Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר באתי להכנס לאוטו ופתאום חשכו עיניי,

לבייבי שלי נכנסו מים - והרבה.

כל המושב של הליד הנהג כתמיי רטיבות+השטיח רטוב ממש,

יש אצלי מין וילון כזה אטום שמכסה את הבגאץ' שאני לא באוטו (לא כולם צריכים לראות את הרמקולים המונחים שם) ומה אני קולט על הווילון?! שלולית של מים! ולא טיפה שתיים, רציני! המזל שאחי התאום אתמול שם את הוילון אם זה לא היה שם, היה לי קצר מטורף בכל המערכת חשמל של האוטו.

בכל מקרה בדקתי והחלונות היו סגורים, והדלתות בברור היו סגורות עד הסוף (האוטו לא ננעל בלי זה).

ממה דבר כזה קורה? אין לי שום גג נפתח או סאן רוף. הכל היה סגור, ה-כ-ל!

כל הבוקר התחיל לי גרוע וזה ביאס אותי רצח שלא חניתי מתחת לגג (החניה שלנו מקורה ב90% ממנה, אבל מה הבעיה? יש את האמר של אבא שלי והפיירבירד שתופסות את הגג, ואם אני רוצה קצת לדחוף את האוטו שלי מתחת לגג - אני חוסך את האמר =\)

עד כמה עמוק הנזק שהולך להיות (לאבא) בכיס? :cry:

אה- ומה שעוד יותר מלחיץ זה שהגג היה יבש כמו חיתול חדש.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
תתחיל מבדיקה של גומיות אטימה סביב הרכב,בעיקר אלו שעל הגג,אולי משם הבעיה.

עברתי על האוטו עכשיו,

יש מצב שזה זה..

אני רוצה להחליף את כולן, מאיפה אני ישיג עכשיו כאלה איזה מעצבן זה...

לדעתי זה מהאטימה בבגאץ' כי עובדה שיש הכי הרבה מים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יכול להיות שזה גם משם,צר לי לבשר לך שאם תחליף את כולן העסק לא זול בכלל,99% שאתה צריך מקוריות בלבד של מרצדס שתואמות לסמארט שלך.דברים כאלו קונים רק חדש ולא משומש,בטח שלא גומייה סינית עלובה,וגם חברה אחרת טובה שמייצרת אותם לא מומלצת,כי חייבת להיות התאמה לרכב שלך.

מקווה בשבילך (או יותר נכון בשביל אבא שלך) שזאת לא הבעיה,ובטח שלא חמורה ממנה.

• תוכן חדש...