Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה זה התחיל:

חבר שלי אמר לי שיש דרך להחליק בלי להרוס את האוטו והצמיגים(סתם בשביל הכיף)

הוא אמר לי שצריך לשים 2 מגשים בגלגלים האחוריים מגש 1 לכל גלגל

ז"א שאני דוחף לכל גלגל מגש ומתקדם קצת ועולה על המגשים ומרים את בלם היד וככה שאני מתחיל לנסוע המגשים מחליקים מהרצפה ואני מתחיל להחליק מכל פניה שאני עושה (ברור שעשיתי את זה בחניה גדולה בלי לסכן אף אחד ואף רכב, אך לא ידעתי שאני מסכן את הרכב שלי, חשבתי שזה לא הורס) פתאום אחריכמה פעמים שעשינו זאת נדלקה מנורת הABS.

עכשיו היא כבר לא דולקת אך מה הייתה הבעיה? והאם היא תחזור?

תודה רבה מראש,

תומר.

הנה סרטון להמחשה ככה זה נראה

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אין לך מה לדאוג לא נגרם שום נזק.

ברור שהנורה תידלק כי המערכת מזהה גלגלים נעולים והרכב ממשיך בנסיעה, לאחר מספר פעמים שהמערכת מזהה החלקה לא מובנת, היא רושמת קוד תקלה של הגלגלים הנעולים "חיישן מהירות" בגלגלים הנעולים במקרה הזה שני האחוריים.

לאחר שהמערכת מזהה שהכל תקין היא מכבה את הנורות אך עדיין רשום קוד תקלה.

בקיצור המערכת מזהה מחיישן המהירות תנועה של הרכב, מזהה תנועה מהגלגלים הקדמיים, אך האחוריים נעולים, לכן המקרה הזה לא תקין מבחינת המערכת ולכן היא מזהה ששני הגלגלים האחוריים נעולים וכניראה שזה נובע מהחיישני מהירות של אותם הגלגלים נעולים כאילו שהם תקולים.

הסברתי לך ככה בקצרה ובצורה מובנת.

פורסם

אה וד"א לאחר שראיתי שהמנורה דולקת בדקתי את הבלימה של הרכב ואכן הABS לא פעל ארבעת הגלגלים ננעלו במהירות של 20 קמ"ש, אבל אחרי שכיביתי את האוטו וחיכיתי דקה והנעתי עדיין הייתה מנורה ושוב בדקתי את הABS והגלגלים עדיין ננעלו לאחר מכן כיביתי את האוטו חיכיתי 5 דקות והנעתי והמנורה נעלמה.

האם זה נורמלי?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לא נמאס לך לעשות דברים מטופשים עם הרכב ואח"כ לחזור ולבכות לנו על נורות או תקלות כאלה ואחרות?

מצטער, זאת לא דרך להנות מהאוטו.

זאת ילדותיות טיפשית ולעיתים גם מסוכנת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...