדיל מידת ג'אנט ולהלביש את הצמיג הכי איכותי שמאפשר הכיס, במקרה הנ"ל T1R לא יהווה בעיה.

-כיוון פרונט איכותי וטיפול בכל הליקויים במערכות ההיגוי.

-פילטר אינבוקס, יתן נשימה יותר טובה בטורים גבוהים. שימוש בתיבה המקורית יהיה מצויין.

-טיפול כללי ויסודי בכל מערכות הרכב, לבדוק מצב מצתים, חוטי הצתה, ניקוי בית מצערת, החלפה לשמן איכותי, מסנן דלק חדש אם הישן לא הוחלף אי אלו שנים. בדיקת מערכת פליטה, במיוחד אם יש דודים שהתפוררו, ממיר קטליטי סתום להחליפם. לתקן סדקים וחורים במערכת הנ"ל.

-ניקוי יסודי של הרכב מדברים לא נחוצים, אם יש ציוד כבד ודברים שאינם נחוצים לנסיעות היום יומיות, הסרת משקל מיותר זה מבורך.

בהצלחה ותהנה מהרכב 8)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...