Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, החניתי היום בשעה 17:30 את רכבי ברחוב אחד העם ברחובות, הלכתי למדחן ושילמתי על כרטיס חניה עד השעה 19:00, חזרתי לרכב בשעה 18:30 וראיתי דו"ח על השמשה הקידמית למרות שהצמדתי את הכרטיס חניה מהמדחן לחלון של הנהג כמו תמיד,

הסעיף בדו"ח הוא 205 (במקרה גם יש לי פג'ו 205) רשום מאחורה את פירוט הסעיף: "העמדת/החנית את רכבך הנ"ל במקום בו החניה מותרת רק לסוגי רכב שחנייתם הותרה"

עכשיו מה זה אומר תכלס?! שילמתי על חניה כמו שצריך בחוק ועוד דופקים לי דו"ח?! אני לא מבין את זה.

מה הסימון כחול-אדום אומר? חיפשתי ולא מצאתי,

תכלס זה דו"ח של 100 שקל וזה לא סכום מטורף בשמיים אבל אני פשוט לא מבין למה קיבלתי דו"ח ואשמח להבין לפעמים הבאות.

פורסם

אם כן, איך הפקח אמור לדעת אם בעל הרכב גר ברחוב?

אני מקווה שהוא לא צריך לזכור את כל הרכבים של דיירי הרחוב, וככה לדעת איזה רכב לא שייך.

או שאולי הוא עובר בין כל הרכבים ובודק במסוף?

נשמע אבסורדי.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
אם כן, איך הפקח אמור לדעת אם בעל הרכב גר ברחוב?

אני מקווה שהוא לא צריך לזכור את כל הרכבים של דיירי הרחוב, וככה לדעת איזה רכב לא שייך.

או שאולי הוא עובר בין כל הרכבים ובודק במסוף?

נשמע אבסורדי.

לתושבי הרחוב יש תו חניה מודבק לחלון הקידמי עם מספר הרכב ושם הרחוב/מספר איזור בעיר בו הם יכולים לחנות.

רכב שחוננה ללא תו תושב - מקבל דו"ח.

פורסם

אה, הבנתי.

תמיד חשבתי מזו המדבקה הזאת, אף פעם לא יצא לי להסתכל עלייה מקרוב.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

אם זה אכן רחוב מהסוג המדובר - כלומר חניה לאחר שעה מסויימת מותרת רק לבעלי תו דייר - יש שלט בתחילת הרחוב עם פירוט השעות המותרות.

המדחן "לא יודע" אם אתה הולך לחנות ברחוב זה או ברחוב סמוך, בו אולי החניה כן מותרת בכל השעות.

פורסם

יש סיכוי קטן אומנם שהדו"ח לא שלך:wink:

שמעתי מספיק מקרים שאנשים אחרים "דחפו" להם דו"ח ואחד החברים הלך וגם שילם על דו"ח של מישהו אחר ששם לו:lol:

Scan Speak

פורסם

כל מה שאינו אדום-לבן / כחול-לבן / אדום-צהוב - הוא חסר כל משמעות מבחינת החוק.

באותה מידי אפשר לצבוע ירוק שחור או לצייר פרחים.

מי שצובע בצבעים יצירתיים, בסה"כ רוצה למשוך את תשומת לב החונה שכאן יש משהו לא ברור, וכדי לדעת בדיוק מה מותר ומה אסור, צריך ללכת עד לתמרור ולראות מה הוא אומר.

למעשה, במקום שמותרת חניה, אין צורך כלל לצבוע בכחול-לבן - מספיק להציב תמרור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רשום את המספר רכב בדו"ח ככה שהשמועה המטופשת הזאת לא הגיונית ואם מישהו באמת שילם דו"ח שלא שלו ולא בדק את המספר רכב לפני אז הוא דיי אידיוט

פורסם

הסעיף בדו"ח הוא 205 (במקרה גם יש לי פג'ו 205)

תחכה לכפל קנס ותן 5 ש"ח טיפ לפקיד בדואר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...