Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מראש העיין ויש לי ג'סטי 92 1.2 שצריכה מילוי גז.שאלתי היא:

1) האם למלות רק גז? (מחזיק שנה ברכב הזה) וכמה אמור לעלות.

2)האם לחפש ולתקן שם את הנזילה? וכמה זה אמור לעלות?

3)איזה מזגנאי רכב טוב יש באזור שלי ומומלץ?

תודה מראש.

פורסם

אם אתה מחליט למלא גז, אז תבקש שיכניסו גם זרחן ,כדי שתדע מאיפה הנזילה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שווי האוטו שלך הוא 5000 שקל בערך?אתה ממלא גז והעלות היא 200 שקל פעם בשנתיים?תיקון בקלות יכול להגיע לאלף ש"ח.חשבון פשוט אומר תמלא גז ועד הפעם הבאה תשכח מזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הייתי במוסך ליד צומת סגולה בפתח תקווה ולאחר ניסיון מילוי גז ובדיקות אלו התוצאות:

נאמר לי שהמדחס עובד אבל מפסיק מהר מדי וכמו כן המאוורר שלו.

אחרי החלפת אחד הממסרים שלו ובית פיוז (הפיוז הרגיל היה שרוף), הפיוז בהפעלת המזגן נשרף כל פעם שהמזגן הופעל.

לכן נאמר לי שסליל המדחס מקצר וצריך החלפת מדחס.

שאלותי הם: מה דעתכם על הדיאגנוסטיקה?

המוסך רוצה על מדחס חדש 1300 שח כולל עבודה. משופץ 800 שח כולל עבודה.

האם אפשר לשפץ את המדחס הקיים ? ובכמה כסף?

האם ניתן להשיג מדחס כזה מפירוק?

תודה.

פורסם
הייתי במוסך ליד צומת סגולה בפתח תקווה ולאחר ניסיון מילוי גז ובדיקות אלו התוצאות:

נאמר לי שהמדחס עובד אבל מפסיק מהר מדי וכמו כן המאוורר שלו. יכול להיות , אתה בעצמך יכלת לראות את זה

אחרי החלפת אחד הממסרים שלו ובית פיוז (הפיוז הרגיל היה שרוף), הפיוז בהפעלת המזגן נשרף כל פעם שהמזגן הופעל.

לכן נאמר לי שסליל המדחס מקצר וצריך החלפת מדחס.קשקוש מוחלט, המדחס היה מקצר לפני זה? אם לא, אז הם דפקו לך משהו , וכמובן מתנערים מאחריות

שאלותי הם: מה דעתכם על הדיאגנוסטיקה? עבודה בעניים וגרימת נזק

המוסך רוצה על מדחס חדש 1300 שח כולל עבודה. משופץ 800 שח כולל עבודה. לא נראה לי יש כזה חדש, משופץ זה כמעט בטוח סתם מדחס מפירוק שצבעו אותו

האם אפשר לשפץ את המדחס הקיים ? ובכמה כסף?

האם ניתן להשיג מדחס כזה מפירוק?

תודה.

גש למזגניסט אחר , רוב הסיכויים שהמוסך הנוכחי דפק לך את המדחס,

המוסך היה צריך לשטוף את המעבה החיצוני בלחץ מים, לתת לו להתייבש ומלא גז ולבדוק במקביל את מצב השעונים, וכל זה אמור לעלות 120 שקל.

במידה ואכן המדחס משום מה לא תקין, תנסה לברר בפירוק כמה עולה אחד, שם לב שהחלפת מדחס, ו\או פתיחת מע' מיזוג מחייבת להחליף מייבש, ורצוי גם שסתום,

פרטים בה"פ .

פורסם

היי,

האם המדחס היה נכנס לפעולה כשהפעלת את המזגן לפני שנגשת למוסך?

אם אכן מצאו פיוז שרוף וכשהחליפו לך אותו קיצר ונשרף הפיוז יתכן ויש צדק בדבריהם.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה שמוזר לי שהמזגן היה עובד ושום פיוז לא היה מקצר בהפעלה שלו. הוא גם היה מקרר קצת. יכול להיות שהמאוורר או המדחס עבדו מעט מדי זמן אבל לפחות עבדו. אולי שווה לבקר בעוד מוסך?

פורסם

אני יש לי סובארו גאסטי ובזמנו עשיתי אוברול למזגן תסתכל בשירשור שלי חפש סובארו גאסטי

עם האוטו טוב תשקיע עם לא ,לא כדאי ת,עשה משהו זמני

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

יש לי אפשרות להשיג מדחס משומש של ג'סטי 1.0 שנאמר לי שהיה תקין לפני שהרכב הושבת. השאלה שלי האם המדחס הזה מתאים גם לג'סטי 1.2 שלי?

כמו כן נאמר לי שלדייהטסו שרייד יש אותו מדחס למזגן. האם זה נכון?

פורסם

אני חושב שיש כמה סוגים של מדחסים, בזמנו שקניתי מפירוק אז בדקו את המדחס הקיים אצלי כדי לראות את הצורה ומיקום הצנרת, אם אתה קונה אחר אז תגש עם הרכב שלך ותבקש לבדוק שאכן הוא מתאים, פשוט תניח אותו ליד שלך בתוך הרכב, ותראה אם זה זהה אחד לאחד.

פרטים בה"פ .

פורסם

אוקי ראיתי שעל המדחס רשום פנסוניק אבל לא הצלחתי לראות עוד מה רשום(צריך מראה או לזחול מתחת לאוטו).

כמו כן ראיתי שהסליל נמצא למעלה ואפשר כנראה לפרק רק אותו. האם זה ניתן?

• תוכן חדש...