Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידת אופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה.

אני 1.80 גובה ומשקל 85

רוכב כרגע על אופניים 19" מרגיש שהן גדולות לי מדי ובאמת שהאופניים הקודמים שלי היו 17" ויותר נהניתי מהן למרות שהן היו "פושטיות" יותר...

השאלה האם בעקבות העליה במידה יהיה לי פחות נח לרכב?

מדובר באופני Marin דגם Ella Valley.

אציין שביצעתי חיפוש ברשת אך לא מצאתי תשובה חד משמעית בנושא.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

יכול להיות שהיית רגיל לאופניך הקודמות, והחדשות לא מכוונות כראוי למימדיך.

גש לחנות אופנים הקרובה לביתך או עשה חיפוש על כיוון אופנים.

מתחדשת*

פורסם

תיקון לפוסט המקורי: איפה שכתוב

"העליה במידה" צ"ל "הירידה במידה".

אוסיף שבחנויות (מצמן, רוזן, וסיטיבייק) קיבלתי המלצות לכאן ולכאן לגבי המדיה ככה שיצאתי בלי החלטה מוצקה...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

האם אתה יכול להגדיר מה לא נוח באופניים (זקוף/כפוף מדי, נשען יותר/פחות מדי על הידיים, לא מספיק גבוה לפידול יעיל או ההיפך...)?

האמת היא שאין תשובה חד משמעית. יש שוני בין יצרנים שונים ושוני בגיאומטריה של אופניים שונים, וכמובן שוני בפרופורציות הגוף של אנשים שונים. עקרונית, מידה קטנה יותר פוגעת ביעילות הדיווש ומעמיסה על הגב (למרות שקל יותר לתמרן את האופניים). העצה לגשת לחנות אופניים לכיוונון והדרכה, היא טובה. קח אותה בתור התחלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...