Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים איוורור למגבר בבמה כפולה.רציתי לדעת איך אני שם את זה בישביל שזה באמת יעזור ודבר שני אם אני שם בקר איוורור אני יכול לחבר אותו לרימוט?

פורסם

בוקר טוב

אוורור למגברים בבמה כפולה די פשוט

מאוורר אחד בצד ימין לרוחב הבמה מכניס אויר

מאוורר שני לרוחב הבמה מצד שמאל מוציא אויר

אין צורך בבקר אוורור ואו שום דבר אחר מעבר לחיבור המאווררים לחוט הרימוט

בהצלחה דרור

פורסם

חובה ממסר,מיני רילי קטן של בוש עושה את העבודה מצוין.אחרת פשוט שורפים את יציאת הרימוט.מה שכן העוצמה של הרימוט מהמכשיר חלשה מאד.

ג'ובני

פורסם

מזה בדיוק מיני רילי? אתה יכול אולי לתת לי דגם או משהו שאני פשוט ילך לחנות אלקטרוניקה ויבקש את זה?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

לרילי יש תכונות כמו אמפרים או דברים כאלה או שכולם זהים ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

כן וודאי,אבל אתה פשוט צריך ממסר או מיני רילי.מיני רילי מגיע בדרך כלל עם חוטים מחוברים לרגלים,במקום חמישה רגלים לעיגון לבית הממסר.

הרילי הרגיל שלי לדוגמא,מגיע עד 20 אמפר,מה שיותר מדי להפעלת מאוררים,אך לא מזיק אם הוא סתם יותר עמיד.פשוט קפוץ וקנה לך מיני רילי חמוד וקטן ולא לקנות בכל מחיר.תמתין ששאר החברים ימליצו לך על מקומות,אני בעצמי צריך מקום טוב בשביל רילי לקטנוע.

בעיקרון ממסר כזה לא אמור לעלות יותר מ 15 20 שקלים.

מקווה שעזרתי

ג'ובני

• תוכן חדש...