Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשבוע נסעתי באוטו שלי ופתאום באמצע כיכר בלי שום סיבה הוא פשוט נכבה, תרתי משמע.

ניסיתי להניע את האוטו שוב אך כל נסיון לא הניב שום דבר.

כל סיבוב של המפתח לא הביא אפילו לנסיון הנעה והכי הרבה שהשגתי היה שנורת השמן נדלקה לי.

אחרי 2 נסיונות של הנעה בדירדור הצלחתי להניע בכל פעם מהילוך אך כעבור מספר רגעים האוטו נכבה שוב.

בפעם השלישית הצלחתי להניע את האוטו ומאז הוא נסע בלי בעיה עד היום.

היום נסעתי באוטו ואיך שהדלקתי את האורות האוטו התחיל למות והאורות התחילו להתעמהם והיה נראה שלא מגיע חשמל.

שוב פעם אחרי שהאוטו מת ניסיתי להניע אך האוטו אפילו לא ניסה לעשות הצתה ומשהו ששמתי לב אליו שנורת המצבר לא נדלקת כמו שהיא נדלקה בד"כ כשהאוטו היה תקין.

למזלי הגיע בחור והתנעתי ממנו בכבלים והצלחתי לנסוע רגיל אך משהו ששמתי לב אליו הוא שאם ניסיתי להדליק אורות/מזגן/וינקרים וכל דבר שלוקח חשמל האוטו התחיל להראות סימני גסיסה.

סופית האוטו מת היום בערב. כשהתנעתי האוטו הניע אך שמתי לב שנורת המצבר לא נדלקה וכעבור נסיעה של כמה דקות האוטו פשוט התחיל למות שוב עד שהוא נכבה ובקושי סחבתי בלי אורות עד הבית.

דבר ששמתי לב אליו הוא מין ריח של פלסטיק שרוף או משהו כזה ממכסה המנוע. הרמתי אוטו אך לא ראיתי עשן אבל לפי ריחרוח נראה שזה בא מכיוון המצבר.

לפי דעתכם מה יכולה להיות הבעיה?

מגעים שנדפקו? מצבר שבק חיים? משהו אחר שהלך?

פורסם

שלום רב!

בסבירות גבוהה חוסר טעינה, שנובעת מאלטרנטור שנפח את נשמתו, יש לבדוק אלטרנטור, ולהחליפו באחר, מחודש או חדש לפי הצורך.

חג שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לגבי האלטרנטור - יש סבירות גבוהה שזאת באמת הבעיה אבל את זה אני אגלה רק מחר.

היום בנסיון להניע מהצתה האוטו נדלק אבל ברגע שניסיתי לנסוע אצמעי הוא ישר נכבה.

ניסיתי להשאיר את הכבלים מחוברים לכמה זמן בנסיון להטעין את המצבר אבל גם זה לא באמת עזר והאוטו המשיך למות.

קניתי מצבר חדש ושמתי אוטו באוטו ונראה שזה פתר את בעיית ההנעה והכיבוי הפתאומי של האוטו.

פורסם

שלום רב!

קודם כל האוטו לא מת בכל פעם שהוא לא מניע או נכבה!

לפני שבודקים אלטרנטור בודקים מצבר (מהקל אל הקשה) אם החלפת מצבר והרכב כבר לא מראה סימנים של חוסר טעינה והוא מניע בסדר ולא נכבה בדרך, כנראה שהבעיה נבעה מהמצבר שכבר היה תקול ולא יכל להיטען.

אם הבעיה ממשיכה רק אז יש לבדוק את המטען לאחר שבדקת בוודאות כי הנטען תקין, ולבדוק את האלטרנטור.

בהצלחה.

צח.

פורסם

תודה למגיבים.

אחרי בדיקה קצרה במוסך חשמל התברר שכנראה הבעיה הייתה באמת במצבר שהלך לעולמו.

לפי המכשירים המצבר החדש נטען ונראה שהכל עובד כשורה עכשיו.

עדיין יש לי שאלה קטנה - האם בכל פעם שאני מניע את הרכב הנורה של המצבר צריכה לדלוק?

פורסם

בדיוק. בתקופה האחרונה של השבוע-שבועיים בערך כשאני מסובב חצי סוויץ' הנורה לא נדלקת.

היום למשל היא נדלקה אחרי ששבוע לא נסעתי באוטו.

הדבר הכי חריג היה היום אחרי שחניתי במקום כלשהו והייתי עם אוטו דולק כמה זמן עם רדיו ואז כיביתי אותו ונשארתי עם רדיו דולק עוד איזה חצי שעה אולי ואז כיביתי אותו בכלל וכשנסעתי כעבור כמה זמן הכל היה טוב אבל אז שוב התחלתי לשים לב שהאורות בדשבורד נחלשים והכל בקושי זז ואז הגיע מצב שפשוט לחיצה על דוושת הגז לא הביאה לכלום כאילו שהאוטו התחיל לדעוך...

כיביתי והדלקתי את האורות ואז הגז חזר בפתאומיות ואיכשהו הצלחתי להגיע הביתה כשנראה לי שהאוטו היה בשלבי דעיכה.

מה זה יכול להיות? אין מצב שבחצי שעה רוקנתי מצבר חדש!!!

• תוכן חדש...