Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק גם את הפיוזים הראשים בתא המנוע.

אתה בטוח שאם אני אבדוק פיוז פיוז בזמן שהמנוע כבוי לא יקרה שום דבר לרכב?

Polo 2012

פורסם

לא בהתנשאות ולא בהעברת ביקורת, סתם שתדע:

נתתי לאחיינית שלי בת 3 להחליף לי פיוז ברכב פעם.

"אני רוצה לעזור לך" הייתה דרישתה, אז הדרכתי אותה בדיוק מה לעשות והיא הצליחה.

השעון הדיגיטלי לא עבד חודש, החלטתי להביא פיוז ולתקן, היא הייתה בסביבה וביקשה לעזור, אז נתתי לה

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כשבן אדם שואל שאלה זה כי הוא לא בטוח לפעמים, ולא בגלל חוסר ביטחון, תאמין לי שאני עושה הרבה דברים ברכב אבל קודם מעדיף לשאול בכדי לא לגרום נזק

Polo 2012

פורסם

דאג שהמפתחות מחוץ לסוויץ, פתח מכסה מנוע, בצד ימין תיראה קופסאת פיוזים, פתח אותה תבדוק את כל הפיוזים, תוציא אחד אחד ותחזיר בדיוק למקום.

במידה ופיוז שרוף, אז תרכוש פיוז חדש בעל ערך זהה למקורי כי אם תשים פיוז בעל ערך נמוך יותר אז כשתפעיל צרכן שצורך זרם מעל הערך של הפיוז הלא מתאים, הוא ישרף ולכן לא עשית בזה כלום, תתקין פיוז זהה ובלי קומבינות.

אם אתה מתקשה ומפחד להתעסק, פנה לחשמלאי רכב הקרוב תוך מספר שניות הוא יעלה על הפיוז השרוף ויתקין לך חדש.

בהצלחה ותעדכן

פורסם

זה מה שעשיתי, ולא מצאתי את הפיוז השרוף.

גם בפיוזים שמשאל לנהג וגם בקופסאת פיוזים שבתא המנוע.

כל הפיוזים שהוצאתי נראו לי תקינים אחד אחד, כמו בתמונה שהוסיפו למעלה.

יש למישהו אולי רעיון אחר לתקלה הזאת?

Polo 2012

פורסם

תשמע, לדעתי אתה לא מזהה את הפיוז השרוף, או שיש פיוז נוסף שהוא באיזה מקום מוזר מחוץ לקופסאת הפיוזים.

הרכב באחריות, פנה למוסך המורשה, תגיד שהמצת פתאום לא עובד לך וזהו, הם כבר יטפלו בעניינים.

פורסם

לפעמים פיוז נשרף ככה שלא רואים במקום הרגיל.

עוד אפשרות היא שמשהו אחר נשרף במקום הפיוז כמו החוט שמגיע לחיבור לדוגמא.

אם אתה לא מצליח למצוא לבד, ואין ברשותך מכשיר מדידה, פשוט גש לחשמלאי רכב.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הזמנתי בסוף חשמלאי רכב של הליסינג, משום מה הוא מצא את הפיוז השרוף והעניין טופל.

באמת שהייתי המום שלא מצאתי אותו לבד.

תודה לכל העוזרים.

Polo 2012

• תוכן חדש...