Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי גולף דור 5/טוראן המערכת לבדיקת תקינות המנורות דומה ועובדת בצורה הבאה.

המערכת לניטור מצב המנורות ברכב מבצעת שתי בדיקות אחת נקראת בדיקה 'קרה' כאשר הסווי'ץ במצב OFF ובדיקה שניה נקראת בדיקה 'חמה' כאשר הסוו'יץ במצב ON.

בדיקה 'קרה'

בבדיקה זו מערכת הבקרה שולחת 4 פולסים למשך כ-500 מילישניות רמת מתח זו מאפשרת למערכת הבקרה לזהות מנורה שרופה בלבד.

בדיקה 'חמה'

בבדיקה זו כאשר הסווי'ץ במצב ON המערכת מסוגלת לזהות גם עומס ייתר, קצר או נתק במנורה.

איזה כייף לי :)

פורסם
הלדים שבקישור המצורף הם לדים עם נגד טורי לשם הגבלת הזרם וללא נגד עומס 'המרמה' את מחשב הרכב בכדי שלא יציג הודעת שגיאה.

כמו כן בכותרת רשום שאלה לדים באריזת SMD אך בתמונה רואים שאלה לדים רגילים באריזה מרובעת הנקראים גם SUPER FLUX LED או פירניה אצל הייצרנים הסינים.

אייל, ייתכן מאוד שאצלך לא נדלקת מנורת אזהרה על נורת מספר שרופה מכיוון שהמערכת לא מנטרת את נורות המספר. נסה לפרק נורה אחת ולבדוק.

אחת הנורות הללו נשרפה בשלב מסויים (או יותר נכון - החלה להבהב) והופיעה לי התראה. החלפתי אותה באחת אחרת. (הזמנתי 2 זוגות).

ההתראה הופיעה ב VAG COM ולא ע"י התראה בלוח השעונים או מחשב הרכב.

אלו מוצרים סיניים ברמת איכות לא קבועה כנראה, זוג אחד הגיע כמו בתמונה וזוג שני הגיע עם SMD.

אני דיי מופתע שהם החזיקו עד הלום.

דרך אגב, בחתימה שלי ניתן לראות תאורות לד נוספות שהרכבתי ברכב, מאז כבר הוספתי שרשראות לדים בתא הכפפות ובתא המטען שנותנות אחלה של תאורה. (כמובן לא ערסי... אור לבן)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל תודה על הידע שאתה תורם לנו פה אבל דובר מלכתחילה על התראת לוח שעונים.

"מחשב הרכב מתריע על נורה שרופה עקב חיבור נורות LED באודי A3.

הנורה עובדת מצויין אך על הלוח שעונים הבעיה מתריעה."

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

הנורה סה"כ מציגה על גבי לוח השעונים תקלה שנרשמת במחשב הרכב, זה היינו הך.

אם זו הכרת התודה, אולי בפעם הבאה לא אשקיע ולא אחפור בחשבוניות ישנות כדי למצוא איזה דגם נורה מדוייק רכשתי.

בהצלחה.

נ.ב. היה עוזר אם היית אומר מאיזו שנה ה A3

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עכשיו לאחר החלפת הרכב, הלדים שלא נתנו שגיאות ברכב הקודם , מדליקים נורת שגיאה שמכבה את התאורה לאחר מספר שניות, כנראה כסוג כלשהו של הגנה.

יש למישהו לינק מומלץ במחיר שפוי ללדים שלא נותנים הודעת שגיאה? עד שאני לא משיג כאלה אני לא יכול להחזיר את הדיימונד ויז'ן בפנסים הקדמיים כי לא יהיה אותו גוון תאורה.

אני מדבר על נורות נעץ ועל נורות FESTOON

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבל על הזמן שלך מכיוון שבגולף דור 5 מערכת הניטור שונה מהמערכת בגולף דור 4 ולכן תצטרך לרכוש כנראה לדים חדשיפ.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן, היא לא רק מדליקה נורת תקלה אלא גם מכבה את הנורה.

באור מספר האחורי שמתי אחד רגיל ואחד LED וזה פשוט כיבה את שניהם.

אני מאמין שאפשר להתגבר על זה בצורה כלשהי, קשה לי להאמין שלגולף5 שמגיעה עם קסנון במקור, יש נורות צהובות באור חניה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הנורה סה"כ מציגה על גבי לוח השעונים תקלה שנרשמת במחשב הרכב, זה היינו הך.

אם זו הכרת התודה, אולי בפעם הבאה לא אשקיע ולא אחפור בחשבוניות ישנות כדי למצוא איזה דגם נורה מדוייק רכשתי.

בהצלחה.

נ.ב. היה עוזר אם היית אומר מאיזו שנה ה A3

באמת שאין לך על מה להתעצבן!

סה"כ אמרתי לך תודה על המידע ועל העזרה אך לא זוהי הייתה השאלה. איפה נפגעת? באיזה שלב?

טוב, עכשיו לאחר החלפת הרכב, הלדים שלא נתנו שגיאות ברכב הקודם , מדליקים נורת שגיאה שמכבה את התאורה לאחר מספר שניות, כנראה כסוג כלשהו של הגנה.

יש למישהו לינק מומלץ במחיר שפוי ללדים שלא נותנים הודעת שגיאה? עד שאני לא משיג כאלה אני לא יכול להחזיר את הדיימונד ויז'ן בפנסים הקדמיים כי לא יהיה אותו גוון תאורה.

אני מדבר על נורות נעץ ועל נורות FESTOON

יש לי פתרון בשבילך, הנורות אצלך T10?

כן, היא לא רק מדליקה נורת תקלה אלא גם מכבה את הנורה.

באור מספר האחורי שמתי אחד רגיל ואחד LED וזה פשוט כיבה את שניהם.

אני מאמין שאפשר להתגבר על זה בצורה כלשהי, קשה לי להאמין שלגולף5 שמגיעה עם קסנון במקור, יש נורות צהובות באור חניה.

אז תאמין, מרצדס S קלאס עם בי קסנון אקטיבי מגיעה עם נורות צהובות.

לדעתי זהו סוג של חוקיות מהיצרן.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

כן, הנורות חניה הן T10 .

איזה פתרון יש לך עבורי?

בינתיים התקנתי פיליפס בלו ויז'ן בנורות חניה וזה לא זה. הגוון עדיין צהבהב.

בקשר למרצדס : כנראה שההבדל בגוון בין האור הראשי לאור חניה לא כזה גדול.

תודה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...