Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני לפני טסט ראשון ואני צריך כמה עצות, אז מי שיכול לעזור לי תודה. :)

נניח שאני באמצע טסט ואני מתקרב לרמזור אדום, אני מתכונן למצב עצירה.

איך אני צריך לנהוג במצב הזה? להאט את המירות לעצור את הרכב ולעבור מהילוך 3 לראשון?

או שאני צריך להוריד את המהירות לפני העצירה להעביר להילוך שני והוריד עוד את המהירות לעבור להילוך ראשון ורק אז לעצור?

או שזה לא משנה ובשני המצבים אני יעבור טסט? בכול מקרה, לאנשים שמבינים. מה עדיף?

ובכלל, אם תוכלו לתת לי עצות איך להשאיר רושם טוב על הטאסטר וגם לעבור טסט ראשון, אז תודה. :)

פורסם
שלום.

אני לפני טסט ראשון ואני צריך כמה עצות, אז מי שיכול לעזור לי תודה. :)

נניח שאני באמצע טסט ואני מתקרב לרמזור אדום, אני מתכונן למצב עצירה.

איך אני צריך לנהוג במצב הזה? להאט את המירות לעצור את הרכב ולעבור מהילוך 3 לראשון?

או שאני צריך להוריד את המהירות לפני העצירה להעביר להילוך שני והוריד עוד את המהירות לעבור להילוך ראשון ורק אז לעצור?

** אתה צריך להוריד את המהירות להעביר להילוך 2 ולעצור,בעמידה להעביר להילוך 1

או שזה לא משנה ובשני המצבים אני יעבור טסט? בכול מקרה, לאנשים שמבינים. מה עדיף?

ובכלל, אם תוכלו לתת לי עצות איך להשאיר רושם טוב על הטאסטר וגם לעבור טסט ראשון, אז תודה. :)

תשתדל להסתכל במראות כמה שאפשר להחזיק 2 ידיים על ההגה (לא יד אחת על ההילוכים ואחת על ההגה)

הערות באדום.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כנראה שהמורה נהיגה שלך ממש מקצועי, דבר בסיסי אשר מלמדים כבר בשיעורים הראשונים וכפי שכבר נאמר מוריד לשני ובעמידה מעביר לראשון.

פורסם

אין לך צורך להסתכל כל הזמן במראות , רק כשאתה מתחיל לעצור אתה צריך להסתכל במראה המרכזית לראות את מצב הרכבים מאחור.

ובקשר להילוכים אני לא ממש יודע מה הנכון לעשות :

בטסט שלי אני הורדתי הילוכים מ-4 ל-3 ל-2 ואז בעצירה מלאה העברתי לראשון .

חבר שלי , המורה שלו לא אמר לו לעשות כמו שאני עשיתי ובטסט שלו הוא הוריד לראשון רק בעצירה מלאה כלומר מ-3 לראשון וגם הוא עבר טסט.

כנראה שזה לא ממש משנה ההילוכים.

העיקר המראה המרכזית .

בהצלחה !

פורסם

הכוונה,לעצור כשאתה בהילוך שני ובעצירה מלאה להעביר לראשון.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אני מאמין שלקחת בערך כבר 30 שיעורים ועד עכשיו המורה נהיגה שלך לא הסביר לך

מה בדיוק עושים לפני רמזור אדום?(להוריד הילוכים לפי הסדר מ-3 ל-2 ואז ל- 1).

להסתכל בלי סוף במראות הרכב,לא לשכוח לאותת,2 ידיים על ההגה,לא לשכוח לחזור

לנתיב הימני!לתת זכות קדימה להולכי רגל במעבר חצייה!לשים לב טוב טוב לתמרורים(אין כניסה,מתן זכות קדימה,עצור וכו..).

בהצלחה :wink:.

SUZUKI JIMNY

פורסם
אין לך צורך להסתכל כל הזמן במראות , רק כשאתה מתחיל לעצור אתה צריך להסתכל במראה המרכזית לראות את מצב הרכבים מאחור.

ובקשר להילוכים אני לא ממש יודע מה הנכון לעשות :

בטסט שלי אני הורדתי הילוכים מ-4 ל-3 ל-2 ואז בעצירה מלאה העברתי לראשון .

חבר שלי , המורה שלו לא אמר לו לעשות כמו שאני עשיתי ובטסט שלו הוא הוריד לראשון רק בעצירה מלאה כלומר מ-3 לראשון וגם הוא עבר טסט.

כנראה שזה לא ממש משנה ההילוכים.

העיקר המראה המרכזית .

בהצלחה !

וואלה, תודה על ההעזרה.

אם אני מעביר ישר מ3 ל1 הטסטר לא יכשיל אותי על זה?

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי.

איך מגישים אותך לטסט אם אתה לא יודע משהו שלומדים בשיעור השני ?

מה המורה עשה איתך כל השיעורים ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

מניסיון אישי למדתי שלא כולם אך הרבה מורי נהיגה לא ממש אכפת להם אם תעבור טסט ראשון או שני ,כי יש להם אינטרס שלא תעבור על הפעם הראשונה, ככה תעשה יותר שיעורים יותר כסף משתלשל לכיסים , יד לוחצת יד עם הטסטרים ,אתה יודע ...ישראלים , לך תבין

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה צודק במאה אחוז לכן אמרתי שחלק מהמורים עובדים לפי שיטת יד לוחצת יד ולצערי אני מכיר מקרבה ראשונה מורה כזה וחבריו שפתחו להם עסק כזה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כנראה שהמורה נהיגה שלך ממש מקצועי, דבר בסיסי אשר מלמדים כבר בשיעורים הראשונים וכפי שכבר נאמר מוריד לשני ובעמידה מעביר לראשון.

דווקא השאיפה היא להגיע להילוך ראשון לפני העצירה (כשרואים אור אדום), על מנת להיות מוכנים להמשיך את התנועה.

לעומת זאת, בתמרור עצור העצירה תתבצע בהילוך שני וההעברה להילוך ראשון תתבצע בעמידה.

פורסם

כמה בולשיט רשמו פה.

כל אחד נהיה יותר מקצוען מהמורים שזה הפרנסה שלהם.

תהיה רגוע, תעשה דברים לאט אבל בטוח. תפגין בטחון עצמי ועברת.

שום טסטר לא יסבול אם תתחיל לשחק לו בהילוכים 4-3-2-1... אנערף, אף אחד לא צריך את זה, המורה שלי אמר לי פעם אחד : מוט הילוכים יש לו חשיבות הכי נמוכה אחרי הגה,בריקס, גז וקלאטצ'.

בשורה תחתונה אל תשחק איתו, כשתתקרב לרמזור תתחיל להאט, רק עם בריקס, אם אתה רואה שאתה הולך לעצור תלחץ על קלאטצ' ותעצור. תעביר להילוך ראשון ותתחיל לנסוע בירוק. לבוחן ממש לא משנה על איזה הילוך עצרת (כל עוד זה לא ניוטרל, כי זאת עברה על חוק לנסוע בהילוך לא משולב).

חוץ מזה אל תסע לאט מדי, תהיה החלטתי, תעקוף אם צריך, אם אתה רואה שאתה לא יכול להכנס לנתיב ימני אז תסע באמצעי.

הטיפ הכי חשוב : תנהג כאילו שכבר נכשלת.

בחיים שלי לא שיחקתי עם הילוכים ועברתי טסט כמו גדול.

• תוכן חדש...