Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לטיול בפרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני וחבר מתכננים לטוס לפרו לחודש+- (האם זה מספיק?)

ממה שהבנתי חודש מחייה בפרו זה סביבות 1400 דולר (נשמע לי מוגזם קצת)

אולי יש חבר פורום שהיה בפרו ויכול לתת הערכה כמה חודש של מחייה נורמלית (לא להתכלב וגם לא להיות מלך) עולה?

והמלצות יתקבלו בברכה !

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!

פורסם

היי אני סיימתי את הטיול שלי בדרום אמריקה שם,בעונת השפל מחירים של ההוסטלים עולה בערך 25 סול ממוצע,עכשיו זה העונה החמה מה שכן המאצו פיצו נפתח אז המחירים יקפצו.

איפה אתם מתכננים להיות?קוסקו חובה(אינקה) לימה תירותית מאד,והמלצה שלי מאנקורה.שם החופים הכי טובים בפרו.

אם יש לך עוד שאלות בכיף.

פורסם

חזרתי ליפני חודשיים מטיול בדרום אמריקה

אז ככה פרו היא מדינה מדהימה יפה ונורא מרתקת

השאלה היא קודם כל מה אופי הטיול ואיפה אתה רוצה להיות בפרו

אני יכול להגיד לך שאני הייתי חודש ושבוע בפרו ויצא לי בסביבות ה 7 אלף כולל הכל וחייתי טוב מאוד

תאר מה אתה מחפש בטיול שלך ואני אוכל לעזור או להמליץ לך מה כן ומה לא

פורסם

פרו מקסימה אבל לחודש הייתי נוסע לארגנטינה או ברזיל,בכל אופן 1400$ לחודש זה די הרבה או שאתה תחייה ממש טוב.

מחייה ממוצעת לחודש היא 800-900 דולר.

בכל אופן קוסקו מקסימה ,ואתה יכול לצאת ממנה לכמה טרקים משגעים - אזנגטה ,טרק של 5 ימים על סוסים מסביב להרים מושלגים.רפטינג באפורימק,באנג' של 120מ' , סנפלינג של 100 מ' ממצוק ועוד.

בכל אופן אם יש לך עוד שאלות ...

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

החלטה נבונה, לחודש עדיף תאילנד . דרום אמריקה מצריכה יותר זמן , אחרת אתה חוזר עם כאב בחזה, במחשבה שנייה לא משנה כמה זמן תהיה שם תחזור עם כאב בחזה.

יוסי שמתגעגע כל יום...

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לחיות טוב בתאילנד זה גם יקר .

אפשר בתאוריה להתכלב גם ב 1000 לחודש אבל מניסיון זה לא אפשרי .

לבן אדם זה מינימום 2000 לחודש וגם זה לא וואו. אם רוצים להנות בתאילנד, ותאמין לי שלאור כל הפיתויים שיש שם , אוכל מדהים מסגים אתרים מלונות קניות בילויים יומיים וליליים שייט ועוד ועוד (ואני כבר לא מדבר פה על אקסטרטות והמבין יבין). קשה להתקמצן. אבל אם מוכנים להשקיעה החופשה תהיה חלומית ולא פחות מזה.

אלה אם הטיול הוא תרמילאי ואז זה כבר סיפור אחר.

פורסם

אחרי שבועיים בתאילנד זה רק לבכות . קצר מדי אתה רק נכנס לזה וכבר נגמר.

עבר כבר חודש מאז שאני חזרתי משבועיים שם , ועדיין קשה להתרגל לעובדה שנגמר .

בכל מקרה בחירה מצויינת ושתהנו.

• תוכן חדש...