Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי סובארו אימפרזה מודל 2006 וראיתי שברכב יש 3 צמיגים של מישלן מקוריים (שנת ייצור 2005) שניים קדמיים ואחד אחורי ובנוסף צמיג אחורי משנת ייצור 2009 תוצרת firestar. אני מניח שמומלץ להחליף את 3 הצמיגים הישנים בחדשים, האם להחליף גם את הרביעי (החדש יחסית?)

הצמיג הרזרבי (צמיג מוקטן) גם משנת ייצור 2005 האם כדאי להחליף גם אותו?

יש לכם המלצה לאילו צמיגים כדאי לקנות? אני מאשור חיפה ולפחות מה שראיתי צמיגי מישלן מאוד יקרים מעל 400 שקל לצמיג.

פורסם

הצמיג הרביעי הוא מתוצרת לא ידועה, ואני חושש שגם ירודה (אני לא יודע, אולי התכוונת ל FIRESTONE, גם זה לא להיט).

בכל מיקרה, אם הרכב שלך לא 4X4,כדאי מאוד שהצמיגים על כל סרן יהיו זהים לפחות ( 4 זהים מומלץ יותר).

לכן , לדעתי כדאי להחליף את כל הרביעייה

אם הרכב שלך עם הנעה כפולה, חובה להחליף את כל הצמיגים יחד.

.

צמיגי מישלין באמת לא זולים, אבל יש עוד מבחר חברות אחרות, אשר מייצרות צמיגים איכותיים:

CONTINENTAL, KLEBER, YOKOHAMA, BRIDGESTONE, GOODYEAR, DUNLOP.

כאן אתה יכול להכניס את המידה של הצמיגים שלך, כדי לקבל מושג ראשוני לגבי המחירים לכל מיני דגמים.

לאחר מכן תעשה סקר מחירים \ מלאי \ תאיריכי ייצור בפנצ'ריות בסביבתך.

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה,

האם צמיגים מחברת KUMHO הנמכרים באוטו-דיפו ובפנצ'ריות אחרות נחשבים טובים?

אני צריך מידה 88H R14/185/70

תודה.

פורסם

מדובר בצמיגים בינוניים למדי. כדאי להשקיע בסט טוב יותר. אחרי הכל, זאת השקעה של פעם בכמה שנים וההפרש במחירים לא מכסה על ההפרש באיכות.

לגבי דגמים ספציפיים וחברות, אני אשאיר את זה למומחים כאן :)

פורסם

האם צמיגים מחברת KUMHO הנמכרים באוטו-דיפו ובפנצ'ריות אחרות נחשבים טובים?

אני צריך מידה 88H R14/185/70

תודה.

עזוב את KUMHO מאוטו דיפו.

הרבה פעמים, לאחר המבצע\הנחה שלהם, המחיר פר צמיג עדיין יקר מאשר בפנצ'ריות אחרות, או מתאריך ייצור קצת ישן.

גם הצמיג לא משהו.

סיננתי בשבילך צמיגים במידה שלך.

תרשום\תדפיס אותם ותתחיל לבדוק מה יש במלאי , תאריכים ומחירים בפנצ'ריות בסביבתך.

לא לקחת צמיגים בני יותר משנה, רצוי עד חצי שנה:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=70&s=185&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=113&mm=6&mm=26

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תחליף רביעיית צמיגים חדשים ואת הפירסטון תשים כספייר..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...