Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ליד הגבעה הצרפתית יש מעיין מגרש מכוניות מאולתר כאשר הוא מציג את הרכבים הם ללא לוחיות זיהוי.

האם הדבר מותר?

לפני שיקומו ויגידו שאלו הם מכוניות חדשות אז צילמתי גם מכונית שנת 2007 ללא המספר.

רכב גנוב יכול לעמוד שם שבועות {לדוגמא,יגנבו מרצדס שחורה יעמידו אותה שם שבוע שבועיים עד שהמצב "יתקרר" ויפסיקו לחפש אותה ואז להעלים אותה,או גרוע מכך רכב עם פעילות חבלנית כלשהיא}

מצורפות תמונות לדוגמא והשאלה היא להיכן ניתן לפנות בעניין?

IMG_0698.jpg

IMG_0699.jpg

IMG_0700.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
שלום לכולם,ליד הגבעה הצרפתית יש מעיין מגרש מכוניות מאולתר כאשר הוא מציג את הרכבים הם ללא לוחיות זיהוי.

האם הדבר מותר?

לפני שיקומו ויגידו שאלו הם מכוניות חדשות אז צילמתי גם מכונית שנת 2007 ללא המספר.

רכב גנוב יכול לעמוד שם שבועות {לדוגמא,יגנבו מרצדס שחורה יעמידו אותה שם שבוע שבועיים עד שהמצב "יתקרר" ויפסיקו לחפש אותה ואז להעלים אותה,או גרוע מכך רכב עם פעילות חבלנית כלשהיא}

מצורפות תמונות לדוגמא והשאלה היא להיכן ניתן לפנות בעניין?

זו שאלה מעניינת, חוקיות העיניין. אכן נראה כאילו יש כאן פתח לפעילות עבריינית.

בכל אופן, כלקוח הייתי נזהר מאוד ממגרש כזה, כיוון שהמטרה היחידה שאני מוצא בהורדת לוחיות רישוי (שלא עבריינית מובהקת - רכבים גנובים וכ') היא לא לתת אפשרות ללקוח פוטנציאלי ליצור קשר עם הבעלים של הרכב.

ומדוע שלא ירצו שייצור קשר עם הבעלים? כדי שלא יקבל מידע שיפחית משמעותית מערך הרכב כמו תאונות שהיו או בעיות מנוע שהיו וכ'.

להתרחק מהם !

פורסם

היופי בדבר, שכל הפעילות הזו מיתנהלת במרחק של 300 מטר מבניין המטה הארצי של המשטרה (לידיעת חברי הפורום הצעירים - לפי השמועות שלאחרונה שמעתי, יש בישראל גורם שניקרא משטרה, אם לא הבחנתם בדבר קיומו אז בבקשה).

אכן גירסה מודרנית של הסרט "מתחת לאף"... :shock:

פורסם

אתה באמת מצפה שמטה ארצי יטפל במשהו?

אם מישהו ירצח ליד מטה ארצי ואיזה קצין יראה את זה יגיד לו: "חייג 100"

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

האם הדבר מותר?

תגיד, אתה רציני? אתה רוצה דקירה? :lol: תעזוב את זה, תשאיר את זה לעירייה. ותאמין לי אם יהיה מידע מודיעיני או חשש לפשע יקפצו לשם 100 ימ''רניקים.

לגבי מיקום ה"מגרש", יכול להיות שהקרקע הזאת אפילו אינה בשליטת עיריית ירושלים. יכול להיות שהיא קרקע פרטית השייכת לאחת הכנסיות או נציגויות מדינות זרות (ןיש הרבה כאלה באיזור).ובכלל רוב הקרקע שם בבעלות הערבים העשירים של מזרח ירושלים. כך שעירייה לא יכולה לפעול שם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם היית נכנס לסניף נס-ציונה של אוטו-סנטר והיית רואה שכל המכוניות במגרש עומדות עם שלט "אוטו-סנטר" על הלוחית

שמסתיר את מספר הרישוי, האם גם אז היית פותח על-כך שרשור תוך סיכון עצמי בצילום המכוניות בעורף האויב?

תרשה לי לנחש שלא.

כל עוד המכוניות המוצבות במקום למכירה ולא עוזבות את המתחם, אני לא רואה שום בעיה בכך שהן עומדות בלי מספר רישוי.

מכונית מסוימת מעניינת אותך ואתה רוצה לדעת את המספר שלה כדי לברר היסטוריה, אבל בעל המגרש מסרב לתת לך את

מספר הרישוי? אולי יש לו משהו להסתיר לגבי ההיסטוריה - אז אל תקנה ממנו את המכונית.

אבל מפה ועד ללהניח שיש מאחורי זה עניינים פליליים או בטחוניים... הפרזה מוחלטת.

• תוכן חדש...