Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע לעבודה מרחק של 5 דק' נסיעה כל יום, וחשבתי לעבור לקטנוע.

ואין לי מושג מה הם עלויות האחזקה,

אז רציתי לברר מה בערך מחירי הביטוח, מחירי הטיפולים?

טסט עושים פעם בשנה? מה העלות של זה?

כ"כ ראיתי שניתן לקנות קטנועים סביב ה-5K לשנים 2006-7, איזה מומלצים?

תודה רבה!!!

פורסם

המלצות לקטנועים תוכל לקבל בפורום פול-גז השכן.

מעבר לכך, בשביל נסיעה של 10 דקות ביום (5 הלוך ו-5 חזור), הייתי מציע לך לרדת מהרעיון. קח אופניים - גם בזול וגם טוב לבריאות.

את מה שתחסוך בעלויות הדלק של הרכב תוציא על עלות הביטוח של הקטנוע. אם היה מדובר בנסיעה ארוכה יותר, הייתי אומר לך בלי לחשוב פעמיים ללכת על זה, אבל בהינתן השימוש המיועד לו, אינני מוצא לכך כל הצדקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול גם אופניים עם מנוע חשמלי (מתקפלים או לא), ולחסוך בתחזוקה (אם אין לך כוח לפדל).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק ביטוח באזור ה-5,000 ש"ח לשנה. טסט כ-300 שקל בשנה.

קטנוע בשנתונים האלה ירצה מידי פעם תיקון כלשהו נניח עוד 1,500 שקל בשנה. דלק עוד 2.000 שקל בשנה.

אפשר להניח שבשנה הראשונה האחזקה + הרכישה תגיע לאזור ה-14,000-15,000 ש"ח.

אם אתה נוסע רק 5 דקות ובזה מסתכם כל הצורך שלך בקטנוע - קנה אופניים או קורקינט חשמלי.

אומנם הקורקינט יקר לרכישה כחדש, אבל אם תעשה את החשבון, תגלה שבעצם הרכישה + האחזקה שלו בשנה הראשונה, יהיו נמוכים יותר מאשר רק האחזקה של הקטנוע. בשנה השניה כבר יהיה ברור שהקורקינט כמעט לא עולה כלום בעוד שהקטנוע עדיין יעלה קרוב ל-10,000 ש"ח בשנה.

הליכה ברגל תוסיף לך בריאות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ל125 סמק:

ביטוח: 4700

טסט: 130

דלק: 30 ש"ח לשבוע מקסימום (1200 לשנה)

טיפול קטן זה 120 ש"ח, גדול בסביבות 200.

ועלות הקנייה של מה שתבחר + קסדה ומעיל.

• תוכן חדש...