Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני יודע שיש לא מעט שרשורים בנושא אבל רובם לא מעודכנים או שלא עוזרים לגבש דעה.

מבקש המלצה למקום לחגוג בו יום הולדת. כמות האנשים תהיה סביב ה-30 איש מחלקי אוכלוסייה שונים (דוברי רוסית, חברים מעבודה, חברים מהילדות) ולכן אני מתקשה לגבש דעה לגבי מקום שיקלע לטעם של הרוב.

אשמח לשמוע המלצה על מקומות באזור המרכז (בין נתניה לת"א) שגם פתוחים בשישי בערב.

רעיון כללי הוא דאנס בר כלשהו אבל שיקלע לטעם הרוב מבחינת הסגנון. גילאים 23-28.

מקום בסגנון "לופט" בת"א לא מתאים מבחינת מחיר והנטייה היא שכל אחד ישלם על מה שאכל/שתה.

המלצות מניסיון יתקבלו בברכה.

תודה לעוזרים.

פורסם

לענ"ד, אתה מגדיר פה דרישות מאד אקסקלוסיביות ובכך יוצר פוטנציאל סיכון גבוה לארוע שלך.

לא רק שמדובר במשהו שיקלע לטעם של כולם, אלא גם ביום שישי - משבצת הזמן הכי עמוסה בשבוע.

אם לא היית כותב דאנס-בר, הייתי מציע לבדוק את האפשרויות עם המיט-לופט בראשל"צ. מקום שאמנם מתמקד

בבשרים, אבל לא חסר שם גם אלכוהול איכותי ואווירה נעימה באופן כללי. משום שמדובר במרחב פתוח, כל אחד

יכול למצוא שם את הפינה שתהיה נוחה בשבילו, בין אם זה על הספה או מאחורי שולחן. אבל כאמור, לא זכור לי

שיש שם "דאנס", רק "בר".

מעניין לראות כיצד השרשור הזה יתפתח, כי למען האמת אינני רואה הרבה סיכוי שתמצא את מה שאתה מחפש.

בכל אופן, s nastupayushim! 8)

פורסם

ההמלצה שלי,

תוותר מראש. אין דבר שאני שונא יותר (כאשר קורה אצלנו בחבר'ה) מאשר יום הולדת עם 30 אנשים לא קשורים. גם נהיות קומונות של אנשים בשולחן אחד ארוך, גם זה לא מהנה כי הכל צפוף וגם אתה לא באמת חוגג.

המלצה שלי,

או שתפרק את היום הולדת לכל אורך הסופ"ש (נניח בחמישי חברים מהעבודה, שישי חברים קבועים ושבת חברי ילדות),

או שתעשה את זה כבר במועדון שלפחות לא יהיו כולם בשולחן אחד כי זה הכי מבאס.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני מאוד אוהב את ה"שמה" (או בשם המלא: "שמה זה פה")

נמצא בכיכר דה שליט בהרצליה (AKA: חוף הקשתות)

מקום ממש נחמד, בירות ואלכוהול במחיר סביר

יש מוזיקה טובה, אבל אפשר לדבר מבלי לצעוק

אני חגגתי שם 26 לפני שנתיים וסגרו לי את הקומה למעלה (היא לא ענקית אבל מספיקה)

ככה אנשים יכולים לשבת בקבוצות שלהם, יש מספיק מקום ל30 איש

לא מחייבים מינימום ולא עושים בעיות בכניסה...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
לפוסיקט בנמל. לא נראה לי שמישהו יתאכזב :)

גנבת לי את ההמלצה...

:wink:

וברצינות, מישהו כבר כתב לך,מפגש כזה לא תמיד יהיה הכי "כייפי" מבחינתך כי באופן טבעי יהיו שם כמה קבוצות "סגורות" ואתה תצטרך לתזז בין כולם כדי שאף אחד לא ייפגע "למה הוא לא קיבל יחס".

מצטרף להמלצה ללכת לפיינטבול,ככה גם כולם יהנו וכולם יתגבשו (עד כמה שניתן להתגבש בשעה וחצי) ואם לא יתגבשו אז לפחות ילכו מכות.

אם מדובר רק בגברים אז אנחנו שוב חוזרים לפוסיקט כי אין משהו שמאחד גברים יותר מחבורת כוסיות עם ציצים מקפצים...

ותמסור שם ד"ש לניקול.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...