Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My updated Setup...

Ranster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכשיר: Pioneer DEH-p3350

צ'יינג'ר: Pioneer CDX-P1270

קרוסאובר: Sony XEC-1000

מגברים: Rodek 250i

_____ Lanzar Vibe 420

קבל: Monster Cap 1F- Monster Cable

קומפוננט קדמי: DLS B6

סאב: Kicker COMP VR12 - ported

חיווט: LightningAudio BOLT series

ה-HU, לדעתי יפנה את מקומו בקרוב לטובת מכשיר אחר, כנ"ל לגבי הלנזר - כמובן שאם התוצאה תהיה מוצלחת, הם ישארו.

בינתיים התקנתי הכל על מגש וכמעט סיימתי לחווט, נשאר להריץ חוטים לדלתות למקם את הטוויטרים לכוון את כל העסק (פוקו תקבע לי תור.. :wink: ) וכמובן לשמוע את כל העסק עובד...

תודה רבה רבה לפוקו המלך שהמליץ ועזר

stereo_front.jpg

motorica.net

פורסם
מכשיר: Pioneer DEH-p3350

צ'יינג'ר: Pioneer CDX-P1270

קרוסאובר: Sony XEC-1000

מגברים: Rodek 250i

_____ Lanzar Vibe 420

קבל: Monster Cap 1F- Monster Cable

קומפוננט קדמי: DLS B6

סאב: Kicker COMP VR12 - ported

חוטים: LightningAudio BOLT series

ה-HU, לדעתי יפנה את מקומו בקרוב לטובת מכשיר אחר, כנ"ל לגבי הלנזר - כמובן שאם התוצאה תהיה מוצלחת, הם ישארו.

בינתיים התקנתי הכל על מגש וכמעט סיימתי לחווט, נשאר להריץ חוטים לדלתות למקם את הטוויטרים לכוון את כל העסק (פוקו תקבע לי תור.. :wink: ) וכמובן לשמוע את כל העסק עובד...

תודה רבה רבה לפוקו המלך שהמליץ ועזר

בדיוק, תחליף HU ומגבר ויש לך פיצוץ של מערכת !!!

כמה עלה לך הסאב ??? הקבל (יש מצב למכור לי אותו :wink:) ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אגב, שכחתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הקומפוננטים שציינתי - DLS B6...

לגבי ה-HU, בגלל סוג הציינג'ר אני דיי תקוע לפיוניר, אלא אם אני מוותר עליו מה שלא כל כך בא לי לעשות...יש המלצות ל-HU של פיוניר?

motorica.net

פורסם

ה-VIBE יהיה אחראי על הסאב, והמידבאס הקידמי, ה-RODEK על הטוויטרים כך שלא נשאר ערוץ פנוי - כל ה-6 תפוסים.

לדעתי ה-VIBE יחזיק יפה את כל העסק, מה גם שאני לא משתמש בקרוס שלו, השאלה היא איך הוא מבחינת איכות הגברה...

לגבי ה-RODEK, המגבר הספציפי קצת ישן אבל החברה קיימת http://www.rodek.com

לגבי ההתקנה, אני מקווה לגמור אותה סופ"ש הזה - הכל תלוי במזג האוויר כמובן :x

motorica.net

פורסם

סתם בשביל להתלבש לך על הת'רד :)

ההתקנה שלי כבר גמורה כמעט. שומעים כבר את הסט הקדמי (לא מכוון לחלוטין עדיין) והיום הסאב יתווסף לסיפור.

עושה רושם שיהיה טוב למרות שה SoundStage עדיין סתמי לחלוטין .... צריך עוד הרבה עבודה בכיוונים.

Leon Cupra 2009

פורסם

פגשת את רפי הרי ... אף פעם אי אפשר לדעת איתו.

בעיקרון שומעים כבר , אבל עדיין אין בידוד בדלתות, לא כיוונתי כלום, הסאב עוד לא באוטו וכמובן יש מלא רעידות של הדלת (מהמידים).

מי יתן והיום אני אגמור עם הרוב, אני יוצא מהעבודה ב 4 כדי להגיע אליו ונשב עד 1 או 2 בניסיון לגמור כיוון ראשוני.

Leon Cupra 2009

פורסם

יש דבר אחד שכן אפשר לדעת על רפי...זה נקרא קפה - 2 סוכרזית בבקשה...:wink:

שיהיה בהצלחה, עד עכשיו ההתקנה יצאה יפייפה.

motorica.net

פורסם

חכה , עוד לא ראית את זה באוטו

למרות שכל פעם שאני יוצא אני מביא פיצוץ עם הרגל לטוויטר, לא נראה לי שהוא ממש מת על זה.

Leon Cupra 2009

פורסם
עושה רושם שיהיה טוב למרות שה SoundStage עדיין סתמי לחלוטין .... צריך עוד הרבה עבודה בכיוונים.

אל תדאג פוקו, אנחנו נסלח לך, הכי חשוב תגיע למפגש ביום שבת !!! :wink:

פורסם

שבת הזה יש מפגש ?

פורסם

שבת הזה יש מפגש ?

כן, ראה פרטים בהודעה נפרדת . . .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיימתי סוף סוף, ה-HU הוחלף לקלריון DXZ615 וציינג'ר CNET תואם, הקומפוננטים הוחלפו גם כן לטובת סדרת המגנזיום של DLS.

התוצאה מדהימה - הקומפ מדוייקים ועוצמתיים, DLS חברה מדהימה החל מהדגם הבסיסי B6, השיפור בהחלפת ה-HU היה עצום - לא יאומן כמה רע נשמע הפיוניר :cry:

motorica.net

• תוכן חדש...