Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אחרי שנתיים מוצלחות עם הדייהו שחוץ מטיפולים שוטפים לא ראתה מוסך

החלטתי לא למכור אותה ולתחזק אותה לעוד שנתיים

השיפורים שחשבתי עליהם הם ככה

צמיגים אפילו להחליף גם את הג'אנט למגנזיום

בולמים,קפיצים ומערכת בלמים

איזה חברות עדיף ומה יותר נחוץ להחליף קודם כשהצמיגים בעדיפות ראשונה כמובן,

התקציב שלי לשיפור עומד על 5K.

"דייהו להרגיש את הכביש מקרוב:)"

פורסם

אם תוכל להסביר לאיזה מערכת בלמים כדי להחליף ומה העלות.

הצמיגים מבחינתי בעדיפות ראשונה כי הם כבר קצת יותר מ-3 שנים על הכביש

פורסם

מה המידה הנוכחית שלך.

במידה וניתן חוקית, רולי כדי לעלות מידה ולתרום לאחיזה החסרה של הרכב הנ"ל.

כמובן שעדיף לרכוש צמיגים איכותיים.

השיפור יהיה מורגש ומיידי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הצמיגים מידה 13 175/70R

איזה חברה עדיף מבין המובילות בתחום?

ושוב כמה יכול לעלות לי כל הסיפור של צמיגים,בולמים,קפיצים ומערכת בלמים..?

פורסם

באמת מעניין אותי למה להשקיע ברכב, מילא רכב שבאמת בעל פוטנציאל אבל הדיהו פשוט רכב חסר כל טעם להשקעה מינימאלית דברים שנאמרים מנסיון לצערי עדיין קיימת אחת כזו בביתי.

מציע לך לחסוך ולהשתדרג הלאה במקום לבזבז כסף לשווא.

פורסם

הצמיגים מבחינתי בעדיפות ראשונה כי הם כבר קצת יותר מ-3 שנים על הכביש

חבר, זה לא שיפור אלא אחזקה שוטפת של הרכב.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
באמת מעניין אותי למה להשקיע ברכב, מילא רכב שבאמת בעל פוטנציאל אבל הדיהו פשוט רכב חסר כל טעם להשקעה מינימאלית דברים שנאמרים מנסיון לצערי עדיין קיימת אחת כזו בביתי.

עם תקציב של 5K אין לו לאן להשתדרג, צמיגים טובים יעלו לו 1K וגם רפידות טובות מומלצות כל השאר זה בגדר מותרות.

ונחשב שיפור.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

זאת עצה מעולה, במיוחד אם קוראים לך אלון גל!

מאחר וזה פורום שיפורים ולי נמאס שכולם נהפכו ליועצי השקעות פה ("לא ישתלם לך" וכדומה) אתה מתבקש לענות על השאלה או פשוט לא להגיב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ל KONI יש בולמים שמתאימים לרכב שלך לפי הקטלוג שלהם, צור קשר עם היבואן בארץ וברר אצלו פרטים.

מניסיון עם דייהו שהייתה לי , קשה לימצוא שיפורים לרכב הזה, אבל יש שיפורים של אופל שחלקם מתאימים גם לרכב שלך, בקשר לזה אתה יכול ליבדוק לעומק בפורומים של דייהו באירופה.

http://www.daewootech.com

אני חושב שתוכל להגדיל את הג'נטים ל14 ושם מיבחר של צמיגים גדול יותר. יש את ה TOYO T1R במידה 14", 195/55 , צמיג מאוד מומלץ פה בפורום.(בדוק אם המידה חוקית לרכב שלך).

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
זאת עצה מעולה, במיוחד אם קוראים לך אלון גל!

מאחר וזה פורום שיפורים ולי נמאס שכולם נהפכו ליועצי השקעות פה ("לא ישתלם לך" וכדומה) אתה מתבקש לענות על השאלה או פשוט לא להגיב.

בגירה

אני מכיר היטב את התשובה האוטומטית שלך להצעות להחליף, אפילו חוויתי לא מעט מחיקות שלך לתשובות מעין אלו.

אבל דחילק, גם כאן ? דייהו לאנוס ושיפורי התנהגות ? דייהו לאנוס ופורום שיפורים ?

זה בערך כמו להציע לארדואן להתנדב לשייטת, או לביבי וברק לנפוש החודש באנטליה ... :roll:

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני נוטה להסכים, צריך לשים את הגבולות איפשהו. מצד שני, כן הייתי עושה את הדברים הבאים:

1. בודק אם אפשר לעלות לג'אנט 14 (או אפילו 15) וקונה סט איכותי של צמיגים, בדיוק כמו שכתב לך FreeStyle

2. לוקח את האוטו לכיוון פרונט מקצועי (כמו "המעבדה"), הם גם יספרו לך על חופשים שיש לך בבושינגים של המתלים או התפוחים של ההגה

3. אם בולמי הזעזועים עברו קילומטראז' רציני, תחליף (למקוריים או משהו כמו קוני).

כמו שאתה מבין, המטרה היא להביא את האוטו למצב חדש - או קצת יותר טוב מחדש, בגלל הצמיגים העדיפים. מעבר לזה, חבל על הזמן והכסף שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ליאור, קרא את התגובה של רועי ותבין בדיוק על מה אני מדבר.

לא דיברנו על השתלת מנוע C20LET (ותאמין לי, גם זה כבר עשו באנגליה), כולה על יישור קו בעזרת חלקים משופרים.

צריך ליישר קו בבלמים? בא נעשה את זה ברפידות משופרות ודיסקים משופרים (ופה אפילו אפשר להשתולל במערכת קומפלט מאסטרה GSI).

צריך יישור קו בבולמים? בא נעשה את זה בחלקים משופרים.

צריך להחליף צמיגים? למה לא לצמיגים אוחזים וספורטיביים (במקום אליאנס או איזה חברת שקר אחרת).

סתם לזרוק לחלל האויר "זה לא ישתלם לך" זה קודם כל דבילי ומעבר לזה, לחלוטין לא פרודוקטיבי!

אני אגיד לך מה, נסעתי כבר בלא מעט רכבים יום יומיים אפורים ומשעממים שבשיפורים ממש קלים (בעיקר שיפורי שילדה ובלימה) גרמו לי לפעור עיניים בחוסר אמון!

סיפרתי פעם על חברה של חבר שיש לה סיריון 1300 אוטומטית (הדגם הקודם).

הגיר האוטומטי שבק חיים אז התקינו לה גיר ידני של ה 1000.

בתאונה קלה היא שברה בולם וג'אנט אז היא עברה לג'אנט 15' עם צמיגים R1R והביאו מאנגליה סט(בולמים+קפיצים) SPAX שהנמיך את הרכב ב 35 מ"מ.

כשהחבר אמר לי שהאוטו מדהים, צחקתי. היה לי נסיון עם הדגם הזה והוא די משעמם.

אני חייב להגיד לך שהנהיגה ברכב הזה הייתה שיעור מאלף ב "אל תסתכל בקנקן..."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איפה כתוב שדובר על מנוע? הבחור שאל על בולמים ועל צמיגים התשובה שקיבל הייתה שאם הוא מחליט "לשפר" כדאי להתחיל בבלמים שזו אחת החולשות הגדולות של הרכב.

התאפקתי תחילה מלהגיב ולקחתי את הערתך לתשומת לבי, היות ועוד חברים הגיבו על העניין שאין באמת מה לשפר אני חוזר ואומר שיש גבול במה שיש "לשפר" ושאני רואה לנכון לצייד את הרכב במערכת בלימה מתקדמת ובצמיגים עם אחיזה טובה - מעבר לכך כל השקעה נוספת תהיה בזבוז (ואת זה אלון גל גם כן אומר :-P )

• תוכן חדש...