Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי SX4 חדשה (גרסת 5 דלתות), אני מתלבט לגבי התוספות ואשמח לדעתכם בנושא.

פרט חשוב (או שלא) רכשתי את הרכב מסניף\זכיין של הסוכנות ולא מהסוכנות הראשית.

מדובר בסניף ספיד קאר מול לב המפרץ כך שאני אשמח לשמוע דעה על הסניף אם מישהו מכיר או יצא לו לרכוש שם בעבר.

כרגע שילמתי את המקדמה והרכב אמור להגיע בתחילת החודש לארץ ואז עד 14 יום עד שאני אקבל אותו.

בגדול התוספות שאני דיי בטוח לוקח הם:

מרימי חלונות

פסי מגן

גלאי חנייה

אני מתלבט לגבי:

מגיני רוח (לא בטוח שאינ זקוק להן והבנתי שזה מפריע קצת לשדה הראייה)

משענת יד (דיי יקרה ~600 ולא ברור לי עדיין למה, מקורית של סוזוקי אולי ?, מעור ? )

קודנית (צריך לבדוק מול חברת הביטוח אם זה חובה)

דיבורית בלוטות'

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא במיוחד של אלה עם רכב זהה

תודה מראש

פורסם

יש לי הכל כולל הכול באוטו. מרימי שמשות, חיישני חניה, קודנית הם בגדר חובה כדי שיהיה לך אחריות של היצרן.

כל השאר אתה יכול להביא לבד. כך בחשבון שאף אחד, כולל יבואן לא מחזיק אביזרים מקוריים. זה מקור הרווח שלהם.

מסין גם אתה יכול להביא.

פורסם

חובה קודנית או מרימי שמשות כדי לשמור על אחריות היצרן? מאיפה הבאת את זה?

שום דבר מהתוספות הוא לא חובה (גם לא קודנית אצל חלק מחברות הביטוח, יש לבדוק את הנושא טרם ההזמנה), ואני ממליץ להתנזר לחלוטין מכל תוספת שהיא לא מקורית של היצרן. תוספות מקומיות גורמות רק נזקים, בין אם זה פלסטיקים שלא חוזרים למקומם ומרשרשים ובין אם זה תקלות חשמל שונות ומשונות, שגם אם הן לא מופיעות היום הן יופיעו בפרק הזמן הלא רחוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש לי הכל כולל הכול באוטו. מרימי שמשות, חיישני חניה, קודנית הם בגדר חובה כדי שיהיה לך אחריות של היצרן.

כל השאר אתה יכול להביא לבד. כך בחשבון שאף אחד, כולל יבואן לא מחזיק אביזרים מקוריים. זה מקור הרווח שלהם.

מסין גם אתה יכול להביא.

תודה על תגובתך,

מה זה הכל כולל הכל ?

אשמח לפירוט :)

לגבי דיבורית בלוטות' יש לך איזו המלצה (במידה ויש לך אחת) ?

פורסם

רוב מוחלט של חברות הביטוח דורשות התקנת קודנית.

ולכל חברה ישנה רשימה של דגמי קודניות המקובלות ע"י החברה.

לכן, אם יש לך כבר כיוון של חברת הביטוח, עוד לפני ההתקנה של הקודנית, כדאי לוודא שהיא "תקינה" מבחינה הזאת (לשלוח לסוכן את פרטי הקודנית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בסוזוקי שמו לי שלדג של פויינטר שהיה מקובל על כל חברת ביטוח שבקשתי ממנה הצעה.

ברכב אחר שעלה 160 אלף שקל שמו לי איתוראן. לא היה משהוא אחר כאופציה וזה בדיוק מה שחברות ביטוח ביקשו שיהיה. אין טעם לבדוק סוג הקודנית, היא מתאימה לרמת מיגון נדרשת.

אגב גם קודנית ב600 שקל וגם איתוראן ב4.5K קיבלתי מתנה.

לגבי דיבורית, אני אישית משתמש בדיבורית קבועה של ג'ברה, כאשר הטלפון יושב בתוך מתקן על זרוע שמחוברת לחלון בתוך קורת A.

אני מרוצה.

יש לי גם מגיני רוח, גם פסי מגן, גם מרימי שמשות, גם גלאי רוורס, גם משענת וגם קרניים של צבי על מכסה מנוע:viking: . זאת הכוונה של הכול כולל הכול.  

• תוכן חדש...