Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם.

היום לאחר שהרעש מאזור הרצועות התגבר עזרתי אומץ ונכנסתי למוסך לא של סיטרואן אבל מוסך מורשה מסודר ומוכר בכפר בגליל והתלוננתי בפניו על הרעשים.

המכונאי החל לנסות לאתר את בעית הרעש. והיגיע לכך שמשאבת המים מרעישה, מותחן טיימינג ככה ככה ותומך מנוע עליון מתחת לתומך כמו משקפיים קרוע לגמרי. האמת שחששתי אבל לא היה צורך. המכונאים במקום פירקו והרכיבו חזרה משאבה חדשה אמנם איטלקית . ומותחן וחגורה חדשה קיט מקורי.ותומך ועכשיו המנוע עובד שקט מאד וחזר לעצמו, התשלום היה עם קבלה מסודרת ופירוט מחיר מעולה ויחס מעולה כן ירבו.

הוכיח לי שצריך להיות פשוט מכונאי אמיתי בכדי לטפל ב C5 .

שוב כל הכבוד .

פורסם

שלום יאיר,

איך מתקדמת מערכת היחסים הכללית עם האוטו, אחרי ההתחלה המקרטעת? מה חוות דעתך עד כה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רכב בעיתי ביותר אבל לא אצליח לרכוש רכב עם כל הפינוקים במחיר של רכב הזה. בנתיים הרכב כמעט לא נוסע, מאז רכישתו לפני שנתיים נסע 13.000 ק"מ זה מוסיף לו לבלאי . עומד בשמש פעם בחודש מנקים אותו. רכב שלא נוסע יותר מ -15-10 ק"מ מרחק מהבית. הוא משמש כרכב שלישי בבית.

אחרי מזדה 3 חדשה ואמינה ורנו קליאו ישנה ואמינה.

בכל פעם שיוצא לנסיעה מתפגר משהו אחר.

פורסם

יכול להיות שעברו כרכב ליסינג שכל אחד פשוט קרע אותו והטיפולים היו אפס, הרי קיבלתי רכב עם 96 K שלעולם לא הוחלף פילטר דלק לעולם לא הוחלף מסנן אויר,לא הוחלפו מצתים 96K . שמן כנראה החליפו לקראתי לשמן ירוד ביותר. שלא לדבר על כל מיני שטויות לא מסודרות עד הסוף. זה הרכב האחרון שלי מליסינג.

לדעתי C5 פרטי לא היה נראה כך.

פורסם

ניראה שנפלת על רכב מוזנח בטירוף

האם הוחלפה בו אי פעם רצועת הטיימינג?

אם כן אז למה לא החליפו מותחן?

מותחן מקורי שהוחלף צריך להחזיק לפחות עד להחלפה הבאה.

ואם הרצועה לא הוחלפה כל כך הרבה זמן זה באמת הזנחה.

פורסם

כנראה שאופרייט ליס הזניחו אותו מאוד.

רשום במוסכי החברה שהוחלפה רצועת תזמון ב 90K אבל כנראה היה להם ממש קשה להחליף גם מותחן. כרגע אחרי 113K הוחלפה גם חגורה וגם מותחן ומשאבת מים , אולי יהיה לי שקט מהשטויות האלא .

אופרייט ליס הוכיחה שהיא חברה שלא מטפלת ברכבים על הרכב שלי.!!! אני את מסקנותי כבר הסקתי וממליץ לכולם כנ"ל.

להתרחק ככל האפשר!!!!!

פורסם

אכן היו מי ברז במערכת הקירור כאשר רכשתי הרכב, (מעורבים עם נוזל קירור כלשהו) המערכת עברה שטיפה וקיבלה נוזל קירור החזיק שנתיים והתפגר.

עכשיו אני מקווה שהעסק ירגע מעט והרכב יתחיל להוכיח עצמו.

אמן.

פורסם

ליסינג זאת בעיה, מניסיון.

למי שיש אוטו ליסינג, לא עושה חשבון לאוטו, כי הכל על הליסינג, כל הבעיות, התקלות וכד'.

והוא קורע לאוטו את הצורה, כי זה לא מעניין אותו.

לאומת זאת, לאמא שלי יש אוטו מליסינג, והוא ממש שמור(C4 שחורה, מ2007 עם 40K),בלי תקלות, טופל בזמן, צמיגים חדשים, מצבר חדש, באמת במצב חדש(אני לא יכול ליסוע בו כי לדעתי יש ריח של חדש, וזה עושה לי בחילה) אם מישהו רוצה הוא למכירה כרגע, צרו איתי קשר בפרטי.

• תוכן חדש...