Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 206CC 03.

קניתי את האוטו עם סדק בדשבורד באזור של כרית האוויר.

היה לי חשד שהרכב עבר תאונה ולכן כריתי אוויר נפתחה אך בבדיקה אמרו שהוא נקי לחלוטין מתאונות (אפשר גם להציץ מתחת ולראות את הכרית בפנים.

הבעלים הקודם אמר שהסדק כתוצאה מכך שהברכיים של הנוסע שלצד הנהג פוגעות בדרך כלל באזור הזה.

בכל מקרה,יש לי סדק בדשבורד שניתן לראות בתמונות שדי מכער את האוטו ,ניסיתי להדביק עם מספר דבקים (אפוקסי,מהיר וכו...) וזה לא עזר .אין כמעט אחיזה בין 2 חלקי הפלסטיק ולכן זה מתפרק אחרי זמן מה.

img0233lc.jpg

img0235xq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

רציתי לשאול לגבי עצות להעלים את הסדק?

האם יש דבק מיוחד שלא ניסיתי?

האם כדאי להשים כיסוי לדשבורד באזור הזה?

או כל עצה אחרת תתקבל בברכה.

תודה :)

פורסם

הפתרון היחיד הוא להחליף את החלק, אתה מוזמן לנסות לחפש את החלק בפירוקיות.

הייתה לי בעיה דומה בכרית אוויר של הקליאו (אני הזמנתי את החלק מחו"ל), אני חושב שלחפש קומבינות עם רכיב בעל משמעות בטיחותית דיי חשובה זה מתכון לאסון. יש חשיבות לסוג החומר של הכרית אוויר, הוא אמר להקרע בצורה מסויימת כאשר הכרית אוויר נפתחת (בעוצמה מאוד חזקה). כל ניסיון לשים כיסוי/להדביק את הקרע יכולים לגרום לנזק לנוסע שישב במושב בזמן תאונה כאשר הכרית תפתח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבעיה היא שאין את הפלסטיק הזה לבדו בפירוקיות.

לפלסטיק צמודה כרית האוויר וזה הרבה כסף לחבר את כל העסק.

פורסם

אם מדובר בהרבה כסף, היית צריך להוריד את עלות התיקון מהמחיר, או לחילופין לקנות את הרכב מתוקן. הכרית עלולה להפתח באופן פתאומי כאשר יש לך נוסע ברכב. כסף מול בטיחות - שיקול שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה לא הייתי בארץ

אבל אם מישהו שומע מכירה של פלסטיק הנ"ל לכרית אוויר פזו 206CC 2003 אשמח לקבל ה"פ בנושא

תודה רבה

פורסם

נסה בפירוקיות למרות שאסור להם למכור חלקים כאלה לאדם פרטי אלא רק למתקין מורשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...