Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 1997-1999 VS רובר 620

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה מכרתי קרייזלר נאון מודל 96

מכיוון שהמשפחה גדלה אנחנו זקוקים היום לרכב גדול יותר(משהו שמתאים ל-2 עגלות ילדים בתא מטען)

התקציב הוא עד 16K, ידוע לי שבתקציב כזה אין מציאות ולכן הרצון לקנות מאליבו 97-99 או רובר 620 עם מנוע הונדה

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי דגשים לגבי הרכבים האלו, כמו ממה להיזהר או בעיות כרוניות ברכב מסוג זה חוץ מתאבון בריא לבנזין

כמו כן אשמח אם מישהו מכיר סוג רכב אחר בערך באותו תקציב שיוכל לענות על הצרכים שלי מבחינת גודל.

תודה מראש למייעצים

פורסם

המאליבו לא יודע לי טוב אבל שמעתי שבשנים האלה יש לה בעייות אולי אני טועה.

לגביי רובר אתה צריך לחפש הרבה בשביל למצו אותה שמורה באמת, אני היתי ממליץ לך לחפש רובר

עם מנוע וגיר של הונדה למה?...כי המנועים של רובר הם חזקים ומהירים אבל

הבעייות אין סופיות.

למצו רובר שמורה היום נראה לי בלתי אפשרים ואם אתה קונה אחת כזאת אתה צריך רק לבזבז כסף.

בכללי בכל מה שקשור לרבור זה רכב נהדר רק הטפולים והחלקים יקרים מאוד מאוד מנסייון.

בהצלחה!

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

להורים שלי הייתה רובר ממודל דומה והבעיות אין סופיות כל שבוע כמעט הייתה במוסך והיום אנחנו נוסעים על מאליבו כבר שנתיים ותקלה אחת לא הייתה לנו פשוט אוטו תענוג.

אם אתה מסוג האנשים שאוהבים את כל הפאר והאיכות כנראה שהרובר יותר תתאים לך היא אוטו מצויין חוץ מהאמינות שלה והסחירות.

ואם אתה הולך על מאליבו מהמודלים האלו אז תילך על המנוע 3100 היותר גדול כי המוסכניק של UMI אמר לי שהמנוע 2400 עושה המון בעיות.

תן חיוך הכל לטובה :-P

• תוכן חדש...