Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

כפי שאני יודע מהחברה בה אני עובד, כל חברה אשר מחזיקה יותר מכמות מסויימת של רכבים, מחוייבת על פי חוק להעסיק קצין רכב אשר אחראי על צי הרכבים בחברה ובטיחותם. דבר זה כולל גם הקצאת מספר טלפון עבור מדבקות "איך אני נוהג?".

עכשיו רציתי לשאול אתכם, אם בעצם ל"אגד" ולכל תחנת מוניות יש צי רכב גדול יחסית, למה אין להם מדבקות כאלו?

פשוט לצערי יום יום אני נתקל יותר ויותר בעבירות תנועה של אוטובוסים ומוניות שרק מעצבנות אותי לנהוג על כבישי ישראל יותר ויותר.

Polo 2012

פורסם

המוניות שייכות לבעל המונית ולא לתחנה, לכן כל מונית היא בפני עצמה.

אאל"ט, על אוטובוסים ראיתי מדבקות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מישהו באמת מספיק לרשום את מספר הטלפון בשלט קטן הזה ומתקשר במקרה שראה מישהו נוהג לא כמו שצריך?

לפי דעתי רעיון של מדבקה הזאת פשוט חסר כל טעם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הוא לא חסר טעם, הוא פשוט מטומטם, דבילי, מפגר ומסוכן.

העיקר רצים קמפנים ברדיו על לא לדבר בטלפון בזמן נהיגה, ולא להתעסק בדברים אחרים... אהה :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תכל'ס גם זה נושא בפני עצמו, כמו שגלגל"צ אומרים להתקשר ולתזמן את הפקקים, לפעמים הם מוסיפים שלהתקשר אליהם רק אם לא מסכנים את התנועה

Polo 2012

פורסם

על האוטובוסים של אגד ראיתי מדבקות,אבל רק על חלק מהם.

לגבי אוטובוסים של חברות פרטיות,אפשר פשוט לרשום את המספר שמופיע בגדול ליד שם החברה,ודרכו לברר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

על אגד ודן יש מדבקות. אבל מה שהכי מצחיק, אני מכיר הרבה חברות שמספר הטלפון זה סתם מספר וכמה שתנסו אף אחד לא יענה לכם.

פורסם

לא מדובר בחוק.

זהו נוהל שהוכנס תחת תקנה מסויימת הקבועה בחוק, כך שעל אף שחייבים לציית לנוהל בדיוק כפי שחייבים לציית לכל חוק אחר לרבות התקנות הקבועות בו.

הבעיה היא, שמתייסים לנוהל הזה כאילו היה המלצה, ובפועל חברות רבות לא מיישמות אותו. אגד דווקא כן מיישמת באופן עקרוני, אבל ראיתי מקרים בהם נהגי האוטובוס פשוט מסירים את המדבקה בעצמם. העניין הוא שגם אם תנסו להתקשר ולהתלונן באגד, הסיכוי שתצליחו לקבל מענה, להשאיר הודעה, וגם שהעניין יטופל... קלוש.

הקטע המגוחך / עצוב ביותר בסיפור הוא, שמנהל הרכב הממשלתי שהיה אמור לשמש דוגמה לכל שאר המדינה - הוא עצמו אינו מיישם את הנוהל ולא שם מדבקות.

אגב, הנוהל היה אולי רעיון טוב, אבל הישום שלו גרוע מאד משום שהוא אינו כולל הנחיות לגודל המינימלי של האותיות והספרות.

דני G.

פורסם

איני יודע עד כמה זה מייצג, אבל ידידה שלי עובדת באחת החברות הגדולות וקרה שהתקשרו "לדווח" עליה - התוצאה היתה מייל פנימי מביך, אאז"נ עם כיתוב לשורה של מנהלים בחברה.

דווקא בהנחה שהעבירה לא מספיק משמעותית לטיפול משטרתי, הרי שה"זובור" הזה נראה לי כטיפול חביב נגד התנהגות ברברית בכביש - פגע לישראלי המצוי באחת מנק' התורפה שלו (להלן, תדמיתו בעיני הקולגות).

פורסם

נראה לי דבילי ואפילו לא בטיחותי ...

נהגים שיודעים שיש להם מדבקה מאחורה יכולים להיות לחוצים ומתוחים שמא יעברו עבירה ואיזה מישהו יתקשר ללכלך

עליהם ולכן יכול להיות שיש כאלה שפשט יאבדו חלק מהביטחון וינהגו בלחץ , שפירוש הדבר פחות טוב....

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

arama,

מה אתה מעדיף, שיתלוננו עליך במקום העבודה או שיתלוננו עליך במשטרה.

בשביל להתלונן במשטרה, לא צריך מספר טלפון, צריך מספר רישוי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וכולנו יודעים לאן תגיע חתיכת הנייר עליה ירשמו את תלונתך במשטרה... :roll:

(רמז: אני מקווה שלפחות ידאגו שהנייר ימוחזר ולא סתם ישלח למטמנה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקו,

זה כבר תלוי עד כמה המתלונן עושה עבודה יסודית בטרם יחליט להתלונן.

אם אני אתלונן, לא יהיה כל ספק. אצלי הכל מתועד בצילום.

ציינתי בעבר מקרה שבו נסגרה תלונה והוגש עירעור ליועמ"ש. התלונה הפכה בסופו של דבר למשפט.

.

פורסם
וכולנו יודעים לאן תגיע חתיכת הנייר עליה ירשמו את תלונתך במשטרה... :roll:

(רמז: אני מקווה שלפחות ידאגו שהנייר ימוחזר ולא סתם ישלח למטמנה)

גריסה, גריסה.

----

• תוכן חדש...