Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדפק לי הרדיו דיסק השבוע ואני רוצה לקנות אחד חדש ואולי גםם לשדרג את כל המערכת איפה אני יוכל למצוא מכירים זולים ? איזור דרום- מרכז

והאם כדאי לקנות משומש ?

לצורך העניין מה שיש לי כרגע באוטו זה מגבר פשוט 4 ערוצים שעליו יושבים רמקולים 6X9 של KENWOOD 400W

וסאב וופר של פיוניר 1200W ..

ורדיו דיסק פשוט של פיוניר 4X50

פורסם
נדפק לי הרדיו דיסק השבוע ואני רוצה לקנות אחד חדש ואולי גםם לשדרג את כל המערכת איפה אני יוכל למצוא מכירים זולים ? איזור דרום- מרכז

והאם כדאי לקנות משומש ?

לצורך העניין מה שיש לי כרגע באוטו זה מגבר פשוט 4 ערוצים שעליו יושבים רמקולים 6X9 של KENWOOD 400W

וסאב וופר של פיוניר 1200W ..

ורדיו דיסק פשוט של פיוניר 4X50

לא הייתי ממליץ על משומש.. תמיד עדיף חדש.

עם זאת, מה טווח המחירים שאתה מעוניין בו? איזה דגם אתה מעדיף?

מעניין אותך כל השטויות של האנימציות והמראה המרשים של הרדיו?

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3

קישור לאתר נפלא ששמו זאפ. תוכל למיין לפי ההחלטות שלך מהו הפריט המועדף עליך.

עם זאת ניתן לראות תגובות של אנשים על דגמים מסויימים..

אם תמצא דגם שמעניין אותך ספציפית לפי הרדישות שלך, תחזור ותשאל פה..

פורסם

אם אתה מעוניין אני יכול לתת לך טלפון של יבואן של כל מיני רכיבים הוא נמצא במושב אמונים בין אשקלון לאשדוד.

קניתי ממנו HU של SONY ועוד כמה רכיבים ממש בזול . אני מכיר גם מישהו מאשקלון שמוכר מאוד בזול .

אם אתה מעוניין פנה אלי בפרטי .

• תוכן חדש...