Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכור מראש, כרובי, מכור מראש.

רוסי (כהרגלו) חיכה לדקות האחרונות של הדירוג כדי לתת בראש לכולם.

ואני מ-ת לעונה מותחת.

צריך לשנות את החוקה ככה שרוסי ירכב על פרוטון ויתחיל בסוף הגריד עם הפנים אחורה, וגם אז לא בטוח שהוא לא ייקח.

פורסם

על דוקאטי....

ת'אמת פלא בעיני שהם לא הופכים עולמות (לא בגלוי בכל אופן) לגייס אותו לשורותיהם

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם
על דוקאטי....

הם ניסו אך לא היה מספיק כסף.

פורסם
על דוקאטי....

התפרצת לדלת פתוחה קרנף.

כבר שנה כמעט אני אומר שאני מת לראות את הילדון על all-italian-team, עם לוריס קפירוסי :evil: יקירנו כשואב המים הקבוצתי.

איכשהו נראה לי שהדוקאטי החייתי וההתנהגות המשוחררת של האופנוע יתאימו לרוסי כמו כפפה ליד.

לו, ובעיקר לנו 8)

Super Max, סופר את הימים

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם

דוקאטי פנו לרוסי מספר פעמים בעונה שעברה שרכב עבור הונדה בדלת האחורית שיעבור אליהם, לרוסי לא היה בעיה בכלל לעבור אליהם תמורת סכום נכבד שאותו הוא הציב גם לימהה שפנתה אליו, אך דוקאטי לא הסכימו לסכום הזה, ולמרות מאמצי השיכנועים שלהם שכללו הסברים לרדת לעומק ליבו של רוסי בטוענה שרוסי איטלקי והאופנוע איטלקי, ועליו ליצג את איטליה, גם זה עלה בתוהו, ורוסי נשאר בשלו, (לוס בן אדמוס נו כרס תוכניטוס, כרס לוס פפילטוס)וכמובן קיבל את מלוא הסכום שביקש ,בתוספת סכום נכבד ל3 מכונאי הונדה הבכירים האהובים עליו שזה שלעצמו היה נוק אאוטו חזק להונדה, וכמובן ל ד ו ק א ט י .

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...