Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר במיצובישי סופר לנסר 95 אוטומט של סבא שלי - יד ראשונה, 60K, ללא תאונות, שמורה מאוד.

המחירון לפי מה שבדקתי ביד2 זה 11,700 ש"ח ואני מניח שבלוי יצחק זה נע בסביבות ה13,000 ש"ח.

החסרון של הרכב הזה שצריך לשלם את האגרת רישוי שלו ושהטסט שלו מסתיים בסוף החודש ובנוסף צריך לעבור יישור קו בדמות של החלפת שמנים ורצועת תזמון.

האם זה הגיוני לבקש 15K בהנחה שאני עושה לו את הטיפול?

תודה לכולם, והמטרה של המודעה הזאת היא לא לנסות למכור את הרכב דרך אשכול זה.

פורסם

מיצובישי סופר לנסר 95' זו - איך נגיד את זה בעדינות - לא בדיוק המכונית הכי מבוקשת בשוק הרכב הישראלי כרגע.

אבל מכיוון שכשהישראלים שומעים את השילוב "יד ראשונה" + "ק"מ נמוך" כל הפיוזים קופצים להם וכל דבר אחר הופך

ללא חשוב, אני מניח שתצליח לקבל מחירון ואולי 1,000-2,000 יותר. אבל זה יצריך מזל ו-או סבלנות.

פורסם

יש לי חבר שעושה הרבה כסף מרכבים כאלה.

ולדעתי את צריך לעשות מה שהוא עושה.

בתנאי שאתה לא לחוץ למכור תתחיל לבקש על הרכב 20 אלף יש לי הרגשה שהרכב ימכר במחיר כזה, במידה ואין ביקוש מורידם 1000 וכן הלאה עד שהוא נמכר.

פורסם
יש לי חבר שעושה הרבה כסף מרכבים כאלה.

ולדעתי את צריך לעשות מה שהוא עושה.

בתנאי שאתה לא לחוץ למכור תתחיל לבקש על הרכב 20 אלף יש לי הרגשה שהרכב ימכר במחיר כזה, במידה ואין ביקוש מורידם 1000 וכן הלאה עד שהוא נמכר.

תודה לך, ברגע שההחלטה למכור את הרכב תהיה סופית, זה מה שאני אעשה.

אני חושב שאני אעשה לרכב יישור קו ב1000 ש"ח ואתחיל למכור אותו ב16K ונראה לאן נושבת הרוח.

פורסם

רוצה למכור במחיר גבוה - תעביר את הרכב טסט.

זה יותר חשוב מטיפול במקרה שלך.

אנשים חוששים לקנות מכוניות, שהטסט שלהן מסתיים עוד כמה ימים, הם חושבים שיש איזה בעיה, שמונעת מעבר טסט חלק, ובגלל זה הבעלים החליט למכור.

עם טסט לשבוע/שבועיים לא תוכל לקבל אפילו מחירון של יד2.

עם טסט לשנה, ובמיוחד אם הרכב שמור חיצונית, ויש לך קצת מזל וסבלנות - תוכל לקבל כמה אלפים מעל המחירון.

• תוכן חדש...