Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות הגיר הרובוטי בגרנדה פונטו-האם ליהיות מודאג או לא?

hwgeek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

כידוע לכם ברשותי גרנדה פונטו 1.4L רובוטי 2007 עם 23,000 ק"מ

שחיפשתי המלצות לפני הקניה לא ניתקלתי בתגובות המזהירות מפני כשל של הגיר הרובוטי ועכשיו אני רואה לפעמים שאומרים שהגיר לא אמין ובמידה וידרוש החלפה המחיר הוא כ20,000 שקל עבור הרובוט.

בתור בחור צעיר שעומד ליהיות סטודנט המחיר הזה ממש מפחיד אותי ואני דואג האם עשיתי בחכמה שקניתי את הרכב.

האם ידוע לכם על מקרים של כשל הגיר ועלות תיקונים? אני חיפשתי בנירות לימצוא רכב כמו חדש וב"ה מצאתי כזה עם קילומטראז' נמוך מאשה ששמרה עליו בצורה מדהימה אבל האם בכל זאת אני צריך ליהות בפחד שבשנה הקרובה פיתאום הגיר יפזול לכיוון הגן עדן?

בינתיים יש לי חצי שנה אחריות מהחברה ואני לא מודאג אבל אני חושב עם להישאר עם הרכב לתקופה של הלימודים או לחשוב על להחליף אותו בשנה הקרובה?

מה אתם הייתם עושים בימקומי? מה אני יכול לעשות כדי לישמור על הגיר ככל האפשר?

לפעמים אני נידרש לתת קיק דאון במצבי עקיפות כי האוטו לא ממש מהיר ויש סיכון בעקיפות- כמה זה הורס את הגיר?

תודה מראש!!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לתגובה שתעזור לי להירגע.

אם יש סיבה לדאגה אני חושב אפילו בעוד כחצי שנה אשדרג לבראבו חדשה (לפתע נידלקתי עליה חזק! :-)) העיקר לא להגיע למצב של השקעה של עשרות אלפי שקלים בתיקונים.

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניתן לחזות את העתיד ולא רשום בספר הרכב שהקילומטרז' X הגיר מתחיל להיות בעייתי.נשמע שאתה מאוד לחוץ ומפחד (עפ"י השאלות שלך) שהגיר יעשה בעיות.אני באופן אישי לקחתי את הגרנדה פונטו עם האקסית דאז בקיץ 2007 לנסיעת מבחן, אחרי 2 דקות נסיעה, היא הבינה שהיא ממש לא מתחברת אל הגיר הזה ופסלה את הרכב על הסף (מה גם שמחיר הכניסה שלה היה בעייתי באותה התקופה כ-110K ש"ח) והיו לה אופציות טובות יותר באותה התקופה.בדברים האלו אין הבטחות ואין מקרים קלאסיים.

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניתן לחזות את העתיד ולא רשום בספר הרכב שהקילומטרז' X הגיר מתחיל להיות בעייתי.נשמע שאתה מאוד לחוץ ומפחד (עפ"י השאלות שלך) שהגיר יעשה בעיות.אני באופן אישי לקחתי את הגרנדה פונטו עם האקסית דאז בקיץ 2007 לנסיעת מבחן, אחרי 2 דקות נסיעה, היא הבינה שהיא ממש לא מתחברת אל הגיר הזה ופסלה את הרכב על הסף (מה גם שמחיר הכניסה שלה היה בעייתי באותה התקופה כ-110K ש"ח) והיו לה אופציות טובות יותר באותה התקופה.בדברים האלו אין הבטחות ואין מקרים קלאסיים.

אני מבין שאי אפשר לדעת את העתיד

אני רק רוצה לדעת שהמצב הוא לא כמו נגיד בעיית הבוצה שהייתה בקורולות מתורקיה שכל אחד יודע ואומר מראש שקיימת בעיית בוצה בקורולה של שנתון 2004 למשל.

רק רוצה לדעת אם בקרב בעלי המיקצוע או בעלי גרנדה ידוע על תופעה של הרס גירים אחרי X ק"מ. האם הבעיה נפוצה או זה די נדיר-אני מקווה שהכוונה שלי הובנה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...