Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי מראה לCITROEN C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאמא שלי יש C4 ומישהו לפני כחודש הוריד לה את המראה.

הלכנו למוסך, אמרו 1200ש"ח מראה חדשה.

ולמה זה?

כי הפינים בין המנגנון למראה נשברו(ובגלל זה צריך להחליף את כל המנגנון) המנגנון עובד מצויין.

הפינים של הכיסוי נשברו(ואז צריך להחליף את כל הכיסוי) והחלק פלסטיק מלמטה התרסק.

אז בינתיים הדבקתי את המראה למנגנון עם אפוקסי(המראה מתכווננת ותפוסה חזק מאוד), את הכיסוי עם מסקנטייפ, ואת הפלסטיק מלמטה החלפתי במסקנטייפ(מחשש שתכנס רוח ותתלוש את המראה מהמנגנון).

את האוטו צריך להחזיר לליסינג בעוד כ-חודשיים, וכדי שלא נצטרך לשלם על הנזק כזה סכום. אשמח לדעת מאיפה אפשר להשיג כיסוי, ואת הכיסוי פלסטי התחתון.

(ואם אפשר אפשר את הכיסוי אז רק את הכיסוי פלסטי התחתון, ואני אדביק את זה עם אפוקסי)

אריאל

פורסם

אם זה היה רק הכיסוי החיצוני לדעתי ניתן להשיג,אבל מכיוון שהפלסטיק התחתון נשבר אין ברירה אלא להחליף את כל המראה.

מציע לך לבדוק בפירוקים אם ניתן להשיג את המראה,אם לא,תנסה להשיג מראה תחליפית{ולצבוע אותה},כי אם לא בכל מקרה יחייבו אותך על החלפת המראה.

פורסם

אתה רציני?!

אם החתיכת פלסטיק הקטנה הזאת נשברה, אני צריך להחליף את כל המראה?

אתה יודע מאיפה אפשר להשיג? איפה יש פירוקים כאלה?

• תוכן חדש...