Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בירשותי מערכת שקניתי בזמנו לאיביזה שלי ועכשיו אני מוחר אותה ואני רוצה להוצי את המערכת שנימצת בא, המערכת בנויה מ-:

רדיו דיסק 4044U של קנווד

רמקול 6.5 דגם dcx 165 120W 60RMS hertz

רמקול 6X9 דגם DCX 690 180W 90RMS hertz

עכשיו הבעיה היא שבגולף יש רדיו דיסק שהוא גדול כלומר שתופס שני תאים והרדיו דיסק שבירשותי תופס תא אחד.

ראיתי שמוחרים רדיו דיסקים גדולים שפותרים את הביעה אך הם יקרים וחבל לי ליקנות עוד רדיו דיסק מיקיוון שכבר יש לי אחד.

האים יש אופציה חלופית שתיפתור את הבעיה שלי?

שאלה נוספת .

איזה מגבר אתם ממליצים להישתמש שיתאים לרמקולים שלי ובמחיר סביר.

פורסם

הרדיו דיסקים ה"גדולים" שאתה מתאר הם דאבל דינים,זה לא בדיוק רדיו דיסק,זה משהו משוכלל יותר.

אתה צריך לקנות מתאם פלסטיקה ל1DIN כדי שאתה תיקנה רדיו דיסק שתופס רק תא אחד וכך תוכל להתקין אותו.

בשביל שתוכל לקנות רדיו דיסק תיתן תקציב שנוכל להמליץ לך על משהו.

פורסם

שמע,יש מגבר שאני מכיר ב3500 שקל שזה מחיר סביר והתמורה מעולה,מתאים לך?:wink:

מחיר סביר מתחיל בשקל והשמיים הם הגבול,תיתן תקציב ונמליץ לך על מגבר טוב למחירו.

פורסם

תיראה אני לא פנט של מערכות אני שומעה מטל וטרנסים אני רוצה להוצי איכות ועוצמה מהרמקולים שבירשותי לרמה שבה אני ינצל אותם ברמה הטובה ביותר בלי שהיה לי חור בכיס מגבר למערכת שעולה 750 שקל אני מאמין שאני צריך מגבר של 3500 שקל.

אני לא מבין במגברים אבל אני מחפש משהוא באזור 1K ולא אני לא מחפש סב יש לי רק יציאת מגבר אחת ברדיו דיסק

• תוכן חדש...