Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פז"ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי בפורם,

אני חפשתי מכוניות בסביבות 40K ודי אהבתי את הפז"ו 307 ממה שקראתי האוטו "מפנק" מבחינת נסיעה

אבל חלק מההאנשים טוענים שיש לאוטו בעיות כרוניות וחלק אומרים שהואוט ללא בעיות במידה ומטפלים בו נכון,

אני יתן את הפרטים של הואוטו ומבקש דעתכם

פפזו 307 יד ראשונה נפח מנוע 2000 שנת 2002 קילומטרז 93000 מחיר מבורש 41K

לאחר שיחה אם המוכר נאמר לי שהוא החליף גיר לפני שנתיים זה טוב או לא טוב

תודה מראש.

פורסם

אם עשו לגיר שיפוץ מלא זה טוב. יהיה לך שקט המון שנים.

תבקש לראות קבלה של ההחלפה, כך תוכל לראות אם עשה את זה חאפר, או מכון מקצועי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

את הבעיה "הכרונית"- הגיר הלא ידידותי\אמין במיוחד, הוא סידר (וכפי שנאמר לך בדוק חשבונית). את כל השאר תבדוק במוסך מורשה או אם אין לך אפשרות, אז במכון בדיקה. אין כל מניע לא לקנות את הרכב, האכן מפנק ומאובזר הזה, בטח עם מנוע

ה2000 סמ"ק, שנותן לו מספיק כוח.

עם זאת במחיר הנתון, שווה לך לבדוק עוד אופציות. מה הדרישות שלך? רק רכב בסדר גודל הזה? סופר מיני בא בחשבון?

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...