Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די קשה למצא 147 2.0 ידנית ולכן נראה לי שה 156 היא קניה טובה יותר.

ה147 1.6 היתה לי קצת חלשה, 156 2.0 היתה לא רעה אם כי לא ממש חזקה.

מחזק את RK, אם כבר אז כבר 156 2.5, אני משתעשע ברעיון להוסיף אחת כזו למשפחה, השאלה היא אם יש שמורות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
די קשה למצא 147 2.0 ידנית ולכן נראה לי שה 156 היא קניה טובה יותר.

ה147 1.6 היתה לי קצת חלשה, 156 2.0 היתה לא רעה אם כי לא ממש חזקה.

מחזק את RK, אם כבר אז כבר 156 2.5, אני משתעשע ברעיון להוסיף אחת כזו למשפחה, השאלה היא אם יש שמורות.

נראה לי שאני יתבאס על רכב שועשה 1 ל 6 בעיר (רוב הנסיעות שלי כיום הם כאלה). הGTI שהייתה לי הייתה עושה 1 ל 9.5 10

וגם נראה לי שדי גיבשתי החלטה ללכת על ה 147 עכשיו רק נשאר להחליט איזה דגם אני גם לא בטוח

שיש 5 דלתות בכל הדגמים , מענייין לדעת איך צריכת הדדלק בדגמים? והאם הם סוחבות?:

1. 1.6 105 כוחות סוס --

2. 1.6 120 כוחות סוס --

3. 2.0 :evil:--

פורסם
נראה לי שאני יתבאס על רכב שועשה 1 ל 6 בעיר (רוב הנסיעות שלי כיום הם כאלה). הGTI שהייתה לי הייתה עושה 1 ל 9.5 10

וגם נראה לי שדי גיבשתי החלטה ללכת על ה 147 עכשיו רק נשאר להחליט איזה דגם אני גם לא בטוח

שיש 5 דלתות בכל הדגמים , מענייין לדעת איך צריכת הדדלק בדגמים? והאם הם סוחבות?:

1. 1.6 105 כוחות סוס --

2. 1.6 120 כוחות סוס --

3. 2.0 :evil:--

אם מדדתה את התצרוכת של הג'י טי איי והגעתה למסקנה שהיא צורכת 1 ל10 ,אז הסר דאגה מליבך גם ה156 תצרוך 1 ל10

(רק תמדוד אותו הדבר:wink:)

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אם מדדתה את התצרוכת של הג'י טי איי והגעתה למסקנה שהיא צורכת 1 ל10 ,אז הסר דאגה מליבך גם ה156 תצרוך 1 ל10

(רק תמדוד אותו הדבר:wink:)

כן זו הייתה GTI סטנדרטית ללא ציפ ידנית ואני לא הייתי משתולל אז כן היא הייתה עושה 1 ל 9.5 ולפעמים גם 10.

נתונים לגבי ה 147 יש למישהו

1.?

2.?

3.?

פורסם

נתוני צריכת דלק שאני מכיר משלי (147 2 ליטר סלספיד)

מחוץ לעיר נסיעה רגועה 1 ל12-13

עירונית לגמרי 1 ל8

נסיעות תובעניות 1 ל7.

156 2 ליטר ידנית של מכר קרוב שעשתה את רוב זמנה בכבישי נס הרים שם הוא גר, ממוצע של 1 ל8.5-9.

בקיצור,חסכונית יחסית לביצועים.

פורסם
נתוני צריכת דלק שאני מכיר משלי (147 2 ליטר סלספיד)

מחוץ לעיר נסיעה רגועה 1 ל12-13

עירונית לגמרי 1 ל8

נסיעות תובעניות 1 ל7.

156 2 ליטר ידנית של מכר קרוב שעשתה את רוב זמנה בכבישי נס הרים שם הוא גר, ממוצע של 1 ל8.5-9.

בקיצור,חסכונית יחסית לביצועים.

נתונים לגבי 1 ו 2 יש למשהו?

פורסם
אני שוב חוזר על ההמלצה, כנס לאתר מועדון אלפא ותעשה חיפוש www.iaroc.org.il

הנושא נדון בהרבה שרשורים שם.

בהצלחה

אחרי חיפוש בפורום למדתי הרבה אבל אני עדיין לא קיבלתי מספרים לגבי

1.

2.

אם למשהו יש אשמח מאוד.

פורסם

שלום

אני נוהג מזה חצי שנה על 147 שנת 2003 1.6 ידני ואני נהנה מאוד מהרכב. מבחינת צריכת דלק ממוצעת - בין 10.5-11 ק"מ לליטר, ואני לא נוהג כמו זקן.

אל תתרגש ממה שכותבים על האלפא אנשים שלא חוו את הרכב.

את ה - 156 אני לא כ"כ מכיר, אבל לפי הנתוני צריכת דלק שלו בקילומטר לליטר הוא עומד על 9.6 ק"מ לליטר, שזה בסדר גמור לרכב כזה (כמובן תלוי גם בצורת הנהיגה שלך).

בכל מקרה, יש לי חבר שיש לו את הדגם הזה בדיוק, ויצא לי לנהוג עליה, היא יותר מהנה מה - 147 שלי, יש לה רעש יותר של אלפא, וגם יש לה גיר חצי אוטומט, כך שאם אתה רוצה לחסוך בצריכת הדלק אתה משתמש בחצי אוטומט.

בקיצור רכב מומלץ, אני גם חושב על כזה.

ארנון

פורסם
לפותח השרשור - אם אתה יכול לעמוד בעלויות האחזקה של מנוע ה-2.5 (צריכת דלק 1:6 בעיר ו-1:7.5 משולב) - זה הדגם. צליל משכר, ביצועים מעולים ואמינות טובה.

כן רק לך תמצא אחת עם נתונים טובים.

Back to the original - NC again.

פורסם

זה תקף לכל דגם וכמובן גם תלוי אילוצים, הדגם הבא שלי נראה לי בכלל יהיה סלספיד :oops:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יעבור עוד זמן, אבל אני זומם מזימות - יש כמה בונוסים בדרך :twisted: גם לך אותם האיחולים :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תסביר את עצמך בבקשה...

אין יותר מדיי מה להסביר.

למי שמחפש קשה למצוא אחת שכזאת עם נתונים טובים (יד, ק"מ, תאונות וכו').

ראיתי שאתה מפרסם את ה 156 שלך למכירה - ניראת לא פחות ממדהים אבל זה עדיין לא אומר שנתוני הפתיחה שלה מזהירים.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...