Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כבר מחפש לקנות רכב (עד שתסתיים לי השלילה באוקטובר) בתחילת שנת 2011 חדשה מהחברה.

משהו שנע בין המחירים שציינתי לפי כמה פרמטרים נוספים

1.ידני (חובה)

2. לא זוללת דלק

2. עדיפות לרכב בלי תחת (עדיפות)

אז נתקעתי עם האפשרות לרכוש את סובארו בי3 5דל' RXI ואני כמעט סגור על הרכב הזה ולכן אני רוצה את דעתכם פה .

וכמובן חשבתי על סיאט (אבל עלות ביטוח גבוה)

חשבתי גם על הונדה סיויק החדשה 5 דל' שזה קצת מעל התכנון הכספי אבל אפשר לעמוד בזה..

חשבתי אפילו על טויוטה קורולה ידנית אך היא קצת ענקית בשבילי..

תודה לכל העונים :)

פורסם

מה עם פיאט בראבו? הגיר הידני מבטל את החיסרון (לדעתי לפחות) של הגיר הרובוטי ומדובר ברכב נאה ומאובזר.

יש גם גולף ידנית אבל היא מצויידת במנוע ה-1.6 הותיק והבראבו עדיפה עליה לדעתי. גם הסיאט לאון מצויידת באותו מנוע וגיר.

אם כבר להגדיל את התקציב אז הלאון נמכרת גם עם 1.8 TSI וגיר ידני במחיר קרוב לזה של הסיויק הידנית ופה בערך מסתיימות האופציות כנראה.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם
מה עם פיאט בראבו? הגיר הידני מבטל את החיסרון (לדעתי לפחות) של הגיר הרובוטי ומדובר ברכב נאה ומאובזר.

יש גם גולף ידנית אבל היא מצויידת במנוע ה-1.6 הותיק והבראבו עדיפה עליה לדעתי. גם הסיאט לאון מצויידת באותו מנוע וגיר.

אם כבר להגדיל את התקציב אז הלאון נמכרת גם עם 1.8 TSI וגיר ידני במחיר קרוב לזה של הסיויק הידנית ופה בערך מסתיימות האופציות כנראה.

בהצלחה ושבוע טוב.

אני מעדיף רכבים עד מנוע 1.6

ואני לא אוהב את פיאט בכלל וגם לא סוזוקי..ככה שמבחינתי הן מחוקות חח

פורסם

להזכירך, הסיוויק נמכרת עם מנוע 1.8 ליטר, כמו זה שבלאון רק שבלאון הוא יותר חזק (160 כ''ס בלאון מול כ-140 כ''ס בסיוויק), וכמו שנאמר פה הלאון מול הסיוויק עדיפה בעיקר בגלל המנוע החזק יותר ולדעתי תגיע עם יותר אבזור מהסיוויק.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
להזכירך, הסיוויק נמכרת עם מנוע 1.8 ליטר, כמו זה שבלאון רק שבלאון הוא יותר חזק (160 כ''ס בלאון מול כ-140 כ''ס בסיוויק), וכמו שנאמר פה הלאון מול הסיוויק עדיפה בעיקר בגלל המנוע החזק יותר ולדעתי תגיע עם יותר אבזור מהסיוויק.

כן תמיד אפשר להתפשר כן על הסיאט 1.8 או ההונדה 1.8..

גם העניין של רמת האיבזור נכנס פה לתפקיד בין הונדה סיאט וסובארו...

כמובן שאם אני בסוף מחליט סובארו אז אני גם אקח תוספת של קרוז קונטרול

ואני רוצה לשמוע קצת יותר על הסובארו אם יש למישהו את הדגם הזה של ה5 דל'

פורסם

הסובארו נחותה יחסית לכל שאר התחרות שהעלו פה. תא הנוסעים שלה דל והייתי אומר אפילו עלוב, האיבזור רובו קוסמטי ובהתקנה מקומית ומנוע ה-1.5 חלש ומספק ביצועים סבירים בקושי. הרכב הזה מצטיין בעיקר בנוחות נסיעה למרות שאני אישית לא מתחבר לאובר רכות הזאת.

קשה לי להשוות בינה לבין הפיאט או הסיאט כי היא מייצגת לדעתי דור אחד אחורה וכשמוצעות מתחרות טובות יותר ובמחיר דומה חבל להעדיף אותה כי אין סיבה.

פורסם

אתם מבינים איזה שוק דפוק יש פה בארץ שבנאדם עם 30-40 אלף דולר צריך להתאמץ כדי למצוא רכב ידני איכותי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...