Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ביקרתי בפירוקיה ומצאתי גולף שלפי הכבלים של הסטריאו שהיו בה, שהבנתי הייתה לה מערכת רצינית.

עכשיו איך שפתחתי את המכסים של הרמקולים מקדימה, היה שם רמקול בצבע לבן עם שפיץ באמצע(כמו אצל FOCAL).

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. מצאתי אחד שדומה אבל ההבדל זה שהרמקול היה חלק.

הנה תמונה:

post-a253132-

מי שמכיר שיגיד לי.

תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל כתוב לך על הטוויטר של הסט "פיוניר"

אפילו צילמת את זה כל כך יפה

להערכתי גם הוופרים של פיוניר

לא יודע אם אתה זוכר אבל לפני כמה שנים (6-8 בערך) היתה לפיוניר סדרת רמקולים עם מימברנה כזו

המוכרים ביותר אז היו הסאבים הכחולים עם צורת המימברנה הזו

לסיכום סט לא רע שווה בדיקת תקינות ואם תקין אני ממליץ להרכיב, למה לא?

תהנה דרור

פורסם

גם כתוב פיוניר שסביר להניח זה חלק של הסט (במיוחד לאור העובדה שיש שם קרוס).

או שפשוט תהפוך את הרמקול, ועל המגנט צריך להיות כתוב שם החברה.

פורסם

הבאתי לכם דוגמא מהאינטרנט חחחח ***נקה את מקש הח', נדמה כי הוא תקוע מעט***

התכוונתי שככה הוא ניראה.. יענו (יענו = "כלומר" בשפה מתורבתת) זאת הצורה עם שפיץ באמצע.

אני לא יודע אם זה פיונר, זה פשוט משהו דומה שמצאתי.

ולא יכולתי ליראות מאחורה למה כי הוא יושב על הדלת וחברת הביטוח עוד לא מרשה לגעת באוטו, אז אני שוקל אם לכרוש אותם, אבל לפני זה אני צריך לברר את הפרטים עליו.

הם בידיוק כאלה בצורה אבל חלקים, בלי 3 הסימנים, ולא כתוב עליהם כלום, והם ממש לבנים ופס שחור על הדפנות.

***מה דעתך להשתמש בשפה קצת יותר מתורבתת ולא שפה של באסטיונר בשוק?***

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

מצד שני יש גם כל כך הרבה ג'אנק סיני ש"נראה טוב" ככה שעד שלא נקבל תמונה \ יצרן \ דגם זה הכל יהיה בגדר השערה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן ניראים ככה, היום באתי לשם שוב, אבל המוכר אמר שיש כבר קונה והוא מכר כל אחד ב-200 שקל.

מנהלים, ה-ח' לא תקוע.. זה אני לחצתי 3 פעמים, יענו עשיתי את זה בכוונה אם לא הבנתם.. ***הנהלת הפורום מודה לך על ההבהרה ומבקשת ממך את התנצלותנו הכנה***

ורוב הסיכויים זה לא ג'אנק סיני כי ראיתי על הרצפה כבלים של מגבר..

• תוכן חדש...