Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני מספר ימים פגעה משאית ברכבי מסוג שברולט אופטרה שנת 2006. הרכב שווה בסבביבות 58000 שקל. מבחינת החברה אליה שייכת המשאית אין בעיה שאתקן את הרכב והם יחזירו לי את סכום התיקון.

בהתייעצות עם המוסכניק שלי הוא אמר שעלי להחליף את הדלת ולא לתקן אותה, כי כמה שמכונאי אינו מיומן, תמיד צריך לעשות קצת שפכטעל וזה אף פעם לא בדיוק כמו קודם. בנוסף הוא אמר כי הדלת היתה תקינה לפני התאונה, כך שהוא ממליץ בחום להחליף אותה קומפלט ואין שום סיבה שאסע ברכב בו הדלת תוקנה ולא הוחלפה.

השאלה שלי היא האם יש ירידת ערך לרכב שהדלת בו הוחלפה וגם עשו לו ממש טיפה צבע או טשטוש או איך שזה נקרא בכנף האחורית על השריטה, שאני מדגיש שהיא ממש קלה, שממשיכה מהדלת לכנף

אודה למי שמפרסם תגובה אם יזדהה במקצועו ובהשכלתו. אם יש שמאי רכב, בכלל מצויין

תודה מראש

DSC06763.jpg

DSC06764.jpg

פורסם

אני מדגיש שהמכה אינה רצינית.. התמונות שפרסמתי הם בקלוז-אפ אז וזו נראית מכה רצינית אבל מדובר על מכה בחלק העליון של הדלת שמגיעה עד לידית, ולא מעבר לכך

פורסם

ירידת ערך לא יהיה כי את הדלת מחליפים עם ברגים, זה לא מרותך לשלדה של האוטו, ככה שזה יצא בדיוק כמו שהיה לפני התאונה.

את הסריטה הקטנה בכנף אפשר כמעט בטוח להוריד עם טיפה פוליש ווקס

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי מקרה די דומה (אין לי כרגע תמונות).

מדובר על מאזדה לאנטיס 2004 ללא שריטות קודמות (היו תאונות קודמות שהוחלפו בהם חלקים) רכב שיפשף קלות כנף אחורית שמאלית עד כנף קידמית ויש מעיכות קלות בשתי הדלתות (חלונות עובדים מצויין ואין בעיה בפתיחת וסגירת הדלתות).

הפוגע מודה ונראה אדם ישר הציע לי מוסך באלקנה שהוא תיקן בו את הרכב. המוסך רוצה 800 ש"ח על פחחות (שאלתי אותו לפני שהגיע הפוגע).

הלכתי בנוסף למוסך אחר בהרצליה והוא אומר לי תזמין שמאי כי זה החלפת 2 דלתות וגם אם הוא יתקן ולא יחליף זה יהיה כמעט אותו מחיר סכ"ה כ-4000 ש"ח. והשמאי בטח יוסיף ירידת ערך.

1. האם יש פחחות שמיישרים את הפח או תמיד זה ע"י מילוי?
  2. האם פחחות מורידה ערך יותר מהחלפת דלת?
  3. האם שמאי יתן לי ירידת ערך? כמה?
  4. האם בפועל בזמן מכירה זה יוריד את הערך?

פורסם

במקרה הנ"ל אני גם אמליץ להזמין שמאי. אם 2 הדלתות נפגעו יכול להיות שיש גם נזק לעמוד (קורה B), כלומר יש ירידת ערך מסחרית. בנוסף הצביעה של הכנף האחורית גם מקנה ירידת ערך (מזערית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה אלעד,

אבל קשה לי להאמין שקורה B נפגעה (אגב זו הקורה האנכית שבין שתי הדלתות או קורה אופקית).

אגב, אני אשים את השאלה תחת נושא חדש.

• תוכן חדש...