Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

ברשותי דיהו רייסר שנת 95.

אתמול לאחר נסיעה קצרה לתחנת הדלק ותדלוק הרכב בבנזין95 , נסעתי לסופר (2 ק"מ של נסיעה בסה"כ),

כאשר סיימתי את הקניות אני מנסה להניע את הרכב אך ללא הצלחה, יש רק תגובה של הסטארטר ולא מעבר לזה.

כאשר הרכב הגיע למוסך, הוא שהה שם בערך 4-5 שעות ולא מצאו את הפתרון לבעיה,

החליפו פלאגים+ כבלי הצתה

הנעה במערכת חשמל חיצונית

בדיקת רצועת טיימינג

בדיקת קומפרסיה

עד לפה הכל יצא תקין .

כאשר המכואני רכב החליט לפתוח את השסטומים ועשה להם בדיקה הוא אמר שיש "בריחה של אוויר מהשסטומים" ואז נאמר לי שהלך המנוע.

יש לי 3שאלות לגבי זה:

* האם יתכן שבדיקת הקומפרסיה יצאה תקינה ולאחר שחליט לבדוק שסטומים ובבדיקה יצא שיש בריחה של אוויר ?

*האם יתכן שהשסטומים לא מכוונים ובגלל חוסר כיוון הייתה בריחה של אוויר ?

*במידה ובאמת יש בריחה של אוויר מהשסטומים, זה אומר שהלך מנוע או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה הזאת?

חשוב לציין שלא היו סימנים מקדימים לבעיה (טורים משתנים\עשן מהאגזוז\רעידות וכדומה)

תודה מראש לעונים.

פורסם

התשובה לשאלה בכותרת, לא ייתכן.

לבדוק בעיה של חוסר הנעה לא לוקח 4-5 שעות.

במידה שיש ניצוץ, לא היה צריך להחליף פלגים וכבלי הצתה. (כדי למצוא את הבעיה).

אין מצב ששסתומים מדליפים בכמות שבגללה המנוע לא מניע, כאשר הקומפרסייה נבדקה ונמצאה בסדר.

בלי סימנים מקדימים (טורים משתנים\עשן מהאגזוז\רעידות והנעה קשה),לא ייתכן שהשסטומים לא מכוונים.

לצערי אני חייב לכתוב לך שבדיקת המוסך הזוייה.

האם ראית את הבדיקות שנעשו ? או שרק אמרו לך ?.

היכן אתה גר ?.

בועז.

• תוכן חדש...