Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש כאן לגמרי, ראיתי שיש פה אנשים שמבינים והחלטתי להתייעץ, אז ככה:

יש לי סאב JBL GT51204BR

מגבר JBL GT5A604

ורמקולים JBL GT5963 מאחורה

רדיו דיסק Clarion DB286USB

הרמקולים והסאב מחוברים למגבר

חשוב לציין: שומעים מצויין---אבל לא מספיק

עוד משהו, אני איש שאוהב מאוד מאוד מאוד באסים ומוכן להתפשר ממש בקטנה עם סאונד

ועכשיו לסיבוך בעלילה:

אני רוצה למכור את הסאב והמגבר ובמקומם לקנות שני סאבים פיונר TSW307D2 מגבר מונובלוק שירים את שניהם (אם יש כזה)

ועוד מגבר קטן, נוח וטוב (יחסי) שיביא את הרמקולים האחוריים (ושניים עתידיים GT5652 JBL לקדימה) לסיפוק (לא מקסימלי)

ועוד משהו חשוב זה שה"תיבה" של הפיונר תיהיה בעצם עבודת פיברגלס

עכשיו השאלות המרכזיות:

1.הלבטים שלי הם לגבי הסאבים של פיונר, אנשים אמרו לי שזו טעות וכששאלתי אותם למה הם לא יכלו לענות לי למרות שעל הנייר ניראה לי שהפיונר יותר טובים... לא כך?

2.הסאב בלי תיבה "אמיתית", זה שילוב טוב? מפחית מהעוצמה של הסאב? ואם כן עד כמה מורגש זה יהיה?

3.לגבי מגבר, איזה מגבר כדי לכל מטרה?

4.חנות מומלצת?

פורסם

לגבי רמקולים ההפך צריך להתחיל עם הקידמיים קומפוננטים אחוריים לא צריך ולא מומלץ אבל אם יהיה חסר לך היקף תחבר אותם לרדיודיסק.

ולגבי הפיוניר שאתה רוצה לקנות במקום הJBL,אל תעשה את זה פיוניר זה סאב מורח ולא נעים לאוזן לא קשור למוסיקה כלל וכלל.

במידה היתי ממליץ על סרוין וגה HED במקום.

ואם תתן תקציב יהיה אפש להתאים לך מונובלוק במיהד ויהיה אפשריףוכמובן האם תיהיה פתוח ליד 2?

ותיבה מפיברגלס תעלה יותר ולא בטוח בשינוי הסאונד לטובה אם בכלל.

עצמאות שמח.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקיי.תתן לי תקציב לשני הסאבים(אתה נעול דווקא על שניים או אחד חזק?) והמגבר ואני יארגן לך אפשרות.

למרות שהקנווד אחלה סאב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני די נעול על שני סאבים התקציב שלי זה 700-900 שקל גג כרגע ראיתי JBL GTO1204D ואם אתה ועוד חבר'ה יגידו דברים טובים כנראה שאני אשאר נאמן למקור :)

700-900 שקל לסאבים

800 למגבר

פורסם

מגבר-700שקל:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=185609&

Code=bf14ba1463e6ec711f17684f94fc5efb

סאבים:GTO1202D JBL X2 אישתי מעדיף את הקנווד KFC3011 הרבה יותר.

שנייהם עוד 1000 שקל,אבל תצטרך להוסיף גם תיבה.

פורסם

אוקיי.. ניראה טוב, עכשיו אני רציתי לתת להם להיות בפיברגלס... ("מיכל" פיבר גדול יחסית אטום, הולך לתפוס את רוב התא מטען)

פורסם

שמע לי חוץ מיופי לא יצא לך מזה כלום עדיף תביא תיבה כפולה עם נפח גדול לניצול שלהם.

פורסם

אוקיי מקבל.

עכשיו יכול להיות שאני אוכל להביא אותם בזול מחבר... עכשיו במקרה כזה, מה דעתך על B52 ZL4240 זה סיני?

פורסם

זה סיני ביותר גבר אתה רק תתבאס ממנו,מגבר מקרטע לא מומלץ,מה שהצעתי לך זה מיטב המינימום עוד.

בכל מיקרא לילה טוב יש עבודה מחר:-( מוקדם!.

אחלה חג לכולם נמשיך את הדיון מחר:)

• תוכן חדש...